Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Klinik Smooth. Man føler sig taget imod med stor professionalisme, varme og omsorg fra det øjeblik, man træder ind. Behandlingen blev udført grundigt, trygt... Se mere
Lokation
Skift lokationRathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg, Frederiksberg C, DK
Har haft to behandlinger ved Smooth, og indtil videre er jeg såååå tilfreds!! Pigerne er så søde og profesionelle. Man føler sig godt tilpas når man kommer i klinikken. Personligt har jeg været hos... Se mere
Ærligt talt er jeg ikke typen, der skriver anmeldelser på Trustpilot. Men hvis du læser de mange anmeldelser herunder om aflyste tider, vil jeg virkelig anbefale, at du tager dem alvorligt og bo... Se mere
Om Smooth - Frederiksberg
Lev dit bedste liv – et SMOOTH liv! SMOOTH er din vej til et nemt liv fyldt med selvtillid.

SMOOTH er Danmarks bedste løsning på permanent hårfjerning. Bliv fri for uønsket hår, røde knopper og indgroede hår og få selvtilliden til at stråle som dit bedste selv! Og hvis du er bange for at permanent hårfjerning ikke virker på dig, så er du nu sikret med vores 100% tilfredshedsgaranti.
SMOOTH er skabt af Selima – en helt almindelig kvinde, med et helt almindeligt problem, som hun ønskede at hjælpe andre kvinder med. Det gør hun nu med hele 4 klinikker i Danmark, hvor vi arbejder med den mest innovative teknologi på markedet, som virker på alle hud- og hårtyper, og til en pris, hvor alle kan være med! Hos SMOOTH er vi ca. 30% billigere end andre klinikker, og nu kan du endda blive hårfri for kun 499 kr. om måneden med vores afbetalingsløsning, hvor du får et lån helt gratis, uden renter og gebyrer.

Hos SMOOTH er vi specialister i hårfjerning med laser og glat hud, og vi går ikke på kompromis med kvalitet. Vi har en you do you-attitude og vægter ærlighed højt i vores kommunikation.
Bliv en SMOOTH BABE og få mange eksklusive fordele. Med vores nye medlemsklub kan du optjene point og få rabat, få cashback ved henvisning af en ven, modtage invitation til eksklusive events og meget mere!
SMOOTH er meget mere end permanent hårfjerning – det er et community. Bliv en del af klubben og følg med på Instagram og TikTok.

Rathsacksvej 1, 1862, Frederiksberg, Frederiksberg C, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Det tager typisk over 1 måned at svare
Jeg var til min første konsultation hos…
Jeg var til min første konsultation hos Silke på Frederiksberg, og jeg må bare sige at det føltes virkelig trygt. Hun gav mig alle de informationer jeg skulle bruge og var så professionel.
Jeg glæder mig til at starte på mine behandlinger, og vil med sikkerhed vælge Silke som min behandler :-)

Besvarelse fra Smooth - Frederiksberg
Fed energi og trygge rammer på Frederiksberg
Jeg har haft tre PRP-behandlinger på Smooth i Frederiksberg, og kan på det varmeste anbefale Barbara, der arbejder ved klinikken. Hun oser af god energi, mens man samtidig er omgivet af trygge, professionelle rammer.
Hvis du på nogen måde føler dig usikker eller har spørgsmål til disse behandlinger, så book endelig et møde med hende.

Besvarelse fra Smooth - Frederiksberg
Er i gang med prf behandling for hår
Er i gang med prf behandling for hår. Har fået 2 behandlinger og kan allerede se gode resultater.
Jeg kan varmt anbefale min sygeplejerske Barbara,
der er meget dygtig og kompetent.
Føler mig altid i de tryggeste hænder.

Besvarelse fra Smooth - Frederiksberg
Behagelig behandling af søde Silke.

Rigtig god behandling hos Smooth Frederiksberg
Silke ved Smooth på Frederiksberg mødte mig med et stort smil, og hun var super professionel og dygtig hele vejen igennem. Både vejledning om laser og resultatet var grundigt og godt, så jeg kommer helt sikkert tilbage!

Besvarelse fra Smooth - Frederiksberg
Altid en kæmpe fornøjelse at komme ind…
Altid en kæmpe fornøjelse at komme ind til Léa på Frederiksberg! Altid smilende og glad og sørger for man er tryg hos hende 😊

Besvarelse fra Smooth - Frederiksberg
I møde kommende og smilende personale
Imødekommende og smilende personale. Sikre sig og spørger ind! Også er Silke jo helt fantastisk at blive behandlet af!

Besvarelse fra Smooth - Frederiksberg
Har gået hos Lea siden starten af april…
Har gået hos Lea siden starten af april til permanent hårfjerning.
Det har hver gang været en virkelig rar oplevelse. Det kan godt være enormt grænseoverskridende at ligge halvnøgen foran et fremmed menneske, men Lea er virkelig godt til at være forstående.
Og så virker behandlingen bare. Præcis som den skal.

