Sødt og venligt personale. Man føler sig altid velkommen og godt taget i mod af alle medarbejdere. Jeg har fået laserhårfjerning af seks omgange: armhuler, ben og brazil. Ca halvdalen af mine hår... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Om Smooth
Lev dit bedste liv – et SMOOTH liv! SMOOTH er din vej til et nemt liv fyldt med selvtillid.

SMOOTH er Danmarks bedste løsning på permanent hårfjerning. Bliv fri for uønsket hår, røde knopper og indgroede hår og få selvtilliden til at stråle som dit bedste selv! Og hvis du er bange for at permanent hårfjerning ikke virker på dig, så er du nu sikret med vores 100% tilfredshedsgaranti.
SMOOTH er skabt af Selima – en helt almindelig kvinde, med et helt almindeligt problem, som hun ønskede at hjælpe andre kvinder med. Det gør hun nu med hele 4 klinikker i Danmark, hvor vi arbejder med den mest innovative teknologi på markedet, som virker på alle hud- og hårtyper, og til en pris, hvor alle kan være med! Hos SMOOTH er vi ca. 30% billigere end andre klinikker, og nu kan du endda blive hårfri for kun 499 kr. om måneden med vores afbetalingsløsning, hvor du får et lån helt gratis, uden renter og gebyrer.

Hos SMOOTH er vi specialister i hårfjerning med laser og glat hud, og vi går ikke på kompromis med kvalitet. Vi har en you do you-attitude og vægter ærlighed højt i vores kommunikation.
Bliv en SMOOTH BABE og få mange eksklusive fordele. Med vores nye medlemsklub kan du optjene point og få rabat, få cashback ved henvisning af en ven, modtage invitation til eksklusive events og meget mere!
SMOOTH er meget mere end permanent hårfjerning – det er et community. Bliv en del af klubben og følg med på Instagram og TikTok.

Kvæsthusgade 5c, 1251, København, Danmark
- +4528117373
- kontakt@smooth.dk
- smooth.dk
Det tager typisk over 1 måned at svare
Jeg har været hos Smooth idag
Jeg har været hos Smooth idag, og haft en virkelig positiv oplevelse med Gullan i forbindelse med filler. Hun er både yderst kompetent og utrolig venlig og imødekommende ♥️♥️ Kæmpe anbefaling herfra 🙌🏽

Aflyst tid, igen igen
Jeg havde en tid til laserbehandling i dag, som blev aflyst i går aftes kl. 20.46 via mail. Tiden blev booket for længe siden, og jeg har taget fri fra arbejde for at kunne få behandlingen udført. At aflysningen sker så sent og uden tilbud om en ny tid inden for den nærmeste fremtid, er både frustrerende og uacceptabelt.
Når jeg som kunde aflyser en tid på grund af sygdom, kræver I betaling for jeres tid. Kompenserer I også mig for den fridag, jeg har spildt på grund af jeres aflysning?
Det er i forvejen meget svært at få tider hos jer, og jeg vil ikke vente en måned på en tid med en kvindelig behandler. Jeg har købt et klippekort hos jer, som jeg virkelig gerne vil i gang med at bruge, men denne oplevelse får mig til at fortryde mit køb.
Jeg har ellers været tilfreds med resultaterne, men denne situation gør det svært at være tilfreds som kunde. Jeg forventer, at I tilbyder en hurtig løsning eller en passende kompensation.

Man er i trygge hænder
Blev behandlet med laser af Simon, og han er både sød og snakkesalig og sørger undervejs hele tiden for at du er okay:))

Hårfjerningsbehandling - Simon
Har fået hårfjerningsbehandling af Simon, som både er utrolig dygtig og professionel men også meget imødekommende og rar at snakke med. 10/10 oplevelse, mega sød.

Besvarelse fra Smooth
Fantastisk oplevelse! I trygge omgivelser.
Jeg har netop afsluttet en laserbehandling på kroppen hos Simon og kan kun give mine bedste anbefalinger. Jeg følte mig virkelig godt behandlet fra start til slut. Simon var yderst fagligt dygtig og tog sig tid til at forklare hele processen grundigt, så jeg følte mig tryg og informeret.
Det, der gjorde oplevelsen ekstra god, var den måde, han samtidig var rigtig god til at snakke og vejlede – Simon skabte en afslappet og venlig atmosfære, som gjorde hele behandlingen behagelig. Jeg kunne mærke, at han havde stor erfaring og viden om, hvad han lavede, og han tilpassede behandlingen efter mine behov.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg føler mig i trygge hænder hos Simon. Jeg vil helt klart anbefale ham til andre, der leder efter både faglig ekspertise og personlig service.

