Jeg har "handlet" flere gange hos Smykkehjertet i Vejle, og jeg oplever altid professionalisme og engagement! Jeg har kun få smykker, og dem, jeg har, har stor affektionsværdi! Forleden fik jeg repare... Se mere
Flere i familien har været kunder i butikken i ca 15 år og altid været ovenud tilfredse med varer af god kvalitet og suveræn betjening af Ismail og Co. Der er desværre kommet ny leder og personal... Se mere
Jeg har været lidt for længe om at anmelde min ynglingsbutik i Vejle, men nu går den ikke længere. Har handlet i denne forretning siden den startede op oå gågaden i Vejle.. Der er altid hjælpsom o... Se mere
En fantastisk oplevelse. Kan anbefales, når man gerne vil have personlige unikke smykker, helt efter egen smag. Jeg er meget tilfreds med Smykkehjertet! Bestilt et guldarmbånd med gravering, der kom... Se mere
Nørregade 12, 7100, Vejle, Danmark
- smykkehjertet@hotmail.com
- smykkehjertet.dk
Bedste og billigste guldsmed
Jeg har handlet smykker i smykkehjertet i nogle år efterhånden. Her har jeg købt stort som småt. dvs. både diamanthalskæder og diamantring, men ligeledes mindre stykker guld og sølv. det gælder også min vielsesring. Og hver gang får jeg samme fantastiske service. ALLE medarbejdere dernede er simpelthen så søde uanset hvad man er nede efter. Og priserne har jeg ALDRIG kunnet finde billigere andre steder. Hvis det er lidt for dyrt så hjælper de lidt til med prisen. Men det er sjældent nødvendigt for enten er de bare billigere end alle andre eller så har de vilde tilbud! Der er ingen tvivl om at smykkehjertet er et af danmarks bedste guldsmede!!
Jeg har været lidt for længe om at…
Har handlet i denne forretning siden den startede op oå gågaden i Vejle..
Der er altid hjælpsom og venligt personale til stede i forrretningen.
Jeg har aldrig oplevet at et køb, enten lille eller stort bliver behandlet forskelligt, alle køb i Smykkehjertet får samme gode behandling.
Vil allerede nu begynde at glæde mig til næste gang jeg får mulighed for at aflægge et besøg i forretningen.
Jeg kan varmt anbefale smykkehjertet i…
Jeg kan varmt anbefale smykkehjertet i Vejle. Min familie og jeg har handlet der i flere år. Vi har altid fået den bedste behandling og betjening. Har aldrig følt at vi skulle skynde os selv om der er mange mennesker i butikken. De er fantastiske til at rådgive og er bestemt ikke bange for at sige deres mening om det smykke passer eller ikke gør til ens personlighed. Jeg købte vores vielsesring i smykkehjertet. Hver år til vores bryllupsdag får jeg en diamant i min ring. Hver gang får jeg en super flot ring tilbage. Ligesom ny hver gang. Jeg er så heldig at min mand forkæler mig flere gange med smykker. De bliver købt i smykkehjertet. Hver gang bliver han hjulpet så fantastisk af personalet. Og de kender en og ved hvad man kan li. Fantastisk butik som jeg varmt kan anbefale..
Mega dårlig kundeservice
Mega dårlig kundeservice
De snyder kunderne fuldstændigt, deres smykker er ikke gode og de går hurtigt i stykker. Og når man efter en måned står med en ødelagt smykke opkræver de en betaling på 5000 kr for reparation.

Besvarelse fra Smykkehjertet
Har handlet ved smykkehjertet i Vejle…
Har handlet ved smykkehjertet i Vejle siden de åbnet i nyboesgade og det er simpelthen for dårligt jeg ikke har lavet en anmeldelse før nu... Der er ingen butik i Vejle jeg hellere vil handle i og det er grunden til jeg har handlet her i 12 år...
Super personlig og kompetent service skal man lede længe efter... Men ikke nå du træder ind i smykkehjertet, de er altid venlige og hjælper en med og finde det helt rigtigt ting jeg skal bruge.. Det er en kæmpe hjælp for en mand som mig der bliver forvirret hver gang jeg træder ind i en smykke butik
Er kommet hos smykkehjertet i mange år…
Er kommet hos smykkehjertet i mange år altid 5-stjernet service. Er så glad for min smukke Ring.
Er er en stor fornøjelse.
Er er en stor fornøjelse,at handle i Smykkehjertet. Der oser af god service og professionel viden.
Som kunde,mødes du med et smil af de der arbejder der.
Pengepungen bliver klart lettere men ikke set i forhold til konkurrenterne.
