Se, hvad kunderne siger
4 september merrel wandelschoenen besteld. zijn net op 7 september hier bezorgd met dhl. uitstekend verpakt doos in passende grotere doos. Ben erg tevreden. nog een ander paar ontvangen van andere w... Se mere
Niets kopen bij deze winkel!!!! Geld is weg. Je krijgt geen order of verzend mail. Ze hebben geen telnr waarop ze bereikbaar zijn. In je online omgeving is geen bestelling te zien. Maar wel mijn 50 e... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Super tevreden met mijn aankoop
Super tevreden met mijn aankoop , ugg pantoffels, eerst de verkeerde maat besteld ben zeer vriendelijk geholpen door de klantenservice, binnen 3 dagen mijn geld retour en ook binnen 3 dagen de goede maat ontvangen. Ik las slechte reviews dus was een beetje bang te bestellen. Maar ik ben echt tevreden en kom zeker nog een keer terug
Bestelling nooit ontvangen
Bestelling nooit ontvangen, geen antwoord op vragen.
Sneakerpeeker.nl… je gaat er toch…
Sneakerpeeker.nl… je gaat er toch vanuit dat het bedrijf in Nederland is gevestigd? Nou, mooi niet! Polen notabene, moederbedrijf in Duitsland! Schoenen vallen te groot, moet het retourneren, wat schets mijn verbazing? Verzendkosten van €16 is voor de klant! Omdat het naar Polen verstuurd moet worden!! Het zou €6 kosten als het binnen Nederland verstuurd moet worden. Geen vermelding hierover op de website. Een mail gestuurd, korte antwoord: retour verzendkosten is voor de klant. Hoezo sneakerpeeker.NL???
Ik raad niemand aan om iets te kopen van dit ‘Nederlands’ bedrijf!!
Hoge retourkosten
Omdat de website Sneakerpeeker.nl heet denk je dat je met een Nederlandse site te maken hebt. Mijn sneakers werden echter verzonden vanuit Polen. Ik wilde de sneakers terugsturen omdat ze wat krap zaten. Terug sturen naar Polen kost zo'n € 16,00. Dat staat nergens op de site vermeld.... Ik vind het waardeloos dat er geen Nederlands retouradres beschikbaar is, dan is retourneren veel goedkoper.
Ik zie af van het retourneren en plaats elastische veters in mijn sneakers zodat ik ze toch kan dragen.... Ik geef drie sterren omdat de levering en de kwaliteit van de schoen goed is.
Wat een verschrikkelijke winkel en nog…
Wat een verschrikkelijke winkel en nog een onaangenamere klantenservice! Deze persoon heeft geen kaas gegeten van klantvriendelijkheid en het behouden van klanten. Taalgebruik wat niet past bij een professioneel bedrijf. Ik heb mijn bedenkingen bij of de producten überhaupt origineel zijn. NIET AAN TE RADEN! ADVIES OM HIER NIETS TE KOPEN!!
Bad quality and no response
Bad quality and no response, I bought an Ecco shoes. After one month the logo is disappear and they told return it. I've sent it back and after two months there is no response. They don't respond to the emails....
Zeer slecht ervaring
Zeer slecht ervaring! Maten van schoenen kloppen niet . Op de sait helemaal geen informatie dat schoenen vallen klein en je moet in plaats van maat 37 maat 39 bestellen. Over retour kosten ook geen informatie. Dus zoek maar zelf wat je kan doen. De knop klacht indienen werk ook niet. Na aantal e mailen , nog steeds geen positieve reactie. Met andere worden dat is mij schuld dat maten kloppen niet. Daar door moet ik retour kosten zelf betalen.
Mensen jullie moeten nooit van deze oplichters sait iets bestellen. Normale bedrijven betalen zijn retour kosten altijd!
Nike air 90 besteld en per mail perfect…
Nike air 90 besteld en per mail perfect op de hoogte gehouden. Schoenen zijn binnen een week geleverd.
Ik had mijn twijfels gezien de overige reviews maar mijn conclusie het is een betrouwbare site geen fake.
ECCO GTX schoenen via Sneakerpeeker. Zeer tevreden.
Een paar ECCO GTX schoenen besteld en deze na 4 dagen geleverd gekregen. Het betreft originele ECCO schoenen met originele labels en doos. Netjes verpakt en verzonden. Emails gekregen met track en track informatie. Hartstikke mooie en degelijke schoenen zonder gebreken of beschadigingen voor een zeer goede prijs. Ondanks sommige slechte beoordelingen een super betrouwbare verkoper die ik zeer zeker kan aanbevelen. 100% betrouwbaar.
Top Sneakerpeeker!!
Snelle verzending, goede informatie per email: bon, track n trace via DHL.
Ik vond 't spannend na het lezen van de reviews maar helemaal goed gegaan hoor.
Mooie Nike's voor een goede prijs.
4 september merrel wandelschoenen…
Ben erg tevreden. nog een ander paar ontvangen van andere website orginele merrel doos in plastic zak. Dit was veel beter verpakt en sneller bezorgd.
hoeven niet retour want passen uitstekend. heerlijke schoenen 1 paar voor hiking 1 paar voor alledaagse wandelingen.
Leveren niet wat aangeboden wordt
Ze bieden 3 pack sokken aan, ik bestel 2x een 3 pack, en jullie leveren 2x een 2 pack.
