Jeg har "handlet" flere gange hos Smykkehjertet i Vejle, og jeg oplever altid professionalisme og engagement! Jeg har kun få smykker, og dem, jeg har, har stor affektionsværdi! Forleden fik jeg repare... Se mere
Flere i familien har været kunder i butikken i ca 15 år og altid været ovenud tilfredse med varer af god kvalitet og suveræn betjening af Ismail og Co. Der er desværre kommet ny leder og personal... Se mere
Jeg har været lidt for længe om at anmelde min ynglingsbutik i Vejle, men nu går den ikke længere. Har handlet i denne forretning siden den startede op oå gågaden i Vejle.. Der er altid hjælpsom o... Se mere
En fantastisk oplevelse. Kan anbefales, når man gerne vil have personlige unikke smykker, helt efter egen smag. Jeg er meget tilfreds med Smykkehjertet! Bestilt et guldarmbånd med gravering, der kom... Se mere
Nørregade 12, 7100, Vejle, Danmark
- smykkehjertet@hotmail.com
- smykkehjertet.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Kundeservice i top
Rigtig god kundebetjening! Medarbejderne er gode til at tilbyde hjælp fra start, og er gode til at besvare alle spørgsmål omkring deres varer. Jeg vil helt klart anbefale dem! Varerne er i top kvalitet og lever op til alle forventninger
Kan virkelig anbefale smykkehjertet
Kan virkelig anbefale smykkehjertet! Den bedste service , de flotteste smykker og dejligt personale. Jeg får altid de bedste råd vejledninger med mig når det kommer til smykker. Har handlet derinde i mange år og er altid 100 % tilfreds, når jeg forlader stedet!
Imødekommende serviceminded personale
Jeg handlede derinde for første gang i dag, super sødt og imødekommende personale! Virkelig behjælpelige!
Fandt den perfekte julegave derinde!
God og hurtig service!
Har været kunde her i flere år, og kan varmt anbefale dem til alle!
God og hurtig service, god kvalitet og gode priser ift. andre steder!
Huller i ørerne - rådgivning
Mine piger har begge fået lavet huller i ørerne i butikken i Vejle - vi er super glade for deres vejledning. De siger hvad de mener også selvom det går mod det barnet havde tænkt hjemmefra og begrunder. Det har været to forskellige ekspedienter og begge har været ærlige og begrundet - super dejligt.
Bedste guldsmed i Vejle
Der findes mange gode guldsmede i Vejle..men må ærligt indrømme at jeg kun handler ved smykkehjertet! Det er klart der jeg har fået den bedste service.
Min mand og jeg skulle ind og købe…
Min mand og jeg skulle ind og købe smykker i jeres butik i Billund som vi har handlet fra de sidste 5år.
I dag blev vi smidt ud af butikken fordi jeg ikke kan bære mundbind men min mand havde det på.
Kvinden var meget ubehøvlet og forlangte at se lægeerklæring osv tros for hun ikke har rettigheder til det og det sagde vi endda flere gange.
Vi kommer nu aldrig til at handle her mere og vælger hellere at tage til Grindsted at handle hvor vi er mere end velkommen uden mundbind.

Besvarelse fra Smykkehjertet
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse.
Altid smilende og god service. Både købt ure, ring, armbånd, øreringe osv. derinde og det har altid været i orden. Hvis mit uret har været i stykker eller f.eks. ringen er blev tabt og stenen var faldet af så ordnede de den. Hele vente tiden værd og generelt god service og gode priser! Chefen derinde har et godt og varmt hjerte med dejlig smil på. Kan KLART anbefales!
Har købt vielsesringe i butikken i…
Har købt vielsesringe i butikken i Vejle. Det viste sig at den ene af ringene ikke var i orden. Begge ringe blev sendt ind sagde ejeren, men vi er ikke i tvivl om at de lå i butikken i 3 uger, og det eneste der blev foretaget var at pudse ringene. Nu har vi så været derinde igen for at reklamere, og fik en rigtig dårlig behandling. Provokerende spørgsmål om hvad job man havde siden den ene ring kunne blive så ridset, skulle forevise ens andre ringe for at vise de ikke også var ridsede. Meget ubehagelig optræden.
Vi sætter aldrig vores ben i den butik, og vil heller ikke anbefale andre at gøre det hvis de vil have en ordentlig service- og kvalitet.
Kan varmt anbefales
Vi har købt nogle flotte smykker hos Smykkehjertet i Vejle og har altid været tilfreds med kundeservicen.
Dårlig kundeservice
I smykkehjertet i Vejle blev vi ekspederet af en kvinde, og sjældent har vi oplevet så dårlig en service.. Vi spurgte om hjælp til at finde en ring og b.la. spurgte vi hende hvad hun havde af ringe i prisklassen af 500 kr. Her var hendes svar tilbage "Ja det kan jeg jo ikke lige vide".. Generalt var tonen nedlagende og denne attitude hører ingen steder hjemme i en butik
Ynglings smykkebutik
Jeg har været kunde der i en del år efter hånden, og har aldrig haft en dårlig betjening eller service. De er utrolig hjælpsomme med de ønsker jeg har haft, og været villige til at gå langt for at opfylde mine ønsker til smykker.
