Ik had een product besteld dat binnen een jaar defect raakte. Na contact met de verkoper, die zeer professioneel waren, hebben ze me direct een nieuwe opgestuurd. Ik heb ze via WhatsApp nog bedankt vo... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Nieuwe thermostaat gekocht, kreeg hem niet aan de praat. Via de app contact gehad met Smartlife Domitica...meer verkopende partijen kunnen een voorbeeld nemen aan deze mensen. Ze zijn enorm betrokken... Se mere
Er was een zeer goede begeleiding per telefoon bij installatie van de nieuwe slimme thermostaat. Mensen erg vriendelijk en geduldig
Het was op voorhand niet duidelijk of de thermostaat in combinatie met onze cv ketel van bulex zou werken omdat dit merk niet vermeld stond bij de opties. Dit op voorhand nagevraagd en bevestiging g... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
SmartLife Domotica is de ultieme webshop voor al uw domotica-behoeften. Wij bieden een uitgebreid assortiment van slimme producten voor thuis, waarmee u uw huis kunt automatiseren en verbinden. Onze producten helpen u om uw huis comfortabeler, efficiënter en veiliger te maken. Met onze slimme thermostaten kunt u de temperatuur in huis gemakkelijk regelen en energie besparen. Onze bewegingssensoren zorgen ervoor dat de verlichting automatisch aan- en uitgaat wanneer u de kamer betreedt of verlaat. Onze slimme deurbellen laten u zien wie er aan de deur is en geven u de mogelijkheid om te communiceren met bezoekers via uw smartphone. Naast onze praktische producten, bieden we ook oplossingen voor thuisbeveiliging, zoals onze slimme beveiligingscamera's en deurbellen met camera. Zo kunt u altijd en overal in de gaten houden wat er in en rondom uw huis gebeurt. Bij SmartLife Domotica kunt u gemakkelijk en veilig online bestellen, met een snelle verzending en een uitstekende klantenservice. Wij bieden ook regelmatig leuke aanbiedingen en kortingen, zodat u nog voordeliger uw huis kunt automatiseren. Kijk vandaag nog op onze webshop en ontdek hoe u uw huis kunt verbeteren met onze slimme domotica-oplossingen.
Kontaktoplysninger
17 Dorpsstraat, 3274 BB, HEINENOORD, Holland
- 0630709629
- info@smartlife-domotica.nl
- smartlife-domotica.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Prima helpdesk. Zeer snelle oplossingen.
De installatie riep bij mij vragen op. De helpdesk bied snel een oplossing. De thermostaat werkt nu perfect.
Later kon ik de verbruiksstatistieken niet zichtbaar maken. Na snel en meedenkend helpdesk ook deze zichtbaar gemaakt. Prima apparaat en prima ondersteuning door het helpdesk.

Topbedrijf
Wat een bedrijf! Mijn wifi camera deed niet wat hij moest doen. Dus met Thomas contact opgenomen om een oplossing te zoeken. Direct antwoord gekregen (dat is toch uitzonderlijk tegenwoordig). Helaas was het niet op te lossen. Daarom kon ik "voor gratis" de camera terugsturen en 2 dagen later had ik mijn geld al terug. Al met al een topbedrijf.

Super service, Snel levering
Snel levering! Echt super service, via WhatsApp (na 17⁰⁰) en paar foto's kunnen ze voor een vrouw vertelen hoe moet aangesloten worden. Heeel erg bedankt voor? 5 sterren is te weinig

Besvarelse fra Smartlife Domotica
Vriendelijke helpdesk via whatsapp.
Vriendelijke helpdesk via whatsapp.
Super service, direct geholpen.
Top produkt. (Wifi thermostaat op oudere aan/uit gasketel)
Aanrader!

Kamerthermostaat
Naast het feit dat de bestelde thermostaat supersnel geleverd was kreeg ik ook nog een prima uitleg over de telefoon om deze op de juiste manier aan te sluiten. Wat in eerste instantie door mij alleen niet goed werkte en dus mislukte.

Connectie thermostaat
Thermostaat bij hun gekocht en wist niet hoe te connecten met de ketel, even een WhatsApp bericht gestuurd en binnen een ogenblik opgelost! Wat een top service!

Besvarelse fra Smartlife Domotica
Super makkelijk om te installeren
Super makkelijk om te installeren, echter sloeg de cv niet aan alles leek te moeten werken.
Na kort whatsapp contact, 2 draadjes gewisseld in de cv installatie en hij doet het😁
Zo fijn, vooral als je vergeet hem terug te draaien en je ligt in bed. Wij roepen gewoon naar Google dat de verwarming lager moet en hij doet het. Super!
En super service via whatsapp

Besvarelse fra Smartlife Domotica
Supersnelle ondersteuning via Whatsapp…
Supersnelle ondersteuning via Whatsapp en duidelijk instructies verkregen door het supportteam voor mijn beperkte technische kennis. Bleek dat thermostaat een defect had en werd vervangen zonder enig probleem. Wat een service, snel, duidelijk en omruiling zonder discussies, een aanrader!

