Der gik 14 dage fra jeg bestilte til jeg modtog min wallsticker, hvilket ikke stemmer overens med den lovede leveringstid. Det var yderst besværligt at sætte wallstickeren op, da bogstaverne ikke vill... Se mere

Jeg købte en wallsticker til badeværelset. Måden den er rullet sammen på gør at der er er bobler på midten som nok aldrig kommer ud. dette kunne være undgået ved at pakke den anderledes. Fine svar jeg... Se mere

Manglende oplysning om at deres postkassemærkater KUN kan opsættes ved 18 graders varme i deres FB reklamer.

1. Indretningsarkitekt

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sohu-wallstickers ejes og drives af Stina Christensen Møller. Sohu-wallstickers er et dansk firma som siden 2013 har designet, produceret og solgt wallstickers online til Danmark, Norge og Sverige via sohu-wallstickers.dk, .com og .se. Kunden er hos os altid i centrum og vi står derfor altid klar til, at hjælpe dig. Det er vigtigt for os, at du som kunde, får en god oplevelse med at, handle hos os. Vi bruger meget tid på at designe og fremstille vores wallstickers, så du modtager en vare som er 100% i orden. For os er kvaliteten alfa omega.

1,9

Under middel

Gode wallstickers

Gode wallstickers, lige til at sætte op uden problemer 😊 Alle ungerne er glade for deres regnbue, enhjørning og transportmidler 😊 Stor succes! Helt klart en nem og god måde at dekorere sit hjem på ❤️

31. juli 2023

Vil ikke anbefale at købe her

Vil ikke anbefale at købe her
Jeg bestilte en væg plakat til knap 700 kr
De lover gratis wallstikes ved kom for over 99kr
Men næ nej ikke når man købe væg plakat til knap 700 kr
De mener de ikke vil sende pga den kommer fra fjernlager
Tænker 8 kr i porto fra deres side er bedre end de mister en odre på knap 700
Kundeservice er flabet og ikke nemme at snakke med

10. marts 2018

Hej Louise

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Vi er super kede af at du ikke har haft en god købsoplevelse hos os.

Vi giver gerne vores kunder en gave med i pakken dog er der kun 2 betingelser.
1. du skal købe for over det beløb som er oplyst (lige pt. 99 kr.)
2. det er ikke gældende ved køb af tapet.

Dette gør vi på hjemmesiden vores kunder opmærksom på. Der står det ikke er glædende ved køb af tapet + gaven lægger sig ikke i kurven når du køber et tapet. På den måde bør kunden ikke have en forventning om at modtage en gave.

Ved køb af vores tapeter som er det eneste der bliver sendt fra fjernlager medfølger ingen gave, da vi har udgift til forsendelse af tapetet og hvis vi også skal sende gave fra vores lager, vil vi få udgift til forsendelsen 2 gange. Vi sender ikke med et frimærke til 8 kr. da alle vores ordre sendes med track and trace som er en helt anden udgift.

En gave er noget ekstra vi giver til vores kunder og ikke et must og så længe vi er synlige med betingelserne derfor, kan vi desværre ikke gøre mere.
Vi er kede af du synes at vi har været flabet og ikke nemme at snakke med, men vi har blot informeret dig om betingelserne.
Vi håber trods alt at se dig igen en anden gang :-)

Stina Christensen Møller

Fremragende 🤗🤗

Jeg prøver lige igen! Super hurtig levering, absolut anbefalelsesværdigt 🤗 Rigtig fin wallsticker” Elefantens vuggevise “med mit barnebarns navn👼🏻 Mynthe ! Og så fulgte et sæt søde sommerfugle med gratis! Så bliver man en glad kunde ! Ikke sidste gang jeg handler hos Sohu .....

4. marts 2018

Bedste wallsticker webshop...

Super web-shop med lynhurtig levering af wallstickers af virkelig god kvalitet. Jeg har lige købt en ny wallsticker til min yngste datters værelse. Den wallsticker jeg købte til min ældste datters værelse for 5 år siden sidder stadig perfekt. Kan kun anbefale Sohu Wallstickers.