Glade og søde ekspedienter i Vejle! De er meget profesionelle og servicemindet.
Rigtig god oplevelse at handle
Rigtig god oplevelse at handle i smykkehjertet Vejle, god rådgivning inden køb, god service efter køb. Alt man behøver som kunde.
En yderst tilfreds og glad kunde.
J. Larsen
Jeg har altid fået en fin behandling i…
Jeg har altid fået en fin behandling i Smykkehjertet. De er til at handle med,gode priser på både smykker og reparationer.
Personalet bl.a. Marisha og Ismail har har altid tid til at snakke og er utrolig venlige.
Bliver ved at handle i Smykkehjertet.
Ikke ægte diamanter!
Først skal lige siges at vi har gennem årene handlet flere gange i smykkehjertet og har altid fået en god betjening... når det så er sagt, kommer min anmeldelse her:
Vi købte vores vielsesringe hos smykkehjertet i vejle i 2008. Købt som 18 karat guld med 6 små brillianter i. Har 3 gange mistet en sten fordi de ikke har siddet ordentlig fast i ringen, men de har dog sat en ny i hver gang, gratis. Af flere grunde har jeg i en del år haft på fornemmelsen, at det ikke var ægte brillianter, ( Bl.a. fordi min mor på et tidspunkt skulle have ny perle i sin gamle ring og fandt ud af at den ikke var ægte, fordi den begyndte at krakelere - også købt i smykkehjertet, vejle). Men jeg har aldrig haft modet til at få min ring tjekket. Det måtte så gøres nu, fordi de igen sad løse og jeg gik til en anden smykkebutik. Det viser sig at INGEN af stenene er ægte, men syntetiske, det vil sige lavet af glas, og ringen er kun 14 karat guld!
Føler mig SÅ snydt! Men hvad kan man gøre her 12 år efter? Ringen har jo stadig en værdi for mig personligt, men hold op hvor er jeg skuffet over at kan blive snydt i en dansk smykkebutik!
Hold jer langt væk fra den butik!
Den bedste behandling vi nogensinde har fået i en smykkebutik
Var nede for at forhøre mig om hvornår jeg kunne få lavet huller i ørene på min datter, det var om mandagen, om fredagen hvor der var Black friday tog vi synes for at få lavet huller i min datters øre, det var nemlig en fødselsdagsgave fra hendes mormor og morfar.
Da vi kommer der ned får vi af vide af en kvindelig ekspedient at det ikke kunne lade sig gøre, hvilket vi er skuffet over, går så ud for min mor skal købe et par øreringe ved standen de har ude foran butikken, vi snakker så med ejeren som siger, at hvis vi kom ind dagen efter kl 9, kunne min datter frit vælge mellem nogle øreringe som hun måtte få med hjem fordi hun blev ked af det over hun ikke måtte få øreringe i om fredagen. Vi tog der ned om lørdagen, og den dag havde min datter fødselsdag, vi fik den bedste behandling og det gik hurtigt med at få huller i ørerne.
Jeg er 100% tilfreds og har altid været…
Jeg er 100% tilfreds og har altid været det!!! jeg har handlet I Smykkehjertet, lige fra deres spæde opstart, prisen er altid konkurrence dygtig og service + kvalitet har altid været i top..
Du kan roligt handle i Smykkehjertet.
Mvh Christina
De er fantastiske til reparationer
De er fantastiske til reparationer, og virkelig billige.
Bedre guldsmed finder man ikke!
Jeg er nu igennem mange år kommet i Smykkehjertet i Vejle - og bedre guldsmed finder man ikke! Det gælder både pris, kvalitet og ikke mindst den fantastiske service, man får - uanset om man kommer for at købe stort eller småt, eller om man kommer for at få noget repareret eller lavet om.
Igennem de år jeg har handlet i Smykkehjertet har jeg kun oplevet smil, hjælpsomhed, faglig ekspertise på højt plan - jeg kommer ikke til at handle andre steder, og kan kun på det varmeste anbefale Smykkehjertet i Vejle!
Har altid været tilfreds med…
Har altid været tilfreds med smykkehjertet, men efter denne dårlige oplevelse, handler jeg ikke der mere.
Jeg var ude for 14 dage siden og bestille vielsesringe, som jeg blev lovet var færdig indenfor en uge, skal bruge dem i morgen. Jeg har ringet derned hver dag i denne uge og fået at vide at de kom dagen efter og jeg fik en SMS når de var klar.
Ringede derned i formiddag og fik at vide at ringede med garanti var klar klokken 12 og så ville jeg få en SMS, nu har jeg lige ringet til smykkehjertet igen og ringene er stadig ikke klar. Var blevet lovet de godt kunne være færdige til de skulle bruges i morgen, og har betalt et depositum for ringene. Dem får jeg nok desværre ikke tilbage. Jeg synes det er så dårlig service at han lover noget han ikk kan holde og så ikke bare er ærlig omkring det fra start. Smykkehjertet får ikke min anbefaling mere. Desværre.