Uanset hvilket udfordringer der opstår med en ordre, så har De altid en løsning der tilgodeser kundens behov. Den oplevelse har jeg lige haft, blev ringet op efter en reklamation, fik en super kort fo... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Dyner, puder og madrasser i høj kvalitet. Vi leverer hverdag til hverdag. ✓Lige nu gratis hjemmelevering med GLS ✓Kvalitet til gode priser.
Stærevej 7-9, 6705, Esbjerg Ø, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke den store erfaring med firmaet, men hurtig forsendelse, gode varer, til en fornuftig pris.

Besvarelse fra Sleep2care.dk
Helt fantastisk service, lyn hurtig afsendelse, de får min varmeste anbefaling :)
Mit køb var en topmadras DENSE Luksus Memory Prestige, efter hjælp fra ejer, må sige den er fantastisk, længe siden jeg har sovet så godt :)
Købte en silkedyner. Er meget glad for den.
Blev leveret til den anden side af landet indenfor 2 dage.
Søren
I leveret vores dejlige dyner så hurtig som altid
Købt kapok voksen dyne til min søn
Fik sendt en baby dyne.
Rettede hemv. Til dem pr tlf. og talte med en utrolig behalig medarbejder
Han beklagede fejlen. Og sender nu den rigtige størrelse direkte til min søn og i stedet for at betale mig differencen tilbage,sagde han, jeg bare kunne beholde baby dynen,og ikke have bøvl med retunering osv
Det kalder jeg god service,og der var ingen men men ol. For eftertiden er det der jeg vll handle og anbefaler på det varmeste andre også at gøre det.
Deres priser er ikke højere end andre forhandlere( vil ikke nævne navne) men har ikke selv samme lignet priser da jeg sy tes om den pris de tog for dynen. og så den service oven i.
5 gerne flere stjerner herfra.
Lene Nytoft
Dejlige Sommerdyner, synes de var meget tynde til at starte med, men nu da vi har sovet med dem et stykke tid er de dejlige
Meget hurtig levering og behandling af ordre. Godt produkt til en fair pris.
Virkelig lækker og luftig dyne. Præcis den luksus jeg ledte efter, også til ekstremt billige penge. Virkelig lækre puder også🤩
Fin, let sommer/sval dyne, som trods sin type alligevel har lidt "fluff"/hygge-putte.
Holder hvad den lover 🙂.
Blev leveret på 3 hverdage på trods af at det var til ikke-landfast ø.
Super god vare jeg har købt.
Og den var i pakkeshop i 24 timer fra bestilling.