Fantastisk oplevelse ! Jeg skrev skrotpræmie i Google så kom skrotdinbil.net frem jeg ringede til dem da jeg skulle skrotte min bil. Jeg havde aldrig prøvet det før, så jeg var lidt blank. Der v... Se mere

Rigtig god oplevelse! God kommunikation og gjorde en stor indsats mht at få slæbt bilen på vognen trods manglende hjul på bilen! Desuden blev bilen hurtigt afmeldt

4,1

God

Ekstrem dårlig service

Kvinden i telefonen var meget forhastet og ville gerne hurtigt have en aftale. Hun var meget afvisende for at bekræfte aftalen over mail. Dette var efter jeg sendte hende min mail og fortalte at jeg gerne ville have vores aftale på skrift. Meget uhøflig. Endte med at at annullere skrotningen da jeg fandt det lidt suspekt.

14. juni 2021

Hurtig afhentning

Jeg ringede i dag til Skrotdinbil og min bil blev afhentet samme aften. De hjalp mig med det praktiske og bilen er nu afmeldt. Jeg takker for hurtig betjening :)

2. februar 2021

HOLD JER LANGT VÆK!! Part 2

Jeg bedømmer ikke et firma på trustpilot, uden at have min dok. i orden. Bla. Udskrifter af teIefon opringninger, bare ikke fra jer, samt alle de forgæves opkald fordi i ikke gad tage den. jeg har optagelser fra samtale med ubehøvlet kontordame da jeg konfronterer hende, hvorfor bilen ikke er afmeldt endnu efter 4 uger! Svaret var: hvorfor ringer du først nu!!! Jeg har beskeder med køber, som bekræftede han kørte rundt i “min” bil. UPS!!! Jeg kan blive ved...Det er ikke jer der har sørget for omregistrering, det har køber og JEG. Jeg mindes ikke at have brugt ordet “dårlig” service, for der har A L D R I G været nogen, derfor denne advarsel til andre kunder. Hold jer langt væk.

28. januar 2021

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse !

Jeg skrev skrotpræmie i Google så kom skrotdinbil.net frem jeg ringede til dem da jeg skulle skrotte min bil. Jeg havde aldrig prøvet det før, så jeg var lidt blank. Der var en en flink dame, der tog telefonen hun fortalte hvordan det foregik, og gav mig masser af information. Det lettet mig virkelig. De kom inden for 2 timer, og ringede en halvtime før. Jeg var meget imponerende. Jeg fik statensfulde skrotpræmie, uden at betale afhentnings gebyr. Kort efter fik jeg en kvittering på min mail adresse af afmelding nummerplade. Jeg synes det hele gik framragende.

Jeg fik gemt deres telefon nummer. Til næste gang. Kan klart anbefale !! :)

27. januar 2021

Rigtig god oplevelse

13. november 2018

God service og hurtig afmelding :)

Min kone og jeg er meget tilfreds over den gode service som vi fik, vi havde kun tid lørdag til at få vores bil afhente og skrottet, selvom dette var Tatli’s fridag ville han stadig afhente bilen, og dette med et smil og bilen var afmeldt allerede mandag.
Vi vil klart anbefalede dette til andre. :)

18. juli 2018

Super Service

Hurtigt afhentning af bil og afmeldt på samme dag. smilende personale som virker meget professionelt. Kan klart anbefale skrotdinbil.net

11. juli 2017

Jeg synes bar super service

Jeg har solgt min skrotbil for 2 dag siden, har ringet til skat i dag , for at høre om den er blevet afmeldt eller ej.
Skat siger din nr plade er afmeldt for 2 dage siden.
Tusinde tak for skrotdinbil.net

18. februar 2015