Sødt og venligt personale. Man føler sig altid velkommen og godt taget i mod af alle medarbejdere. Jeg har fået laserhårfjerning af seks omgange: armhuler, ben og brazil. Ca halvdalen af mine hår... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Om Smooth
Lev dit bedste liv – et SMOOTH liv! SMOOTH er din vej til et nemt liv fyldt med selvtillid.

SMOOTH er Danmarks bedste løsning på permanent hårfjerning. Bliv fri for uønsket hår, røde knopper og indgroede hår og få selvtilliden til at stråle som dit bedste selv! Og hvis du er bange for at permanent hårfjerning ikke virker på dig, så er du nu sikret med vores 100% tilfredshedsgaranti.
SMOOTH er skabt af Selima – en helt almindelig kvinde, med et helt almindeligt problem, som hun ønskede at hjælpe andre kvinder med. Det gør hun nu med hele 4 klinikker i Danmark, hvor vi arbejder med den mest innovative teknologi på markedet, som virker på alle hud- og hårtyper, og til en pris, hvor alle kan være med! Hos SMOOTH er vi ca. 30% billigere end andre klinikker, og nu kan du endda blive hårfri for kun 499 kr. om måneden med vores afbetalingsløsning, hvor du får et lån helt gratis, uden renter og gebyrer.

Hos SMOOTH er vi specialister i hårfjerning med laser og glat hud, og vi går ikke på kompromis med kvalitet. Vi har en you do you-attitude og vægter ærlighed højt i vores kommunikation.
Bliv en SMOOTH BABE og få mange eksklusive fordele. Med vores nye medlemsklub kan du optjene point og få rabat, få cashback ved henvisning af en ven, modtage invitation til eksklusive events og meget mere!
SMOOTH er meget mere end permanent hårfjerning – det er et community. Bliv en del af klubben og følg med på Instagram og TikTok.