Lige nu og måneden ud er der -50% på alt i butikken... Så her kan om ikke tjenes penge men spares👍😊
Sublim butik med massere af flotte…
Sublim butik med massere af flotte varer og god betjening.
Vi mænd er ikke ligefrem kendt for vores store kendskab til smykker, hvorfor det kan være lidt af en udfordring at købe smykker til vores kære. Derfor kan jeg kun rose butikkens personale, for deres store portion tålmodighed - samt muligheden for at gå og kigge på egen hånd, hvor de enkelte smykker bliver taget helt ud.
Begge min piger har ligeledes fået lavet huller i ørerne, hvor personalet endnu en gang udviste stor tålmodighed og empati for mine børn. Ejeren er ligeledes altid opmærksom på, at børn ligeledes får en god oplevelse af at være på besøg.
Jeg kan kun anbefale denne butik!
Har svært ved at genkende nogle af de anmeldelser, der er lavet her på siden?? Men der findes jo trolls på alle sider :-)
Helt igennem en dejlig butik at komme i…
Helt igennem en dejlig butik at komme i og venlig betjening. Man føler sig velkommen og man kan i ro og mag selv kigge og vælge.
Hold jer langt væk fra Smykkehjertet i…
Hold jer langt væk fra Smykkehjertet i Billund !!!
Jeg gik i sidste måned ind i butikken i Billund, for at få min guldring gjort 2 numre større. Jeg afleverede min gamle vielsesring samt et par guldøreringe, så kunne guldsmeden selv vælge hvad der var bedst at tage guldet fra. Ekspedienten var dog ikke sikker på om det kunne bruges, hvis det nu ikke var 14 karat, som ringen var i, men hun fik det hele. Da jeg efter påske kunne hente min ring, var alt guldet forsvundet - det var simpelthen brugt til at gøre min ring 2 nr. større !!! Det endte med at jeg betalte 450 kr., mod at hun så skulle finde ud af hvor i alverden resten af mit guld var blevet af, men jeg har ikke hørt en lyd fra dem. Update: Jeg har fået mine penge retur. 24.05.19
En butik med god service og skarpe priser
En butik med god service, høj indsigt i smykker og en ordentlighed, som jeg endnu ikke har mødt andre steder.
Jeg kan slet ikke genkende tonen i de anmeldelser, der findes herpå.
Vi har som familie handlet i denne butik siden den åbnede. Altid er vi blevet behandlet godt og blevet mødt med smil og en service, der ikke bliver givet andre steder.
Smykkerne er af højeste kvalitet og de to gange, hvor jeg har fået smykkerne vurderet i USA, har jeg fået dem vurdere til en dyrere pris, end jeg selv havde givet.
Så jeg kan anbefale smykkehjertet på det varmeste.
Et godt sted og med en service, der er højere end noget andet sted, jeg har besøgt.
Morten Pelch
Hold jer væk for alt i verden.....
Hold jer væk for alt i verden med mindre i har stål i hjertet og kan tage til tåls de ansattes modbydelige service ved et simpelt byt af en julegave, der var ingen chance for at få pengene retur og de havde intet jeg kunne bruge, så endte ud med at købe noget blot for at sælge det online så jeg kunne købe en julegave jeg gerne ville have.
Svindel med smykkerne
Min mor køber stor diamantring værdi 22000.-
De skal lave ringen mindre, resultatet er ganske enkelt frygteligt.
Min mor får en rigtig skidt mavefornemmelse og får ringen vurderet ved en anden guldsmed.
Resultat ..... ringen er ikke den kvalitet som lovet, diamanten er ikke den karat som han har skrevet i papirerne.
Vi forlanger pengene tilbage, han nægter. Indtil vi truer med politianmeldelse. For det er bedrageri at sælge ringen, som jo helt klart ikke er hvad han giver det ud fra at være.
Jeg har talt med andre kunder fra butikken, som har lignende oplevelser.
Både med sten som ikke er hvad han siger, samt når han reparerer noget eller tager led af, beholder han guldet. Hvilket er helt uhørt.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende
Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Fik et guldarmbånd i gave, som var købt i Vejle. Fik det derefter gjort mindre i Kolding, hvor jeg betalte for det, men fandt først ud af bagefter at det er ikke noget jeg skulle betale for efter at have talt med personen, den var købt af. Men får bare et tilgodebevis i Kolding og da armbåndet er færdig på værksted, er armbåndet stadig for stort selvom der var taget en halv cm mere af end de skulle og fik ikke det overskydende kæde tilbage! Det har de selv beholdt.