3. marts 2018

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice! Jeg havde bestilt en wallstickers som jeg efter lidt snak med min kæreste ende med at have lidt ændringer til.
Jeg fik derfor hjælp af en meget venlig og forstående medarbejder, som endda gav mig rabat, selvom vi ende med at stille en dyrere udgave.
Rigtig god service.

Der har i øvrigt ikke været nogle problemer med, at få vores wallsticker til at sidde fast på vores væg. :)

23. februar 2018

Jeg kan ikke anbefale disse

Jeg kan ikke anbefale disse. Den jeg købte ville ikke fæstne sig på væggen, så jeg tog kontakt til Wallstickers for at få pengene retur - der kom endnu en wallsticker med posten, hvad jeg ikke havde bedt om - som jeg så efter aftale med kundeservice ikke skulle hente, fordi så ville jeg få mine penge retur - det er snart længe siden , og ingen penge - og jeg har opgivet - dårlig oplevelse, ikke fordi det er alverden af penge, men dog alligevel ..

10. november 2017

Hej Susan

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi er utrolig kede af at du kun har haft en 2 stjernet oplevelse hos os. Hvis ikke du har ønsket en ny wallsticker må der være sket en misforståelse for i et notat på din ordre står der at der er aftalt at der sendes en ny til kunden. Vi har sendt en ny som ligger klar til afhentning i den valgte pakkeshop. Du har haft ringet ind og oplyst at du ikke ønsker den nye wallsticker og det har vi naturligvis fuld forståelse for og vi har derfor aftalt at du ikke skal afhente den, således den kommer retur til os. Når den kommer retur til os sørger vi selvfølgelig for, at dine penge kommer retur på din konto. Jeg har dags dato været inde og spore din pakke og jeg kan se at den stadig ligger i pakkeshoppen. Så med lidt tålmodighed så skal vi nok får styr på din sag og du får naturligvis dine penge retur.

Stina Christensen Møller
Sohu-wallstickers.dk

Dyrt skidt der røg fluks i …

Dyrt skidt der røg fluks i skraldespanden.
Ville slet ikke fæstne sig på postkassen selvom der blev gnubbet og gnubbet.

Jeg køber et skilt istedet for!

19. oktober 2017

Besvarelse fra Sohu Wallstickers

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Først vil vi gerne beklage at dit produkt ikke har levet op til dine forventninger.
Vi ville dog have ønsket at du havde kontaktet os, da vi har 100% TILFREDSHEDSGARANTI / OPSÆTNINGSGARANTI.

Vi oplever meget sjældent problemer med at produktet ikke vil klæbe ordentlig fast. Hvis kunden oplever dette sendes en ny af sted, således at kunden får et tilfreds resultat.

Vi har på ingen måder mulighed for at finde dig, da vi ingen oplysninger har på dig. Jeg vil derfor opfordre dig til at tage kontakt til vores kundeservice, så vi kan finde en løsning på problemet.

Stina C. Møller

Billig og gode

Billig, hurtig levering. Og har de eneste wallstickers til billige penge der holder og klister godt.

8. september 2017

Skåret hjørner af 3 ud af ti skyer

Der må ha været en fejl i jeres maskine da 3 af de ti skyer jeg har bestilt har fået skåret en af de bløde buer af (ligner papiret har været skubbet skævt i maskinen eller lign). Det er for useriøst at det ikke bliver fanget i kontrollen inden det sendes ud. Det ser bare dumt ud. Har ellers været glad for de postkassestivkers og de luftballoner jeg har modtaget. Synd jeres kontrol ikke er bedre.

3. februar 2017

Hej Nanna

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi er kede af, at der har været en fejl på arket med skyerne. Nu er det sådan, at vi har 100% tilfredshedsgaranti, så det er bare at tage kontakt til os og et nyt ark vil være på vej til dig :-)
Vi glæder os trods alt over at du var glad for de andre varer som blev tilsendt.

Helt fantastisk kundeservice.

