Super tevreden met mijn aankoop , ugg pantoffels, eerst de verkeerde maat besteld ben zeer vriendelijk geholpen door de klantenservice, binnen 3 dagen mijn geld retour en ook binnen 3 dagen de goede... Se mere
4 september merrel wandelschoenen besteld. zijn net op 7 september hier bezorgd met dhl. uitstekend verpakt doos in passende grotere doos. Ben erg tevreden. nog een ander paar ontvangen van andere w... Se mere
Sneakerpeeker.nl… je gaat er toch vanuit dat het bedrijf in Nederland is gevestigd? Nou, mooi niet! Polen notabene, moederbedrijf in Duitsland! Schoenen vallen te groot, moet het retourneren, wat sc... Se mere
Awesome shop
Awesome shop! The support was really helpful when I was asked for further information regarding my order!
refund
I had a problem with the package as it was never delivered, apparently DHL didn’t handle it correctly. I called the store and they immediately processed the refund, which was very much appreciated. So wanted to give a good review for that and the experience I had. Thank you for the help!
Niets kopen bij deze winkel!!!
Niets kopen bij deze winkel!!!! Geld is weg. Je krijgt geen order of verzend mail. Ze hebben geen telnr waarop ze bereikbaar zijn. In je online omgeving is geen bestelling te zien. Maar wel mijn 50 euro voor een shirt weg. En ze sturen we reclamemails elke paar dagen.... This is a malicious site. I ordered a shirt for 50 euro's and payed directly with ideal. Never arrived, no delivery or order status. No contact possible and money is gone...... don't buy something here!!!
They still send commercial emails.....
prima
prima. 9 juni besteld en 14juni binnen.
netjes met track en trace via dhl.
mooi originele puma schoenen.
happy.
Beslist niet bestellen bij deze site…
Beslist niet bestellen bij deze site als je wilt retour doen is dat onmogelijk niemand reageert op op email! Slechte service .Bestel liever bij Zalando Omoda Otto Wehkamp die leveren oprechte service
Product as described. No problems with my order
Product arrived in excellent condition, within 5 days.
Wat een hufters zijn het
Wat een hufters zijn het, kreeg tommie hilfiger schoenen met het logo helemaal schuin erop gestikt. Gewoon neppe schoenen, probeer mn geld terug te krijgen maar krijg geen gehoor. Bestel hier aub nooit! Oplichters
Communicatie kan beter maar prima
Schrok een beetje van de reviews hier nadat ik had besteld. De e-mails die je krijgt na het bestellen zijn wat vaag en slecht vertaald. Verzending duurde wat langer dan je wellicht gewend bent, en track n trace link in de mail werkte niet. Gemaild naar helpdesk en binnen 5 min antwoord. Via DHL .de kon ik mijn pakketje wel volgen. Verzending duurde een week maar schoenen zijn binnen en niks mis mee. In dit geval een stuk goedkoper dan andere webshops dus al met al prima.
Sneakerpeeker is TOP !!!
Perfecte site , perfecte bezorging ! En vooral perfecte prijs !
nep-reklame, schoenen vaak uitverkocht
maken reklame voor schoenen die of uitverkocht zijn of nog maar in 1 vreemde maat te krijgen zijn.
Prima ervaring, na 5 dagen bestelling ontvangen
Ondanks de wisselende reviews heb ik toch wat besteld omdat ze sneakers hadden die nergens anders meer te krijgen waren in mijn maat. Ik heb ze op 13 nov besteld en 18 nov netjes thuisbezorgd gekregen via DHL. Prima dus!
I definitely recommend :)
I definitely recommend :)
Immediate order fulfillment, shoes as described, you can often buy something really for pennies, because they have a lot of discounts. I don't know why so many negative opinions, maybe they have changed something about customer service since then, because I felt taken care of and that my purchase was safe. There was no problem with tracking the package. Everything is clear and transparent, I will definitely come back. I sincerely recommend!
OPLICHTERIJ BEDRIJF!!!
OPLICHTERIJ BEDRIJF!!!! Hoe dat mogelijk dat zo bedrijf bestaat nog!!!
Positieve ervaring
De sneakers die ik heb besteld gewoon binnen gekregen. Nadat ik de reviews had gelezen dacht ik die komen nooit meer aan. Uiteindelijk toch binnen de bezorgtijd mn schoenen geleverd. Positieve ervaring dus.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf, oplichters. Retourneringen worden niet gecrediteerd, klantenservice alleen per mail bereikbaar, reageren nooit.
NOOIT HIER BESTELLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juiste sneaker
Ik las de recenties pas na mij bestelling, maar ik moet zeggen dat ik geen enkel probleem heb ervaren. Goed op de hoogte gehouden en het juiste product ontvangen👍
Na het lezen van de slechte recensies…
Na het lezen van de slechte recensies was ik bang om iets bij deze winkel te bestellen, maar ik heb er geen spijt van dat ik schoenen bij hen heb gekocht. Ik ontving het pakket binnen 4 dagen na het plaatsen van de bestelling, ik hoefde me nergens zorgen over te maken. De schoenen zijn origineel en komen overeen met de beschrijving. Ik beveel Sneaker Peeker aan en zal zeker terugkomen!
Tevreden
Na onderstaande reviews te hebben gelezen, begon ik mij wat zorgen te maken of mijn reeds geplaatste bestelling wel zou aankomen. Echter is alles boven verwachting goed verlopen. Ik kreeg gewoon reactie per mail toen ik mijn zorgen uitte en mijn bestelde schoenen waren binnen drie dagen binnen! En dat terwijl het een internationale levering was. Heel tevreden dus
Real deal.
Hi, mensen ik heb schoenen besteld, moest 3 weeken wachten maar het is toch aangekomen, heb geen negatieve kritiek. Dit winkel is real deal.
nep site oplichters!!