Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Twee dekbedden incl overtrek besteld en bij levering was er 1 dekbed met foute afmeting geleverd. Na mailtje nieuw dekbed ontvangen met juiste afmeting en mocht ook nog de foute levering houden. Super... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Was netjes verpakt zag er goed uit en het zou heel snel geweest zijn,als de post het normaal geleverd was maar post nl deed alsof ik niet thuis was dus kreeg ik het later dat was erg jammer

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

The worst costumer service ever. Sleepcomfy made a mistake, sent the WRONG product and, when I asked for a replacement product, accused ME of having switched products and sending in a wrong one, acti... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het is een heerlijke , lichte,zachte en warme deken Heb hem nog niet gewassen, maar neem aan dat als het gewassen is en droog , hetzelfde zal voelen.

Virksomhedsoplysninger

1. Sengetøjsforrretning
  2. Madrasbutik

Om Sleep Comfy

Skrevet af virksomheden

NL:
Sleep Comfy – Voor de beste nachtrust 😴

🛏️ Bij Sleep Comfy draait alles om ultiem slaapcomfort. Wij bieden hoogwaardige kussens, dekbedden en beddengoed, gemaakt van de beste materialen voor optimale ondersteuning en duurzaamheid. 💎

💚 Onze focus? Comfort, kwaliteit en tevreden klanten. Met milieuvriendelijke producten en doordachte designs zorgen we voor een heerlijke nachtrust. 🌱

🔗 Ervaar het zelf op sleepcomfy.nl – jouw perfecte slaap begint hier! 🌙

EN:
Sleep Comfy – For the Best Night’s Sleep 😴

🛏️ At Sleep Comfy, we focus on ultimate sleep comfort. We offer high-quality pillows, duvets, and bedding made from the finest materials for optimal support and durability. 💎

💚 Our priority? Comfort, quality, and happy customers. With eco-friendly products and thoughtful designs, we ensure a restful night’s sleep. 🌱

🔗 Experience it yourself at sleepcomfy.nl – your perfect sleep starts here! 🌙

DE:
Sleep Comfy – Für den besten Schlaf 😴

🛏️ Bei Sleep Comfy dreht sich alles um ultimativen Schlafkomfort. Wir bieten hochwertige Kissen, Bettdecken und Bettwäsche aus den besten Materialien für optimale Unterstützung und Langlebigkeit. 💎

💚 Unser Fokus? Komfort, Qualität und zufriedene Kunden. Mit umweltfreundlichen Produkten und durchdachtem Design sorgen wir für erholsamen Schlaf. 🌱

🔗 Erleben Sie es selbst auf sleepcomfy.nl – Ihr perfekter Schlaf beginnt hier! 🌙

FR:
Sleep Comfy – Pour un sommeil parfait 😴

🛏️ Chez Sleep Comfy, notre priorité est le confort du sommeil. Nous proposons des oreillers, couettes et linges de lit de haute qualité, fabriqués avec les meilleurs matériaux pour un soutien et une durabilité optimaux. 💎

💚 Notre engagement ? Confort, qualité et satisfaction client. Avec des produits écologiques et des designs soignés, nous vous assurons des nuits paisibles. 🌱

🔗 Découvrez-le sur sleepcomfy.nl – votre sommeil parfait commence ici ! 🌙

1 stjerne

Har besvaret 95 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Heeeeerlijk !!!!

het dekbed werd snel geleverd, veilig ingepakt en slaapt heerlijk

29. januar 2026

Besvarelse fra Sleep Comfy

Het doet ons plezier te horen dat u tevreden bent over het bestelproces. Daarnaast maakt het ons ook erg blij dat u tevreden bent met het product.
Hartelijk dank voor uw mooie reacties.

Fijn cooling hoofdkussen

Een Cooling Hoofdkussen besteld bij Sleep Comfy. Bestelling en verzending verliepen correct en snel. Inmiddels het kussen een paar dagen in gebruik en deze bevalt mij in ieder geval zeer goed.

2. februar 2026

Besvarelse fra Sleep Comfy

Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met het product.
Daarnaast willen wij u hartelijk bedanken voor uw mooie reacties.
Het maakt ons erg gelukkig om u tevreden te stellen.

Goede kwaliteit en zachte

Goede kwaliteit en zachte, maar stevige stof

2. februar 2026

Besvarelse fra Sleep Comfy

Het doet ons plezier te horen dat u tevreden bent met het product.
Wij zijn blij u van dienst te mogen zijn.
Wij wensen u veel plezier met uw product.

Goede producten

Snelle levering, producten zoals omschreven.
Zoon is erg blij met hoofdkussen, vormt goed.
Dochter is blij met verzwaringsdeken. Valt makkelijker in slaap en slaapt lekker door.