Min voksne søn prøvede at sætte walstickeren op alene, og det skulle han ikke have gjort. Den endte på gulvet i en bunke, den drillede bare. Sohu har jo opsætningsgaranti (første gang), så jeg skrev til dem med henvisning til deres hjemmeside og vupti, så havde min søn en ny wallsticker. Se det er god kundeservice

26. december 2016

Fungerer IKKE på pudset væg

Nem bestilling og super leveringstid.
Næsten umulig opsætning.

** EFTERSKRIFT: Efter min anmeldelse her på trustpilot, har jeg haft kontakt med Sohu Wallstickers, og har fået en fantastisk god service!! Dejligt!! **

Vi bestilte et træ til vores datters værelse. Det tog os 1,5 time at sætte det op, da wallstickeren stort set ikke hæfter på pudsede vægge. Til gengæld hæfter den rigtig godt på det gennemsigtige lag, hvilket gør det utrolig svært at overføre til væggen.

Det lykkedes, at få den sat op, men det er meget nemt at pille af igen. Dagen efter er wallstickeren ved at slippe væggen.

Kontakter Sohu-wallstickers for at ytre min utilfredshed med produktet. De svarer, at man kan opleve, at man skal trykke på designet i op til 14 dage efter opsætning. (Det havde været lækkert at vide) Efterfølgende får vi at vide. at vi har sat hele designet forkert op, altså at grenene buer forkert, og derfor slipper det væggen. (Super flabet svar, eftersom vi knoklede 1,5 time for at få wallstickeren til at klistre på væggen og slippe det gennemsigtige lag. Og med snirklede grene, er det en enormt svær opgave)

Jeg skriver følgende til dem:
"Pudsede vægge er én af de overflader, som I anbefaler, men det bør I måske revurdere - om ikke andet, så måske lave en vejledningsvideo for pudsede vægge, så man ved, hvad man går ind til, og hvordan man griber det an."
Får ingen kommentarer herpå.

Spørger dem:
"Har I nogen, som ikke sidder så godt fast på det gennemsigtige lag?? Det vil gøre det noget lettere at sætte det op."
Hører intet, så rykker for svar.

Stammen har nu (1,5 md siden opsætning) stort set sluppet væggen, og vores datter kravler hen og piller blomster og blade ned uden problemer.

Så... Wallstickerne egner sig bestemt ikke til pudsede vægge!

14. september 2016

Hej Heidi

Vi har 100% tilfredshedsgaranti og vi vil derfor bede dig rette henvendelse til vores kundeservice - Vi har forsøgt at finde dig i vores system men uden held, således vi selv kunne tage kontakt til dig og finde en løsning på problemet.

At du ikke har fået svar på nogle spørgsmål er meget uheldigt, da vi går meget op i vores kundeservice. Når man laver et køb hos os er vi ikke tilfredse før du selv er 100% tilfreds.

Jeg kan dog se, at du ud fra din beskrivelse har fået nogle forkerte oplysninger. Du skal på ingen måder bruge skolelim eller gå og trykke på designet i 14 dage. Dette er en helt forkert information som du har fået og som vi nu har taget op, inde hos os.

Vi står stadig inde for, at vores wallstickers kan sidde på en vandskuret væg, dog som vi oplyser i beskrivelsen er det et noget større arbejde end eks. en helt glat væg. Vi er derfor af den overbevisning, at der har været en fejl på din wallsticker og vi synes derfor du skal tage kontakt til os, så vi kan få sendt en ny afsted til dig. Vi ser frem til at høre fra dig :-)

Sohu-wallstickers.dk

Rigtig god kundeservice og hurtig levering

Jeg havde bestilt en vare fra Sohu-wallstickers.dk, som desværre var blevet ødelagt under levering fra Post Danmark. Sendte sohu-wallstickers en mail, og fik straks svar, hvorefter en ny vare, uden omkostninger blev tilsendt og leveret hurtigt. Jeg kan kun anbefale sohu-wallstickers.dk til andre :-)

8. september 2016