Mooie stijlvolle lampen. Duidelijke website met erg handige keuzehulp. Ik heb twee setjes lampen besteld voor onder keukenkastjes. Van één set deed de master lamp het niet goed. Geen discussie,... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Mooie setje keukenkast onderverlichting. Makkelijk tin/uit te schakelen of te dimmen. Snelle nettw levering.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
SmartLEDesign biedt moderne verlichting die design en gemak samenbrengt. Van keukenverlichting tot kast- en werkplekverlichting — onze slimme oplossingen passen in elk interieur en zorgen altijd voor de juiste sfeer én functionaliteit. Onze producten zijn ontwikkeld met focus op gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Denk aan verlichting met bewegingssensoren en dimfuncties die moeiteloos meewerken met jouw dagelijkse routine. Of je nu je keuken, kast, hal of werkruimte wilt verlichten — bij SmartLEDesign vind je doordachte oplossingen en een klantenservice die met je meedenkt.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Andre kiggede også på
Mooie stijlvolle lampen, top service
Mooie stijlvolle lampen. Duidelijke website met erg handige keuzehulp.
Geen discussie, binnen twee dagen kon ik een nieuwe lamp ophangen en nu werkt alles perfect!
Dus behalve een mooie vooral duidelijk website is de aftersales ook puik in orde, I love it!
Met een vriendelijke groet van Raymond Schrave
Led lampen voor keuken
De dimmer was kapot, deze hebben ze opnieuw gestuurd, maar deze deed het ook niet. Toen moesten we alles terugsturen en hebben ze ander set gestuurd. Deze werkt wel. Zeer goede service.
Aankoop keukenverlichting
Voor een nieuwe keukenverlichting viel mijn oog op een mooi model bij SmartLEDesing. Snel een bestelling van een serie van vier armaturen bestelt. De levering was bijzonder snel. Bij de montage bleek het eerste armatuur van de "ketting"defect te zijn. Dit werd gekonstateerd op de vrijdag in de verre namiddag. Gebeld met SmartLed. Gelukkig werd de telefoon nog opgenomen. Na uitleg werd mij toegezegd dat er een nieuw exemplaar zou worden toegezonden. In loop van dinsdag werd het toegezonden pakketje bezorgd. Dit zonder door mij iets moest worden betaald. Over service gesproken. Waar vind je dat nog.
SmartLEDesing een bedrijf wat door mij van harte kan worden aanbevolen.
Wat een top bedrijf!!!
Bijna alle info die ik zocht was makkelijk op de zeer gebruiksvriendelijke website te vinden. Wat ik niet kon vinden was snel opgehelderd met 1 telefoontje door Rick. Bij de levering was iets fout gegaan, maar heel snel opgelost zodat ik de mooie en hoge kwalitatieve onderbouw ledverlichting gewoon op tijd ontvangen had. Ik zou hier zeker weer bestellen en kan dit ook zeker aan iedereen aanbevelen.
Einfache Bestellung
Einfache Bestellung, guter Preis, top Ware! Sehr empfehlenswert
Super Service
Super Service
Schnelle Lieferung
Super Verpackung
Top Qualität
Mooie setje keukenkast…
Sehr gute Qualität der LED…
Sehr gute Qualität der LED Unterbauleuchten! Top und relativ schnelle Lieferung
Rundum gut!
Schnelle Lieferung. 1-A Ware. Unkomplizierte Abwicklung.
Snelle bezorging en goede kwaliteit
Snelle bezorging en goede kwaliteit
5 platte ledlampjes voor onder keukenkastjes
5 platte ledlampjes voor onder keukenkastjes gekocht.Met bewegingsmelder en dimmer. Super veel licht. Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.
Mooie design keukenverlichting…
Super platte Led verlichting besteld voor onder de keukenkastjes. Werkt heel erg goed. Dikke aanrader
Ware hat die Erwartungen voll erfüllt
Ware hat die Erwartungen voll erfüllt.
Schickes Design. Einfache Handhabung
Top kwaliteit
Duidelijke communicatie, snelle levering en top kwaliteit product wat ook nog eens super simpel geïnstalleerd kan worden. Zeer tevreden!
Top lampen
Gemakkelijk te bestellen, duidelijke omschrijving, snelle verzending & helemaal top!
Snelle levering, het product voldoet geheel aan de verwachting
Mooie lampen en makkelijk in gebruik
Schnelle und reibungslose Lieferung
Schnelle und reibungslose Lieferung, leider wurde ein Teil vergessen aber auf Nachfrage sofort neu Versand. Fehler passieren und hier wurde schnell und professionell reagiert, danke! Erstklassige Ware, ich kaufe bei Bedarf gerne wieder bei euch ein.