23. januar 2026

Besvarelse fra Sleep Comfy

Hartelijk dank voor uw mooie reactie. Wij doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en het doet ons veel plezier om uw positieve feedback te ontvangen.
Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I love the quality of the duvet

I love the quality of the duvet. Great job!

26. januar 2026

Besvarelse fra Sleep Comfy

Thank you so much — we’re thrilled to hear you love the duvet’s quality!
If you have any questions or need assistance, please email support@sleepcomfy.nl
Kind regards,
Sleep Comfy Customer Service

Ik vınd echt mooi

Ik vınd echt mooi, vriendelijk en kwalitait

9. januar 2026

Besvarelse fra Sleep Comfy

Hartelijk dank voor uw lieve woorden — daar worden we blij van!
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en service. Heeft u nog vragen, neem gerust contact op via support@sleepcomfy.nl

Beste Joost,

Onze oprechte excuses dat u uw bestelling nog steeds niet heeft ontvangen — dat is erg vervelend. Stuur alstublieft uw bestelnummer (of het e-mailadres waarmee u besteld heeft) naar support@sleepcomfy.nl
; dan onderzoeken we dit met prioriteit en nemen we direct contact op met de vervoerder. Controleer ook even uw spammap voor eventuele updates.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

2. januar 2026

Besvarelse fra Sleep Comfy

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit. Als we nog iets voor u kunnen doen, laat het gerust weten.

Sleep Comfy

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het is heel fijn

2. januar 2026

Beste Diana,
Hartelijk dank voor je review — fijn dat het bevalt! We zien dat je ons 4 sterren gaf; we hopen je bij je volgende bestelling of ervaring volledig te overtuigen en van je een 5-sterren beoordeling te maken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heerlijk dekbed voor een kleine prijs en prima service

Het bestellen ging gemakkelijk, er werd snel geleverd. Toen ik er later achter kwam dat mijn bestelling onder 1 plus 1 gratis viel, werd het 2e exemplaar ook meteen geleverd. Goede prijs voor een heerlijk warm dekbed.

30. december 2025

Beste Yolanda,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat het bestellen soepel verliep en dat de levering snel was. Geweldig dat de 1+1-actie direct correct is afgehandeld en het tweede exemplaar meteen is geleverd. Geniet van uw warme dekbed!

Heeft u nog vragen, neem gerust contact op via support@sleepcomfy.nl

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Contact leverancier niet fijn

Het is een fijn dekbed om onder te slapen. Daar is niets mis mee. Na het wassen is het meer gekrompen dan je zou verwachten. Hierover contact gehad met de leverancier. Die zegt dat het niet kan en wil er verder niets mee doen. Het is gewassen en kan niet meer terug. Niet echt klantvriendelijk. Denken zelfs niet mee.

18. december 2025

Beste Petra,

Dank voor uw bericht en wat vervelend om te lezen dat uw dekbed gekrompen is en dat u daar geen goede hulp bij heeft gekregen — dat spijt ons zeer. Dat is niet de ervaring die we nastreven.

Zou u ons alstublieft uw bestelnummer en foto('s) van het dekbed + waslabel willen sturen naar support@sleepcomfy.nl
? We onderzoeken het dan direct met de betrokken afdeling en zoeken samen met u naar een passende oplossing (vervanging, vergoeding of retour) afhankelijk van wat uit het onderzoek blijkt.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak — we helpen u graag verder.

Sleep Comfy Customer Support

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ook ik heb in oktober de actie besteld

Ook ik heb in oktober de actie besteld. 1+1 gratis.
Ik had de kleuren wit en blauw besteld.
Vervolgens afgerekend en paar dagen later in huis.
Ik had de dozen in de kast gezet, ik had er 2.
Ik nam ook aan dat er 1 doos 2 zaten, want ze zijn "geperst".
Ik had deze op dat moment nog niet nodig.

Nu hebben we ze uitgepakt en komen we er achter dat het alleen de witte zijn, dis de blauwe dekbedden hebben we nooit gekregen, maar wel voor betaald.

Ik heb netjes een mailtje erover gestuurd, alles uitgelegd.

Krijg ik vervolgens een mailtje terug met
wij, conform onze systemen en bedrijfsbeleid, bij verkeerde, beschadigde of ontbrekende leveringen een termijn van 30 dagen hanteren waarbinnen klanten recht hebben op retour, omruiling of in sommige gevallen een nieuwe verzending.

Maar, het geld hebben ze wel. Moet dat niet terug gestort worden dan? Want ook dit is onrechtmatig ontvangen. En dat wil ik heel erg graag terug zien, want jullie sturen mij niet de dekbedden waar ik voor betaald had.