Besvarelse fra Smooth - Frederiksberg
Blev anbefalet stedet af en veninde og…
Blev anbefalet stedet af en veninde og jeg er fuld ud enig i rosen: Kompetent of professionelt personale, der både er venlige men også kan komme med en kæk kommentar. Shoutout til Lea for at være skidedygtig med laseren 😎

Dygtige og søde Lea
Lea er professionel, dygtig og grundig til sit arbejde. Hun tager altid godt imod mig, og så er hun super sød!

Besvarelse fra Smooth - Frederiksberg
Giver Smooth på Frederiksberg fem…
Giver Smooth på Frederiksberg fem stjerner uden tvivl! Jeg bliver behandlet af Lea, der udover at være super kompetent, helt naturligt skaber et trygt og rart rum. Jeg er blevet behandlet af hende i flere måneder, og allerede ved konsultationen (hvor jeg var meget nervøs), mærkede jeg, at jeg var i de rette hænder. Top service, rare omgivelser, god behandling og central beliggenhed.
Man kan generelt mærke på teamet, at de er knivskarpe, og jeg føler mig altid velkommen, uanset hvem der tager i mod mig! Man får 100% kvalitet for pengene.

Smooth Frederiksberg C
Smooth Frederiksberg C
Tak til Sabine for god behandling. Kommer helt klart igen

Professionelle og yderst kompetente
Kan varmt anbefale Smooth.
Silke som er min behandler er så dygtig professionel og yderst kompetent.
5 kæmpestjerner herfra

Besvarelse fra Smooth - Frederiksberg
Den bedste beslutning og fantastisk service
Jeg startede i laserbehandling af armhuler og Brasil hos Smooth i februar, og har siden fået 2 behandlinger - ikke et sekund har jeg fortrudt🤩
Lidia er bare en fantastisk behandler, der kan få den lidt grænseoverskridende situation til at føles helt naturlig!
På de blot 2 behandlinger har jeg allerede en markant reduceret hårvækst, og til den gode pris er jeg mere end tilfreds😍
Anbefaler Smooth til alle jeg kender!

Besvarelse fra Smooth - Frederiksberg
Man får noget for pengene hos Smooth
Meget omhyggelig og grundig behandling. Man får virkelig noget for sine penge.
Samtidig føler man sig i trygge hænder.

Effektivt og kompetent
Super dygtige, og søde behandlere .. og det er virkeligt effektivt

Besvarelse fra Smooth - Frederiksberg
Gode resultater i trygge rammer
Jeg har for mange år siden fået lavet IPL og på trods af gode resultater, var selve behandlingen alt andet end en behagelig oplevelse. Jeg kiggede derfor længe efter den type laser, de bruger hos Smooth, da den skulle være bedre og man må bare sige, der er en verden til forskel. Nu føles laserbehandlingerne faktisk som en self Care treatment, i stedet for noget man småfrygter.
Derudover er jeg blevet behandlet af sødeste Sif til alle mine behandlinger, som får hver behandling til at føles som om, man mødes med en af veninderne. Det føles altid både hyggeligt og trygt og så har jeg set enormt gode resultater, hvilket gør hverdagen meget lettere.

Besvarelse fra Smooth - Frederiksberg
Går ALTID glad og tilfreds derfra!
Jeg kan ikke anbefale smooth nok!! Jeg har haft Lidia som behandler siden start, og jeg er simpelthen så tilfreds hver eneste gang, jeg går derfra. Der er altid styr på det, og man er aldrig i tvivl om, at man får den bedste mulige service. Lydia sørger hver gang for, at jeg føler mig 100% tryg, hvilket også automatisk gør behandlingen mere behagelig. Og for ikke at snakke om mine resultater!! Jeg har været i behandling i ca. 7 måneder og er ved at være ved vejs ende. ALLE mine mange indgroede hår er væk, og jeg er helt glat, og ca 90% hårfri dernede nu. Er du i tvivl om, hvilken klinik og behandler du skal vælge, så vil du aldrig fortryde smooth og Lidia som behandler. Det kan jeg stå 100% indenfor.

Sublim service
Sublim service, Silke har behandlet mig både venligt og grundigt. Her vil jeg fortsætte. Ærgerligt at hun ikke længere har tid til behandlinger, min næste behandler har virkeligt noget at leve op til.

Besvarelse fra Smooth - Frederiksberg
Rigtig søde og dygtige behandlere
det er en lige skøn behandling hver gang! jeg får laser behandling af Sif, og hun er simpelthen så sød og nem at snakke med. kæmpe anbefaling :0)