Snelrijbewijsterug.nl Anmeldelser

4,9

Ik ben erg tevreden over de hulp van De Boer bij mijn rijbewijszaak. Vanaf het eerste contact werd alles duidelijk uitgelegd en wist ik goed waar ik aan toe was. Wat mij vooral positief heeft v... Se mere

28 april was me rijbewijs ingevorderd snachts om 03:30 54 km te hard op snelweg. Volgrnde dag op jacht gegaan wie eigenlijk mij best zou helpen nadat ik reviews had gelegen heb ik een mail opgesteld n... Se mere

Door alle positieve reviews besloten om voor juridische bijstand te kiezen bij snelrijbewijsterug.nl. Ondanks dat ik mijn rijbewijs hard nodig heb voor mijn werk, heb ik veel te hard (62 km/h) gereden... Se mere

Zaak rijbewijs ingenomen wegens te hard rijden. In 1e instantie zelf brief geschreven voor terugvordering rijbewijs (Negatief). goedkoop duurkoop, toch maar een advocaat ingeschakeld, doe je het goed... Se mere

1. Strafferetsadvokat
  2. Procederende advokat
  3. Sagfører
  4. Afdeling for juridiske anliggender
  5. Juridisk rådgivning
  6. Udbyder af advokatmedhjælpere

Hulp bij invordering rijbewijs. Rijbewijs ingevorderd? Wij helpen u snel weer op weg. Via Snelrijbewijsterug.nl treft u alle informatie aan over ons. Rijbewijs ingevorderd wegens alcohol of snelheid? Een klaagschrift of verzoek tot teruggave biedt uitkomst. Ook kunt u bij ons terecht voor cbr zaken. Neem contact op met Snel rijbewijs terug en ontvang een kanseninschatting. U kunt ons 24/7 contacteren voor al uw vragen.

20 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Professioneel en prettig geholpen

Op 11 maart was mijn rijbewijs ingevorderd door een enorme snelheidsvertreding. Een enorm domme fout en een hele harde les wat ik nooit meer wil meemaken!

Na twijfel over kans van slagen voor het eerder terug krijgen van mijn rijbewijs (nodig voor mijn werk), contact opgenomen met Mevr. Holtkamp. Na een prettig gesprek en een goede kans inschatting zijn we direct het proces gestart met het opstellen van een verzoek tot teruggave en het opstellen van het klaagschrift. Met goede begeleiding voor het aanleveren van de juiste input heeft mevr. Holtkamp een professioneel en sterk klaagschrift opgesteld en snel verstuurd. Het contact van A tot Z was duidelijk, snel en kreeg goede tekst en uitleg over wat ik kon verwachten. Uiteindelijk na 5 weken (ipv. 4 maanden) mijn rijbewijs terug gekregen met uitstekende hulp van Mevr. Holtkamp.

Dikke 5 sterren en enorm dankbaar!

17. april 2022

Top Service

Op 18 december is mijn rijbewijs ingevorderd. Meteen de volgende dag contact opgenomen met Mvr. Holtkamp. Die heeft meteen een nette kansinschatting gemaakt en binnen 2 dagen een bezwaar laten opmaken en een klaagschrift en deze snel verzonden naar de officier van justitie en het om. Precies op 29 december mijn rijbewijs terug. Zeer goeie service en er wordt snel gereageerd op vragen en opmerkingen. Zeker aan te raden voor iedereen die zijn rijbewijs kwijt is.

29. december 2021

Helaas mijn rijbewijs door een…

Helaas mijn rijbewijs door een slordigheid kwijt geraakt...maar, Super goed geholpen door mevr. Holtkamp. Binnen 8 dagen mijn rijbewijs terug. Echt grote klasse. Ook van geleerd, wees zuinig op je rijbewijs iedereen, ik ben het voor mijn bedrijf nodig en zal voortaan toch rustiger aan doen. Maar nogmaals..een dikke 10 en 5 sterren voor mevr. Holtkamp. Dank u wel *****

17. december 2021

Goed

Goed geholpen door mevrouw. Ik reed 65 kmpu te hard buiten de bebouwde kom.

Eerst zijn de stappen doorlopen. Tussentijds contact omtrent vragen over alle brieven die ik van het OM en rechtbank kreeg, werden snel beantwoord.

Vervolgens, zoals ingeschat, heb ik mijn rijbewijs terug gekregen.

11. december 2021

Naar aanleiding van een domme fout

Naar aanleiding van een domme fout, en eerdere foutjes, was mijn rijbewijs ingevorderd. Mijn kansen werden eerlijk ingeschat. 'redelijk positief'. Mijn rijbewijs was terug na 1 maand in plaats van 6 maanden! Hartstikke fijn.

10. oktober 2021

Bedankt

Bedankt. Ik ben 👍🏽 geholpen door jullie.

28. september 2021