Top service
In eerste instantie lukte het niet de thermostaat te verbinden met de ketel. Na 10 minuten geappt te hebben met de klantenservice was alles opgelost. Snel en duidelijk geholpen. Top
Na wat zoeken voor een thermostaat voor…
Na wat zoeken voor een thermostaat voor vloerverwarming kwam ik uit bij Smartlife Domotica.
Product werd zeer snel geleverd. Wilde het product installeren maar ging moeilijk dacht dat het aan de thermostaat lag. Het bedrijf gebeld. Die heeft mij zeer netjes tewoord gestaan en mij geholpen. Na wat foto's en bellen en appen. Kwam de persoon zelfs langs omdat we in het zelfde dorp wonen bleek. Na lles uitzoeken bleek mijn installatie niet en heeft Smartlife Domotica het geregeld. Koop gerust. Super service
Goed bedrijf goeie service
Goed bedrijf goeie service. Leuke spullen, dimbare slimme stekker werkte niet naar behoren kreeg wat tips maar die bleken niet te helpen en kreeg ik een nieuwe slimme stekker opgestuurd. Top.
Top service!
Over de nieuwe thermostaat kan ik nog niet veel zeggen, maar over het installeren wel! We kwamen er niet helemaal uit, maar we zijn heel vriendelijk en professioneel geholpen zowel via de telefoon als op whatsapp. Nu de thermostaat en de ontvanger geïnstalleerd zijn is het wachten op koude dagen!
Uitstekend product met uitzonderlijke service
Uitstekend product met een uitzonderlijke hulpverlening via WhatsApp bij de installatie, zelfs op zondag! Mijn felicitaties aan het team van Smartlife Domotica!
Mooi product en fijne klantenservice
Heel blij met mijn nieuwe slimme thermostaat!
Mooi product en werkt uitstekend.
In het begin kwam ik er niet helemaal uit, maar via whatsapp werd ik snel geholpen door de klantenservice zodat ik direct aan de slag kon. Echt een aanrader! Ik weet nu waar ik voortaan mijn slimme apparatuur moet bestellen, bedankt!
Nachtmerrie en kopzorgen!!!
Slimme thermostaat correct aangesloten maar communiceerd niet met Remeha Avanta c.v. ketel. Voor de zekerheid de draden op elke andere manier aangesloten maar hielp niks. Klantenservice geraadpleegd maar die wist het ook al gauw niet meer. Thermostaat teruggestuurd, maar tijdens dit proces raakte het pakket zoek. Na 4 weken gemaild waarom ik nog geen geld terug heb gekregen maar track&trace werkte niet meer. Domotica zegt niks te hebben ontvangen, PostNL en Bol.com weten ook van niks en geven aan dat het pakket nooit is ingeleverd.
Trieste gang van zaken.
Honeywell thermostaat gekocht en deed het meteen, plug & play.
Reactie op antwoord hieronder:
Ik heb telefonisch contact gehad met Domotica, maar na het een en ander te hebben nagelopen werd het probleem niet verholpen.
Ik heb het pakket ingeleverd bij postnl punt Primera Ulft, maar niemand schijnt iets te weten. Wat heb je overigens aan een apparaat wat niet werkt?
Als Domotica, PostNL en Bol.com zeggen niets te kunnen doen zonder werkende track&trace, dan weet ik het ook niet meer.
Blijkbaar kan er direct na het inleveren al wat fout gaan.

Terug tevreden
De beschrijving van het product kwam niet overeen met de website, maar Smartlife domotica heeft onmiddellijk actie genomen en de aanpassing gedaan op hun website. Tevens hebben ze mijn retour kosten terug terugbetaald. We zijn nu samen op zoek naar een gepast product voor mij. Bedankt, smartlife Domotica.
Ben heel goed geholpen via WhatsApp echt geweldig
Ben heel goed geholpen via WhatsApp
En een heel snelle reactie.
Super goed uit gelegd een 10+
René
Verbinding tussen de thermostaat en de…
Verbinding tussen de thermostaat en de ontvanger was weggevallen. Na een appje naar het bedrijf snel reactie terug hoe weer te koppelen. Weer lekker warm in huis 😊
Het werkte niet gelijk
Het werkte niet gelijk. Via de app aangegeven en kreeg gelijk reactie met een oplossing. Werkte gelijk. Zo'n service vindt je niet overal meer. Top geregeld zo.
Berrie
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.