Besvarelse fra Smooth
Simon var utrolig hurtig og dygtig🙌
Meget tilfreds❤️
Jeg har fået lavet filler to gange hos Emma og kan virkelig anbefale hende og klinikken. Emma er imødekommende og god til dialogen omkring de ønsker og tanker, man skulle sidde med inden behandlingen❤️ virkelig god oplevelse og meget værdi for pengene!
Jeg kommer glædeligt tilbage :))

Fantastisk oplevelse med PRF-behandling hos Emma
Jeg er utrolig glad for mit resultat efter PRF-behandlingen hos Emma. Hun er professionel, grundig og super dygtig til sit arbejde. Jeg følte mig tryg gennem hele processen, og resultatet lever fuldt op til mine forventninger.
Kan varmt anbefale hende!

FULDSTÆNDIG GROTESK!
Grotesk behandling / efterbehandling fra Smooth!
Jeg havde en tid til en botox behandling og Lucious Lips d 23/12-2024, hvor behandleren er kommet til at behandle mine læber med filler i stedet!
Jeg bliver først bekendt med dette da jeg kommer hjem og får tilsendt kvitteringen på mail, hvor der står priserne udspecificeret. Jeg henvender mig i klinikken med det samme, og spørg om det er korrekt, at jeg har fået filler i mine læber. Dette bekræfter behandleren og undskylder mange gange, da hun godt kan se at der står på min aftale "ønsker IKKE filler i læberne". Jeg har derfor også betalt for meget for min behandling. Hun siger at hun vil tilbagebetale mig differencen (??) for læbebehandlingen. Så reelt har jeg betalt for en fejlagtigt behandling OG for en behandling jeg ikke har fået?! I dag 14 dage efter - utallige af opkald, personlig fremmøde og mails frem og tilbage vil klinikken ikke tage ansvar for denne fejlbehandling.
Jeg er udmærket klar over, at det er menneskeligt at fejl - MEN, jeg forventer at man tager ansvar når man begår sådan en fejl. Dette her er ikke bare en forkert farve trøje der er sendt, nej dette er noget jeg har fået sprøjtet ind i min krop!
Faktum er at jeg er blevet behandlet med noget jeg aldrig har bedt om OG nu skal jeg også kæmpe en sag om, at få mine penge retur OG en undskyldning.
Og dette handler ikke om hvorvidt resultatet er tilfredsstillende eller ej. Dette handler om at jeg er blevet fejlbehandlet OG jeg så ydermere har betalt for det!
I må selv kunne se det fuldstændige groteske i Jeres håndtering af denne sag. Jeg kan simpelthen ikke tillade at dette bliver en fortælling fra Jeres side, hvor I fortæller mig og jer selv, at i gør en "undtagelse" og betaler pengene retur. (som jeg stadig ikke har set skyggen af, og i nu KUN vil overveje hvis jeg dukker op i jeres klinik og får en konsultation!?)
Selvfølgelig skal I betale mig mine penge retur. Og det skal jeg føle mig "heldig" ved at få, hvis dette nogensinde sker? Og dette er endda meget billigt sluppet - for jer.
Jeg har meldt Jer til Styrelsen for Patientsikkerhed og sendt sagen videre til en advokat, der vurdere nærmere.
Jeg kunne sagtens skrive mere, men at i driver en virksomhed på dette grundlag, er fuldstændig vanvittigt og jeg håber folk læser dette opslag og vil holde sig langt væk fra jer i fremtiden.
En ting er at fejl, den er jeg helt OK med - HVIS, man så ikke skulle kæmpe denne kamp efterfølgende.

100% utilfreds ny kunde
Der er gået over 2 måneder siden min forundersøgelse til laserbehandling af 2 områder hos Smooth. De har aflyst mine tider. Idag d. 30.12 passede det endelig at komme til første behandling, og jeg har gjort ALT de beder om: ingen deo på dagen. Ingen selvbruner inden. 24-timer før: tage før-billeder, uploade (selvom det er grænseoverskridende) og barbere områderne. Møder så op, kun for at blive afvist. Behandleren mener, at min armhule har selvbruner på. Jeg siger, at det har den ikke. Men det kan være rester af min naturlige deo (Real Purity) fra igår omkring middagstid. Behandleren kender ikke til naturlige deodoranter uden parabener og aluminium, siger hun. Og så skifter hun mening om, at jeg godt kan behandles idag alligevel, men min tid med hende er jo gået nu. Så om jeg kan komme tilbage senere, så kan de måske presse mig ind? Jeg bor ikke lige rundt om hjørnet - faktisk havde jeg rejst med metroen i 30 min. - og jeg har ikke mere tid idag. Jeg havde jo tid nu. Vi kunne ikke finde en ny tid til mig. Så jeg ved ikke hvornår jeg kan opstarte den behandling som jeg er gået fra at glæde mig til hos Smooth, til at ønske jeg kunne skifte klinik. Desværre har jeg købt et klippekort, dengang jeg var til forundersøgelse. Mine veninder har ros til hhv. Cosmo og Cerix, jeg troede desværre bare Smooth var et godt sted. Kan ikke anbefale, og jeg er meget frustreret over hvordan man bliver behandlet som ny kunde hos Smooth. Især når man også tænker på, at jeg skal have lavet en behandling som er intim og dermed kræver professionalisme.

