SmartLEDesign Anmeldelser

4,8

Mooie stijlvolle lampen. Duidelijke website met erg handige keuzehulp. Ik heb twee setjes lampen besteld voor onder keukenkastjes. Van één set deed de master lamp het niet goed. Geen discussie,... Se mere

Voor een nieuwe keukenverlichting viel mijn oog op een mooi model bij SmartLEDesing. Snel een bestelling van een serie van vier armaturen bestelt. De levering was bijzonder snel. Bij de montage bleek... Se mere

Schnelle und reibungslose Lieferung, leider wurde ein Teil vergessen aber auf Nachfrage sofort neu Versand. Fehler passieren und hier wurde schnell und professionell reagiert, danke! Erstklassige Ware... Se mere

SmartLEDesign biedt moderne verlichting die design en gemak samenbrengt. Van keukenverlichting tot kast- en werkplekverlichting — onze slimme oplossingen passen in elk interieur en zorgen altijd voor de juiste sfeer én functionaliteit. Onze producten zijn ontwikkeld met focus op gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Denk aan verlichting met bewegingssensoren en dimfuncties die moeiteloos meewerken met jouw dagelijkse routine. Of je nu je keuken, kast, hal of werkruimte wilt verlichten — bij SmartLEDesign vind je doordachte oplossingen en een klantenservice die met je meedenkt.

74 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Strak design

Strak design, mooie warme kleur. Koppelen van 4 lampen eenvoudig. Zeer tevreden mee. Als ik dat toch iets moet noemen: beschrijving in het Duits ipv Nederlands

14. december 2025

Mooie verlichting

Makkelijk te bestellen, snel geleverd!
Mpoie kleur verlichting en makkelijk te monteren.
Heel blij mee!!

8. december 2025

Sehr zufrieden

Sehr zufrieden. Montage hat soweit gut funktioniert. Versand war ebenfalls schnell. Seriöses Unternehmen!

6. december 2025

Suuuperrrrr!

Onlinebestellung im Shop war easy. Die Lieferung kam prompt und die Leuchten sind einfach super. Preis-Leistung ist auch komplett okay. Gerne wieder, wenn mir mal ein Licht aufgehen muss.
H-MAN

21. november 2025

Goede customer-service

Snel geleverd en een van de defecte units super snel vervangen; heerlijke customer service. Dit herstelt ons vertrouwen in de medemens enoprm, dank.

25. november 2025

Alles goed

Prima verlichting, mooie kleur en helder. Koppelen van meerdere lampen erg makkelijk en verdere Installatie geen moeite. Nog even wennen aan de sensor maar dat komt uiteraard vanzelf.
Levering snel.

7. november 2025

elegante verlichting

Fijne verlichting voor onder mijn keukenkastjes. Het licht is zacht en het geeft een fraaie sfeer. Ben er heel blij mee!!

31. oktober 2025