Beställde en vara, fick ingen order bekräftelse men pengar drogs! Någon vecka senare kom ett mail med ordernummer och en ursäkt om fördröjning av leverans. Detta va tre månader sen och ingen vara har... Se mere
Snabb leverans! Inga konstigheter. Uppdaterat omdöme nedan: Jag skrev en recension om en produkt jag beställt på deras hemsida då jag inte tyckte den levde upp till mina förväntningar. V... Se mere
Worst product worst services I got damaged product no response from them no responsibility everyone please never purchased any products from this fraud company
Mycket snabb och bra service,är nöjd med varorna jag beställde.Kul med en liten överraskning i paketet!Kommer garanterat att använda SmartaDeals igen och eftersom jag blev nöjd med varorna så kan jag... Se mere
- Discountbutik
- Butik med mobiltilbehør
- Elektronikbutik
- Helse- og skønhedsbutik
- Tandblegning
- Videospilbutik
Smartadeals.se är en Certifierad E-handel som säljer billiga prylar på nätet och som erbjuder en snabb leverans samt support dygnet runt. Beställ redan idag för leverans inom 1-3 dagar. Frakt 39:- Fri frakt vid köp över 499:- Betala tryggt och säkert via Payson.
17733, Stockholm, Sverige
- 0760 223 023
- info@smartadeals.se
- smartadeals.se
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Worst product worst services I got…
DO NOT BUY FROM THEM.
Smartadeals added items to my cart that I did not approve. They also charged my credit card multiple times, and I had to cancel my CC due to fraud. DO NOT BUY FROM THEM!!
Useless tech support
their so-called computer support does not read the information a customer provides and they really don't know what they are selling and how it works.
They pretty much just read the simple instructions and have no depth of knowledge.
Be very, very cautious using them.
Ingen vara eller orderbekräftelse men pengar drogs
Beställde en vara, fick ingen order bekräftelse men pengar drogs! Någon vecka senare kom ett mail med ordernummer och en ursäkt om fördröjning av leverans. Detta va tre månader sen och ingen vara har dykt upp!
Tur jag fick deras mail om försenas leverans då jag annars inte haft något ordernummer eller någon mail att kontakta då de inte visar den på sin hemsidan! Återstår att se om jag får några pengar tillbaka eller inte 😫
Bra produkt till Bra pris
Bra produkt till Bra pris! Snabb service och leverans!
Sååå nöjd med allt jag har beställt via…
Sååå nöjd med allt jag har beställt via denna sida! Sonen blev så glad och nöjd över alla julklappar ,, såsom ögonmasken med bluetooth som va så himla bra och skön och sova med,, och AirPods,, Väldigt bra priser på allt och bra kvalitet! Så nöjd kund! :)
Sonen kommer bli överlycklig för alla…
Sonen kommer bli överlycklig för alla saker , han har inte fått dom än då det är julklapp. Men grymt snabb leverans .
Enkelt, snabb leverans och bra produkt.
Enkelt, snabbt, bra produkt. Mycket bra service! Rekommenderar starkt!
Snabb leverans och bra kundservice
Snabb leverans hem till brevlådan som utlovat. Tyvärr var inte varorna det jag förväntat mig, så jag valde att göra en retur. Kundservice svarade mycket snabbt och de var bussiga nog att bjuda på frakten tillbaka! Det uppskattades verkligen👍
Snabb leverans.
Det var bra
Det var bra, förutom leveranstiden som blev två dagar för lång.
Till och med Postnord var bra. Det trodde jag aldrig att jag skulle skriva.
Inga konstigheter!
Snabba leveranser och bra priser
Snabb leverans!