Koen, je bent een held. Ik liet de deur achter me dicht vallen met de sleutels er aan de binnenkant nog in de deur. Stom natuurlijk, gelijk gebeld en met 40 minuten stond hij voor mijn deur. Direct ni... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Erg blij zijn wij met Koen zijn service, toewijding en professionaliteit. Slotenservice van der Naald heeft ons afgelopen jaar twee keer geholpen op diverse locaties. Van nieuwe sloten tot uitsluiting... Se mere
Slot van de gasmeterkast deed niets meer. Na telefonisch contact te hebben gehad,de volgende dag al een afspraak. Super opgelost. We zijn er blij mee en kunnen weer bij onze schoenen.Vriendelijke m... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Slotenservice van der Naald kunt u terecht voor: Deurbeslag, hang- en sluitwerk, vervangen van sloten, openmaken van sloten, onderhoud of reparatie.
Kontaktoplysninger
Bachstraat 43, 3281 VA, Numansdorp, Holland
- 06 30692024
- info@slotenservicevandernaald.nl
- slotenservicevandernaald.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vakman
Fijne kerel, snelle reactie en goed en creatief meegedacht om een goedkope oplossing te verzinnen, dit bespaarde mij honderd euro’s nadat ik zelf eerst had zitten (ver)prutsen.

Besvarelse fra Slotenservice van der Naald
Slot kapot en sleutel er niet meer uit…
Slot kapot en sleutel er niet meer uit te krijgen. Gebeld en binnen 10 min op de stoep. Gelijk nieuw slot erin en extra sleutels geregeld.
Top service!!

Bedankt Koen!
Sleutel brak af in het slot. Koen was snel ter plaatse en zorgde dat we weer naar binnen konden. Bedankt Koen!

Top service
Helaas de deur dicht getrokken met de sleutel nog aan de binnenkant. Via internet bij Koen uitgekomen en hij was binnen 10 minuten ter plaatse en 5 minuten later de deur open zonder schade! Top service.

Honden uitlaten zonder sleutel
Wij gingen de honden uitlaten (rond 23.30 s avonds) en vergaten de sleutel, gelukkig konden wij bij de buren de telefoon gebruiken en konden wij Slotenservice van der Naald bereiken! Na 20 minuten stond Koen bij ons op de stoep en had deze vakman onze deur binnen een paar seconden open, mega opluchting!
Kortom; snel, goed, vakkundig en erg vriendelijk! Super bedankt!
Melanie

Helemaal top!
Zeer goede service en vriendelijk.
Ben zeer tevreden met de snelle afhandeling.
Precies wat ik zocht!

Buitengesloten
Ik had mijzelf buitengesloten met de sleutels in de deur! Gelukkig snel ter plaatse en binnen no time was ik weer binnen! Top service!

Koen is een vakman
Koen is een vakman. Levert goed werk en denkt mee. Bedankt Koen.

Besvarelse fra Slotenservice van der Naald
Ik ben ontzettend tevreden en beveel…
Ik ben ontzettend tevreden en beveel hem aan iedereen aan!

Koen is een vakman.
Koen is een vakman.
Een dag voordat de schilder de deur en kozijnen kwam schilderen besloten de sloten te vervangen.
Nog voordat de schilder was begonnen waren de nieuwe sloten al gemonteerd.
Duidelijk advies, snelle service!

Besvarelse fra Slotenservice van der Naald
Ik ben zeer tevreden,ik ben goed geholpen
Ik ben zeer tevreden, en ben super
goed geholpen nadat ik mijn sleutels kwijt ben geraakt. Hij was binnen 20min ter plaatse en de deur in zeer korte tijd open. Dit zonder schade en correcte prijs!vriendelijke slotenmaker! Dank je Koen

Besvarelse fra Slotenservice van der Naald
We wilde graag nieuwe sloten hebben…
We wilde graag nieuwe sloten hebben welk ook tegen dieven werken. Met dank aan Koen is dat helemaal geregeld. Dank voor jullie hulp en snelle service!

Besvarelse fra Slotenservice van der Naald
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.