Kvæsthusgade 5c, 1251, København, Danmark
- +4528117373
- kontakt@smooth.dk
- smooth.dk
Det tager typisk over 1 måned at svare
Mia fra Aarhus er jordens dygtigste og…
Mia fra Aarhus er jordens dygtigste og sødeste behandler 💘💘💘💘
Katrine hos Smooth Aalborg
Jeg ELSKER at blive behandlet af Katrine hos Smooth i Aalborg. Hun er dygtig, professionel og altid imødekommende. Hun har stor erfaring og ved hvad hun laver. Jeg kan helt klart anbefale klinikken og jeg kommer igen trofast💉✨
Siger vores penge bliver udbetalt…
Siger vores penge bliver udbetalt indenfor 30 dage, der er gået 40 dage, og vi har ventet svar fra bogholderiet i 7 dage nu.
Altid god oplevelse og god behandling
Altid god oplevelse og god behandling. Dygtigt personale, som lytter og giver en ærlig vejledning og mening omkring behandlingerne.
Kan klart anbefales!
Smooth er min yndlings klinik
Smooth er min yndlings klinik, katrine fra smooth i aalborg er og har været min faste behandler altid. Hun er en ægte og ærlig person føler mig meget tryg hvilket jeg syntes er vigtigt hun er meget professionel og dygtig til sit job, jeg får lavet botox og filler ved katrine.
Katrine er verdensklasse
Kathrine er klart den behandler jeg har…
Kathrine er klart den behandler jeg har været gladest for. Hun er super professionel og guider og rådgiver altid på en virkelig professionel måde. Så man er i stand til at tage den bedste beslutning for ens forløb.
Smukt og naturligt resultat – kæmpe anbefaling til Mia!
Jeg kan varmt anbefale Mia! ✨
Jeg har fået lavet botox hos hende, og resultatet er blevet utrolig naturligt – præcis som jeg håbede på. Hun er både meget dygtig, sød og professionel, og hun tog sig virkelig tid til at lytte til mine ønsker og forklare behandlingen grundigt.
Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og resultatet er blevet så flot og naturligt. Jeg kommer helt sikkert igen! 💉😊
De varmeste anbefalinger
Smooth får de varmeste anbefalinger fra mig ♥️ Personalet er virkelig søde og rare, og jeg har følt mig i trygge hænder under hele forløbet. Specielt Katrine har givet mig en god og professionel vejledning til, hvilken behandling jeg skulle vælge 🙏🏻
Fantastisk dygtige
Fantastisk dygtige, og så søde! Jeg kommer i Aalborg afdelingen, hvor jeg bl.a. har fået nanoneedling og Botox. Det har været svært at finde dygtige mennesker til Botox - da man når en alder af 31 år, og gerne vil have glat hud UDEN at miste mimik, her fik jeg vanvittig god behandling hos Katrine hvor resultatet blev så godt! Kæmpe stor anbefaling!
Trygge hænder hos smooth
Så god en oplevelse hos smooth. Jeg følte mig helt i trygge hænder
God vejledning og professionel behandling
Altid god vejledning og professionel behandling ved Katrine hos Smooth Aalborg, hun får mine varmeste anbefalinger :)
Jeg får behandlinger ved Katrine og det…
Jeg får behandlinger ved Katrine og det er altid med kyndig vejledning i mine mange spørgsmål og undren. Katrine er rolig, sød og meget ærlig. Kæmpe ros til hende og TAK for den altid gode service❤️
De bedste anbefalinger
Som fast kunde ved Katrine hos Smooth kan jeg kun give de bedste anbefalinger. Katrine sørger altid for et trygt miljø, og er utrolig lyttende. Hun er ærlig, og kommer gerne med sin mening, hvilket er dejligt når mere vil have mere😅
Tryghed og nærvær
Som altid har jeg været i den bedste hænder, nemlig i Katrine hænder.
Jeg har fået frisket mit Botox op, og resultatet er som altid perfekt. Derudover talte vi om et par andre behandlinger der kunne være med til, på en naturlig måde at holde min hud frisk. Det betyder meget at hun er så god til at lytte, og vejlede om de forskellige behandlinger. Tak for nærvær og smil - Trine
Har efterhånden kun været ved Smooth de…
Har efterhånden kun været ved Smooth de sidste 3 år 🙌 Mia er den sødeste, dygtigste og bedste behandler, og man er altid tryg i hendes hænder ❤️
Mia får 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har fået behandlinger hos Mia flere gange, og jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger.
Hun er utrolig dygtig og har styr på sit håndværk ned til de mindste detaljer. Jeg er hver gang i de tryggeste, fordi hun er så dygtig, grundig og professionel i alt, hvad hun gør - Mia guider og vejleder i det naturlige udseende.
Mia er et virkelig sødt og behageligt menneske og skaber hver gang en afslappet stemning, så man altid går derfra med en god oplevelse.
Jeg har anbefalet Mia til flere veninder, som nu går fast hos hende.. og med god grund!
Naturlige resultater og en virkelig tryg oplevelse
Jeg blev henvist af en veninde efter i længere tid at have gået med overvejelser om at få gjort noget ved de ting, jeg var træt af. Jeg havde en indledende samtale med den skønneste Mia, som virkelig mødte mig lige dér, hvor jeg havde brug for det, og forstod mine behov – også dem jeg selv havde svært ved helt at sætte ord på.
Jeg har været så glad for mine behandlinger, både botox og filler, som har givet de smukkeste og mest naturlige resultater – alt sammen takket være Mia.
Jeg kan varmt anbefale både Smooth og Mia til andre. Man er i virkelig trygge og professionelle hænder.
Jeg har fået behandlinger hos Mia
Som kosmetisk sygeplejerske er hun utrolig dygtig og har helt styr på sit håndværk. Man føler sig i meget trygge hænder, fordi hun er så grundig og professionel i alt, hvad hun gør.
Udover det faglige er Mia bare et virkelig sødt og behageligt menneske. Hun er god til at lytte og skabe en afslappet stemning, så man altid går derfra med en god oplevelse.
Kan varmt anbefales
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Silke på Østerbro. Allerede fra starten følte jeg mig både tryg og godt taget imod, og hele behandlingen foregik i en rolig og professionel atmosfære. Silke var omsorgsfuld, grundig og rigtig god til at forklare undervejs, så jeg hele tiden vidste, hvad der skulle ske. Resultaterne er blevet så flotte, jeg kan tydeligt se forskel, og jeg er virkelig tilfreds. Kan varmt anbefales 🧡🧡