Tager så til Vejle, hvor armbåndet oprindeligt var købt og forklarer stille og roligt situationen ang. tilgodebeviset og at det stadig var for stort. Jeg blev talt så meget ned til at jeg til sidst begyndte at ryste på hånden og fik tårer i øjnene og først der ændrede han fra forsvarsposition til at hjælpe mig og finde en løsning. Den er nu på værksted og jeg fik pengene igen. Men har aldrig oplevet noget lignende, et voksent menneske der snakker sådan til en kunde, det er fuldstændig uacceptabelt.
Unfair behandling af tidligere trofast kunde
Ved smykkehjertet får man en fantastisk service så længe man køber noget. Når man benytter sig af sin returret, oplevede jeg en uforskammet service både i butikken i Kolding (som var præget af uvidende personale), og i butikken i Vejle oplevede jeg en decideret truende adfærd fra ejeren. Hvorfor- fordi jeg købte en halskæde på udsalg til 750 kr, da jeg køber den spørger jeg direkte om jeg kan bytte den og få mine penge igen, hvis den ikke passede- svaret var ja. Da halskæden ikke passede alligevel, kunne jeg pludselig ikke få mine penge igen, tiltrods for at der på deres hjemmeside netop står de giver 14 dages returret, hvilket ifølge dansk lovgivning betyder jeg kan få mine penge igen. I butikken i Vejle blev jeg beskyldt for at lyve om at være blevet lovet mine penge tilbage. Jeg viste ejeren direkte det sted hvor det fremgår af deres hjemmeside, hvor de netop skriver om returret, jeg blev mødt af en dårlig undskyldning om at det ikke passer. Har tidligere været trofast kunde, men kunne ikke drømme om at handle i nogen af deres butikker igen!!
Ringen jeg købte (vielsesring) var…
UPDATE:
De har efterfølgende ydet god service og har givet mig en flot æske til ringen. De får derfor en stjerne mere
Ringen jeg købte (vielsesring) var rigtig flot og har intet dårligt at sige om den eller om den service jeg fik da jeg købte den.
Da jeg skulle hente ringen fik jeg den bar stukket i hånden uden æske eller lignende!. Jeg bedte om en æske og hun fandt en brugt en bag disken i noget billigt plastik. Aldrig har jeg set så grim og dårlig kvalitetsæske.
Den kan jeg ikke have med til mit bryllup! så der må jeg bruge æsken fra min forlovelsesring (som er købt i VIBHOLM) der er noget flottere.
Synes at når man køber en vielsesring til så mange penge at så bør man få en æske med som standard og ikke noget man selv skal bede om. OG så bør det være en flot æske, ikke en brugt æske af dårlig kvalitet.
I Smykkehjertet i Vejle har jeg altid …
I Smykkehjertet i Vejle har jeg altid fået en ualmindelig god rådgivning og service og er altid blevet mødt med venlighed, tålmodighed og stor ekspertise, uanset om det har handlet om at finde den rette gave, finde den rette kædelængde til et vedhæng, afgøre størrelsen af en ring, der er gået i stykker og skal repereres, eller lave en broche eller et led af et armbånd om til et vedhæng, og jeg er altid blevet glad og positivt overrasket, når jeg har set resultatet. Skal jeg have lavet noget ved et smykke eller finde en gave, er det altid det første sted, jeg går hen, og jeg kan kun på det varmeste anbefale Smykkehjertet :-). Mvh Anne
Svindel
Vi var inde i butikken i Vejle og købe vielsesringe i 9 k hvidguld og guld. En uge senere kan vi hente ringene, men i butikken opdager vi at ringene ikke er stemplet, hvilket vi påpeger. Efterfølgende går ejerne ud i baglokalet og stempler dem selv, hvilket er ulovligt. Vi får en dårlig mavefornemmelse og tager derfor til en anden guldsmed, som tester dem og det viser sig at det er messing og glas ringe vi har fået.
Efter en længere og ubehagelig samtale med ejeren af butikken får vi pengene tilbage.
Køber aldrig noget i nogen af deres butikker igen!!!
Super Service!
Som alle andre mænd var jeg sent ude med Julegaverne, Men med deres personale kan alt lade sig gøre :-)
Hilsen en glad kunde.
Virkelig dårlig service og ingen reklamationsret
Var idag nede for at bytte en halskæde jeg havde fået i gave , kunne ikke rigtig finde noget der faldt i min smag . Vi snakker så om et par ørestikker jeg har fået af min mand et andet sted fra som er gået i stykker . Han spørger så hvorfor jeg ikke har fået dem lavet hvor til jeg svare at vi ikke lige har været i Odense ( der er stadig reklamationsret på ) han siger så at man ikke har reklamationsret på ting der ikke er elektronik ! Jeg fik et tilgodebevis på min halskæde men har ikke i sinde at bruge det !! Han trænger til at læse købeloven 😡