Kan ik als tegemoetkoming 10% korting krijgen, maar moet dan dus om de 2 x 3 pack ipv de gekeverde 2 x 2 pack terug te verdienen nog eens een bestelling plaatsen van 200 euro.
Krijg de mogelijkheid geboden te retourneren als optie vervolgens mag ik daar ook nog zelf voor opdraaien, en dat terwijl sneaker peeker, niet het geboden heeft geleverd en wel verplicht is te leveren, ik verwijs naar handel en recht.
Kwalijke zaak, No more Sneaker Peeker.
Mooie schoenen, mooie prijs en snel geleverd.
Hele mooie schoenen met korting kunnen kopen. Schoenen besteld op maandag 13-7 en op 17-7 al mogen ontvangen. Keurig verpakt. Ook in de tussentijd mails ontvangen met informatie over het pakket. Ik ben heel erg tevreden met SneakerPeeker.
Rare gang van zaken, niet bestellen!
Besteld met achteraf betalen en binnen no-time kreeg ik een mail dat ik niet had betaald en dat ik nog een dag had om af te rekenen. Ongeveer 2 uur later wederom een mail ontvangen omdat ze nog steeds geen betaling hadden ontvangen en dus de order hadden geannuleerd. Daarop heb ik een mail gestuurd wat voor praktijken dit zijn. De volgende dag een antwoord ontvangen dat het product niet meer op voorraad was. Ze willen dus duidelijk niet leveren met "achteraf" betalen en dat maakt ze wel verdacht. Ik zeg....koop hier dus niets!
Goede communicatie..snelle levering
Goede communicatie... Ondanks bestelling vanuit buitenland..levering binnen 5 werkdagen. Er werd snel gereageerd op vraag mbt track&trace
FANTASTISCHHH!
FANTASTISCHHH!! Ik had eerst een beetje stress omdat ik had besteld en daarna pas de reviews had gelezen.. ik dacht daar gaat mijn geld. Maar ze zijn binnen gekomen, eerder dan de geschatte datum. Ik ben super blij want het zijn ook nog is originele uggs!
Ik ben heeel heel blij!
Echt al meerdere super ervaringen…
Echt al meerdere super ervaringen gehad. Echte merk spullen, toegestuurd zoals beloofd. Een retour gedaan en contact gehad met de klantenservice, zij reageerde super snel. Echt een top service.
Ik had de negatieve reviews ook gelezen…
Ik had de negatieve reviews ook gelezen en was daarom in eerste instantie huiverig om de laatste twee paar van mijn favoriete sneakers met korting te kopen, maar heb de gok toch gewaagd. Lang verhaal kort: helemaal oké, het zijn GEEN oplichters zoals sommigen hier beweren!
Ik had de aankoop 's nachts gedaan en toen ik de volgende ochtend hun mailtje zag dat ik mijn betaling via creditcard nog moest afronden was ik een beetje huiverig, maar omdat ik ook zag dat er nog niks geregistreerd was op mijn creditcard account alsnog gedaan; het was blijkbaar mijn eigen onoplettendheid geweest. Toch was het nog even onduidelijk of de betaling alsnog was doorgekomen omdat ik de pagina een paar keer ververst had en vervolgens zowel een mail van betalingsbevestiging als een mail met de melding "we hebben uw betaling niet kunnen afronden en de koop geannuleerd" ontving. Dus de klantenservice gemaild, en binnen 5 minuten vriendelijk en geruststellend antwoord ontvangen dat alles OK was. Later de dag ook nog de verzendbevestiging ontvangen, vanuit Duitsland verstuurd. De track & trace daarin werkte niet, maar al snel daarna ontving ik die ook van DHL zelf. Weer een dag of drie later keurig op tijd thuisbezorgd (is ook weleens anders bij DHL). Kortom; ondanks klein minpuntje door onduidelijkheid over de betaling met creditcard en tegenstrijdige mailtjes daarover gewoon een betrouwbare webwinkel met interessante aanbiedingen en een goede en snel communicerende klantenservice. Aanrader!
Na de slechte reviews te hebben gelezen…
Na de slechte reviews te hebben gelezen werd ik wat achterdochtig. Maar na vijf dagen zijn de schoenen toch geleverd.
Ik heb een La Coste shirt van 53 euro…
Ik heb een La Coste shirt van 53 euro besteld en na 2 dagen nog geen bevestiging via e-mail gehad. Ik heb ze gemaild en geen reactie gehad en gebeld een voicemail antwoord apparaat in het Duits aangehoord. Moest mijn account activeren zou een e-mail ontvangen voor activatie, maar krijg maar geen activatie e-mail. Ik heb uiteindelijk binnen 5 dagen mijn shirt correct ontvangen ben helemaal blij. Ik heb alleen nooit een bevestiging van mijn bestelling per mail gehad of een factuur. Ik kreeg wel opeens mijn shirt binnen 5 dagen thuis gestuurd. Ik had al op deze website ten onrechte een negatieve reactie achtergelaten over dit bedrijf. Ik ben echt heel blij met mijn mooie shirt kon hem nergens anders bestellen. Ik ga toch in de toekomst weer gebruik maken van deze website om spullen te bestellen nu ik weet dat ze geen oplichters zijn. Ik geef ze 4 sterren. Hadden ze via mail gecommuniceerd dan had ik ze 5 sterren gegeven.
Læs mere om andre typer anmeldelser.