En ik weet dat het 3 maanden geleden is! En ik weet dat ik op dat moment beter had moeten kijken, maar dit is serieus te gek voor woorden.

Dus, ik wil mijn geld terug voor iets wat ik niet heb gekregen. Zo niet? dan ga ik werk van maken, want dit is ook tegen de regels!

*Ondertussen contact gehad voor de laatste levering waar ik nog recht op had. Het is, zag ik verstuurd via Nova Textiel.
Nu heb ik vandaag de dekbed, die nog verzonden moest worden binnen.
En weer een teleurstelling! want, of ze lezen niet goed, of ze willen het niet begrijpen?
In mijn bestelling stond duidelijk de goede maten. En wat krijg ik nu voor maat? 135x185 cm
Terwijl de 1e levering de maten zijn en ook zo hoort te zijn: 140 x 220 cm.
Dus! Ik vraag mij serieus af, als je een bestelling doet van alle dekbedden dezelfde maten, dan er maar 2 levert, en vervolgens later de andere 2 leveren met compleet andere maten??

Ik ben er helemaal klaar mee! Ik stuur niks terug want ik weet eigenlijk nieteens waar naar toe. Maar ik wil er niks meer mee te maken hebben!

*Update 12 januari 2025
Na weer contact te hebben gehad met dit bedrijf.
Waarbij ze eerst in het Nederlands reageren en vervolgens alleen maar in het Engels.

Ik heb dus weer een bericht gestuurd dat ze dus de verkeerde maten hadden gestuurd!

Ik krijg dagen later een bericht terug, vanmiddag!
Of ik even fotos wil maken van de producten die ze gestuurd hadden.

Maar natuurlijk wel! Dus ik heb van de producten fotos gemaakt en de maten erbij gedaan.

Vervolgens weer een mail van hun terug..
Zeker weten dat maten op de doos zou moeten staan en op de zak. Waen namelijk weer 2 verschillende leveringen. Ik kan jullie vertellen dat er geen maten opstaan!

Ik heb alsnog de dekbedden goed gemeten en het is 130x190 cm
En de vorige dekbedden waren wat maat betreft wel goed, en dat is 140x 220 cm
Nogal een verschil toch?

Maar goed, ik ben duidelijk geweest naar ze! Ik ga namelijk niet weer de foto's maken, want volgens hun? ik lieg of zo. Want tja, de maten staan toch echt op de doos/zak/product. Nee dus!

Dus iedereen is gewaarschuwd voor dit bedrijf.

28. december 2025

Beste mevrouw/heer,
Het spijt ons oprecht dat u dit probleem heeft ervaren en wij bieden hiervoor onze excuses aan. Wij begrijpen de situatie en willen u hier graag zo snel mogelijk bij helpen.

Om dit correct en vlot te kunnen afhandelen, verzoeken wij u vriendelijk om duidelijk aan ons door te geven welke producten ontbreken. Zodra wij deze informatie van u hebben ontvangen, zullen wij de ontbrekende producten zo snel mogelijk verwerken en naar u verzenden.

Alvast bedankt voor uw medewerking. Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Fantastisch bedrijf

Fantastisch bedrijf, doet wat hij beloofd!
Bedankt!

13. juli 2025

Besvarelse fra Sleep Comfy

Hartelijk dank voor uw mooie review — fijn om te horen dat we doen wat we beloven!
Als we nog iets voor u kunnen betekenen, neem gerust contact op via support@sleepcomfy.nl

Andere dag in huis

Andere dag in huis
Alles correct

22. december 2025

Besvarelse fra Sleep Comfy

Hartelijk dank voor uw bericht — fijn om te horen dat alles correct en naar wens is.
Als we nog iets voor u kunnen doen, kunt u altijd contact opnemen via support@sleepcomfy.nl

Top bedrijf!

Electrische deken ging helaas stuk na 8 maanden. Ik kreeg dezelfde dag antwoord op mijn mail. Excuses en ik zou een nieuwe deken krijgen. Die werd de volgende dag al bezorgd. Zonder gedoe gewoon goede service! Blij met mijn deken, heerlijk zacht en lekker warm. Top bedrijf.

15. december 2025

Besvarelse fra Sleep Comfy

Wat fijn om te lezen — dankjewel voor je mooie review!
Wat vervelend dat de deken na 8 maanden kapot ging, maar goed dat we dit snel voor je konden oplossen. Fijn om te horen dat de vervanging zonder gedoe is aangekomen en dat je er blij mee bent.

Als er in de toekomst nog iets is, laat het ons weten via support@sleepcomfy.nl
— we helpen je graag verder.

