1. Mobiltelefonbutik
  2. Butik med mobiltilbehør
  3. Elektronikbutik
  4. Teleudbyder

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Telekæden har et stort udvalg af mobiletelefoner, tablets, routere, navigationer, vildtkameraer og mobilabonnmenter

3,4

Middel

Uprofessionel behandling og manipulation(inden de flytter fra Budding centre til Søborg Hovedgade

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, ville jeg gøre det. Selvom de har over 4.3 på Google map, men det er sandsynligt falsk anmeldelse hvis man læser nærmere om anmeldelsen ( Big Guy Brian…., der er ingen kunder der interesserer sig i hans navn udtager han selv)

Butikken på Søborg Hovedgade (tidligere ved Buddinge Center) udskiftede min originale iPhone‑skærm til en billig kopi uden min tilladelse, selvom jeg kun bad om et batteriskift.

De nægtede først at give min originale skærm tilbage og kom med diskriminerende kommentarer for at skræmme mig væk. Først da jeg sagde, at jeg ville ringe til politiet, fik jeg den tilbage.

Det batteri, de satte i, var så dårligt, at det ødelagde skærmen samme dag . En ekstremt uprofessionel og utryg oplevelse.

2. marts 2025

Top service!

Top service!
Fantastik at komme et sted hvor man kan mærke at personerne bag virkelig har styr på deres kram, og altid er i super humør!
Og altid skarpe priser.
Kan kun anbefales på det kraftigste 🙏

16. februar 2026

Telekæden Søborg jeg er imponeret over…

Telekæden Søborg jeg er imponeret over deres fremragende service og kvalitetsprodukter. Personalet var yderst hjælpsomt og kyndigt, hvilket gjorde mine køb nemt og behageligt. Deres vareudvalg er stort, og jeg følte mig tryg ved at vælge produkter. Jeg kan varmt anbefale Telekæden til alle, der søger en pålidelig mobiltelefonforretning med topservice.

20. maj 2025

Utiltalende og inkompetent

Har forsøgt at købe et beskyttelsesglas til en s10+, de finder et glas til en anden s10 model hvilket de gøres opmærksom på. De vil mod betaling gerne sætte det på for mig.
10 minutter senere kommer de tilbage og siger at det ikke passer til min telefon alligevel, og at de ingen beskyttelse har til en s10+. Jeg opdager efter at have forladt butikken at mit eksisterende beskyttelse ligner boblewrap, dvs at de har taget det eksisterende af, før at de opdagede at det nye var til en anden model og klasket det oprindelige på igen.
Jeg beder om en vurdering af påsætningskvaliteten da jeg vender tilbage til butikken. Responsen er at det kan han ikke tage stilling til, jeg gentagende gange, men de vil ikke udtale sig om hvordan det nu ser ud. Jeg bliver derefter bedt om at tale ordentligt, da mine spørgsmål åbenbart var for provokerende, den jævnt oppustet personlighed som siger dette oplyser at de på ingen måde kan/vil hjælpe mig, og at jeg burde bruge tid på at opdrage mine børn istedet.
Jeg anbefaler ikke denne butik til folk med forventning til service eller kompetance.

13. november 2021

Er dette din virksomhed?