Uanset hvilket udfordringer der opstår med en ordre, så har De altid en løsning der tilgodeser kundens behov. Den oplevelse har jeg lige haft, blev ringet op efter en reklamation, fik en super kort fo... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Dyner, puder og madrasser i høj kvalitet. Vi leverer hverdag til hverdag. ✓Lige nu gratis hjemmelevering med GLS ✓Kvalitet til gode priser.
Stærevej 7-9, 6705, Esbjerg Ø, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Virkelig lydhør kundeservice! Og meget gode priser.
Bestilte en dyne til en gave, men idet jeg skulle på ferie og ikke ville kunne hente, skrev jeg en besked om de kunne vente med at afsende til ugen efter, ifm ordren. Det imødekom de uden problemer.
Virkelig god kundeservice, det kunne andre lære meget af
Hurtig levering og meget tilfreds med dynens kvalitet
Deres "før" priser er helt urealistiske.. self når man køber hjem fra kina i containere og ingen andre sælger de samme varer så kan man jo bare sætte prisen som man vil og så kører det ellers på karusel hvilke varer der er på tilbud.. de før priser er på ingen måde et udtryk for hvad produktet er værd.. det er rent fiktivt

Besvarelse fra Sleep2care.dk
God hjemmeside med gode informationer. Dog ville jeg i den ideelle verden måske mig en totalvægt på hele dynen og ikke kun fyldet. Har købt en Classic moskusdyne i dobbelt størrelse. Den er i gang med at puste sig op efter nedpakning og den virker rigtig dejlig og fluffy. Godt produkt til en meget fair pris. I øvrigt gik leveringen hurtigt og smertefrit.
Rigtig god kundeservice! Dynen jeg havde bestilt var desværre ikke den rigtige for mig, men det var nemt at levere den tilbage. Jeg valgte selv at køre ind med den og blev taget godt imod og pengene var tilbage på min konto inden jeg nåede hjem.
Min ordre var faldet ned mellem to stole men, dette fik vi løst med en god tone.
Har netop modtaget og prøvet mine nye dyner & puder jeg har købt hos dem, de kom hurtigt uden problemer og vare i god kvalitet! ☺️

Besvarelse fra Sleep2care.dk
Har købt både
Bestilte den 29.12 en ny vinterdyne.
Grunden til de kun får 4⭐️ er fordi de ikke skrev ud den var fanget i Amsterdam.
Men ringede til kundeservice tirsdag d. 06.01 og snakkede med en virkelig sød medarbejder.
Han fandt en dyne langt inde på lageret og sendte den med det samme.
Havde han ikke fundet en, ville han opgradere uden mer kost.
Så virkelig god kundeservice.
Kan nu se frem til en nat hvor jeg ikke fryser
Virkelig nem hjemmeside. Hurtig levering og et fantastisk produkt til prisen. Vinterdyne i 220 cm. Og ja, blev så glad for produktet at jeg bestilte en gang mere så hele familien kunne få den fantastiske dyne. Tusind tak for hjælpen 🙂
Oprigtig og nærværende betjening via webshop…
God kundeservice kan være en mangelvare, men når man med få midler giver kunden en ekstraordinær oplevelse, ved eks. at droppe div. bureaukrati og i stedet gøre sig umage for at imødekomme kunden (inden for rimelighedens grænser naturligvis), som derved afspejler virksomhedens gode og sunde værdier, så vil jeg mene man er lykkedes med opgaven.
Kort fortalt fik jeg bestilt en dyne efter nøjagtige mål jf. ønskeliste, men fruen herhjemme var kvik og vidste målene var en fejl, hvorfor jeg hurtigt (men kort tid til jul) rettede henvendelse til webshoppen.
Jeg havde dog ingen forhåbninger om at man ville kunne nå at tilrette ordenen og slet ikke i disse travle tider. Og hvad med pris differencen…?
Fik hurtigt svar retur at den skulle de nok fixe (få pakket den rigtige størrelse) og differencen skulle jeg ikke tænke på, da det ville være til mere besvær for begge parter at rette op på det… NEMT samtidig med at man ikke føler sig til besvær = sådan skal det være 👏🏼
1000 tak til Søren for den ualmindelige hjælpsomme og imødekommende måde at være på og for at vise overskud i den travle juletid.
Jeg skriver praktisk talt aldrig anmeldelser, men i mine øjne skal vi alle være bedre til at dele de gode oplevelser. Så hermed gjort…
God jul og Godt Nytår 🥳
/Alexander
Rigtig godt sted at handle. Super gode madrasser og var så venlig at give mig en opgraderet og dyrere madras, da den jeg havde bestilt, ikke var på lager. :)
Meget fin tilbagemelding. Jeg havde skrevet til sleep2 Care.dk vedr tilbagemelding på en ordre . Fik svar indenfor 1 time.