Lisa — Sleep Comfy

Retourformulier nergens te vinden

Retourformulier nergens te vinden. Moet via de mail, maar nog steeds geen reactie

8. december 2025

Beste Saadet,

Onze excuses voor het ongemak. Het retourformulier staat op onze website (onder Retourneren / Retourformulier) en we hebben inmiddels ook per e-mail op uw bericht gereageerd. Wilt u alstublieft even uw spamfolder controleren als u de e-mail niet ziet?

Ontvangt u nog steeds niets, stuur dan graag even een bericht naar support@sleepcomfy.nl
of reageer hier — we helpen u direct verder.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tijdens de 1+1 gratis actie heb ik per…

Tijdens de 1+1 gratis actie heb ik per abuis maar 1 dekbed besteld, want ik dacht dat ik er 2 toegestuurd zou krijgen vanwege die actie. Natuurlijk ontving ik er maar 1.
Ik heb een mail gestuurd en ik kreeg een heel keurig antwoord terug. Zij hebben mij alsnog snel dat 2e dekbed toegestuurd wat ik heel servicegericht vond.
Verder is het een heerlijk 4 seizoenendekbed bestaande uit 2 dekbedden die je in de verschillende seizoenen los of samengevoegd kan gebruiken. Het is nu herfst en het dubbele dekbed voelt warm maar tegelijkertijd luchtig aan en voelt totaal niet benauwd aan.
Een topbedrijf die je probleem serieus neemt!

9. december 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review en dat u de tijd heeft genomen uw ervaring te delen. Wat fijn om te horen dat ons team snel kon helpen en dat het tweede dekbed alsnog bij u is aangekomen — onze excuses voor de verwarring tijdens de 1+1 actie.

We zijn ook blij dat het 4-seizoenen dekbed precies doet wat het belooft: warm én luchtig. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan helpen we u graag verder via support@sleepcomfy.nl

Slaap lekker en nogmaals bedankt voor uw vertrouwen!

Bestelling niet ontvangen gedeeltelijk

Bestelling niet ontvangen gedeeltelijk. Geen nieuwe verzending . Wel toegezegd weer 10 mails op en neer. Einde liedje niks gehad
Zeer slecht

9. december 2025

Beste Esther,

Wat vervelend om te horen — mijn oprechte excuses voor het ongemak. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we voor onze klanten willen.

Om dit snel voor u op te lossen: wilt u alstublieft uw bestelnummer of het e-mailadres waarmee u bestelde naar support@sleepcomfy.nl
sturen? Dan onderzoeken we direct wat er misging, nemen we contact op met de vervoerder en regelen we zo snel mogelijk een nieuwe verzending óf een volledige terugbetaling — wat u prefereert. We houden u stap voor stap op de hoogte van de voortgang.

Nogmaals onze excuses en bedankt voor uw geduld.

Heerlijk warme deken

Snelle levering. Een goede prijs/kwaliteit voor de deken.

8. december 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review — wat fijn om te horen dat u blij bent met de warmte, de snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding.

dekbedden vallen toch tegen

De cottiva dekbedden zijn erg fijn, alleen jammer dat er geen instopstrook aanzit of dat ze niet in 140x 220 leverbaar zijn. Zeggen ze moet je een 240x220 nemen, past niet in mijn wasmachine.
Verder mooie kwaliteit, maar de randen zijn niet doorgestikt dus daar gaan de vezels naar de zijkanten . Met het wassen van de dekbedden komen er veel vezels uit en zitten ze helemaal onder de vezels. Contact opgenomen met leverancier, moet je ze opsturen en mocht de klacht door hun niet echt gegrond verklaard worden dan moet je vragen of ze ze retour sturen, Anders worden ze vernietigd, erg raar. Veel mails met foto's gestuurd en de reactie was niet echt aardig en kreeg ondanks vragen geen retouradres. Heb er 4 en borstel ze nu maar af met een hele goed kledingborstel waar de pluizen aan blijven hangen. Erg jammer want best fijn in gebruik

2. december 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden — fijn om te lezen dat u blij bent met de Cottiva dekbedden en onze service.
Het spijt ons dat u de instopstrook mist en dat de maat 140×220 momenteel niet beschikbaar is voor dit model. Sommige van onze dekbedseries zijn wél verkrijgbaar in 140×220, maar helaas is dat niet bij alle modellen het geval.

Ik geef uw feedback direct door aan onze productafdeling zodat zij kunnen kijken of we in de toekomst een instopstrook en/of extra maatopties kunnen toevoegen. Wilt u dat ik voor u zoek naar een vergelijkbaar dekbed wél in 140×220 of u op de wachtlijst zet zodra de Cottiva in die maat beschikbaar is? Laat het gerust weten via support@sleepcomfy.nl
— we helpen u graag verder.

Læs mere om andre typer anmeldelser.