Lip filler Århus
Jeg har fået lavet lip filler ved Gullan i Århus og kan kun anbefale hende og klinikken! Så flot og naturligt resultat, og Gullan er super sød og imødekommende, samt god til at guide og finde et resultat, der passer til din læbeform. Det var første gang jeg fik lavet filler, men bestemt ikke sidste gang!

Besvarelse fra Smooth
Jeg kan varmt anbefale Gullan som…
Jeg kan varmt anbefale Gullan som behandler. Ikke nok med at hun er supersød, så er hun grundig, professionel og yderst dygtig til sit arbejde. Mange tak for god behandling, ser frem til mange flere gode behandlinger af dig :-)

Besvarelse fra Smooth
Jeg har ikke modtaget min refundering…
Jeg har ikke modtaget min refundering eftesom, efter jeg havde fortrudt køb af klippekort inden for 14 dage. Svarer hverken på mails og har flagget min sidste anmeldelse, så den ikke bliver vist her på Trustpilot. Nu skal jeg til at lave en indsigelse til min bank, for at forhåbentlig at få mine penge tilbage, når de tydeligvis ikke overholder lovgivningen. Gab. HVis jeg kunne have givet 0 stjerner havde jeg gjort det.

Tak for professionelt resultat
Behandler: Katrine H., Smooth, Aalborg: så professionel, sød og dygtig! Kan virkelig anbefale denne klinik. Så sindsygt god service. Tak for en god behandling ♡

Har fået 5 behandlinger
Har fået 5behandlinger.
Har 5 behandlinger på områderne. Brazilian og armhuler og jeg er stadig nødt til at barbere mig.
Jeg har været til kontrol.
Intet resultatet som forventet
Intet tilfredshedsgaranti
Jeg er mørkebrun håret og fik at vide at jeg derfor skulle regne med omkring 5-8 behandlinger.
Er stadig behåret. Du kaster mange penge ud af vinduet😔

Besvarelse fra Smooth
Fik lavet læber med filler af Gullan i…
Fik lavet læber med filler af Gullan i Århus afdelingen. De er simpelthen blevet SÅ flotte, jeg kan varmet anbefale Gullan, hun er så professionel, dygtig og hun får en til at føle sig tryg og godt tilpas. Skal helt sikker derhen igen🙌🏻♥️

Besvarelse fra Smooth
En rigtig god oplevelse for mig er når…
En rigtig god oplevelse for mig er når servicen er tiptop og så går jeg rigtig meget op i ærlighed, hvilket min behandler har været fra starten af. Jeg er blevet behandlet af Gullan, hun er skide dygtig og professionel. Jeg fik 0,5 ML filler i læberne, og selvom hun ikke anbefalede mig at lave dem, fik jeg det gjort alligevel og det endte med et perfekt resultat, hvor hun også rettede min asymmetri.
Ikke eksisterende kundeservice???
I forbindelse med deres black friday tilbud, købte jeg klippekort. Jeg har dog efterfølgende fortrudt mit køb. I følge deres handelspolitik, har man mulighed for refusion op til 14 dage efter handel.
Jeg har skrevet til deres mail flere gange om refundering af mit køb, men har intet svar fået tilbage. Skuffende, da jeg tidligere har haft gode oplevelser som kunde i deres klinik i Århus. Men denne hændelse har desværre farvet mit syn anderledes på Smooth.
**opdatering 19.12.24**
Jeg fik endelig svar efter min anmeldelse her på trustpilot og blev informeret om, at jeg ville få refunderet mine penge inden for 5 arbejdsdage. Der er nu gået 8 arbejdsdage og har ikke modtaget det fulde beløb. Jeg har skrevet til dem flere gange uden held. Når de er så sløve vedr. deres refunderingspolitik, virker det upålideligt, og man begynder at undre sig om man overhovedet får sine penge tilbage.
Heldigvis hænger deres digitale kundeservice ikke sammen med klinikkerne.
Det er altid et glædeligt gensyn hos Gullan i klinikken i Århus. Hun lytter og leverer hver gang. Man føler sig tryg i hendes hænder og jeg efterlader altid klinikken med et smil.

Besvarelse fra Smooth
Laserbehandling som ikke virker!
Efter 12!! behandlinger troede jeg endelig jeg var færdig. Jeg var meget tilfreds med “resultatet” især nu når det havde taget så meget tid og penge at opnå. Men 2 måneder efter den sidste behandling, var der kommet mange tykke mørke hår igen, hvilket jeg naturligvis var MEGET utilfreds med. Jeg kommer ind til en kontrol hvor jeg får at vide at jeg enten kan leve med det som det er, eller betale for flere behandlinger. Kan jo ikke passe at man ikke engang kan få pengene tilbage, eller få en enkelt behandling gratis for at se om det muligvis er fordi st det simpelthen ikke virker på mig. 12 behandlinger! Over 12 tusinde kroner. Totalt spild af penge. Har fortalt alle jeg kender at Smooth Aarhus IKKE er et godt sted!

Mega god oplevelse
Mega god oplevelse! Skønt sted, minimalt ubehag - og Simon er amazing 😍