Altid hurtig betjening
Altid hurtig betjening, konkurrencedygtige priser, fede produkter samt hurtig levering.
Har senest skulle bruge et sæt alufælge med helårsdæk til en VW Golf og Engroshjul leverede varen som altid.
Den største fejltagelse at købe mine dæk her! Købte i marts måned et sæt sommerdæk her til min Tesla i 20 tommer, men er først brugt fra midt maj. Da der var gået en måned kørte jeg den første gang på værkstedet Tesla i Greve pga jeg troede der var gået et leje men de kunne intet finde. Den 16 august var jeg så på værkstedet igen med den fordi det blev ved med larme fra dækkene, der får jeg så af vide at mindst 2 af dækkede har rejst sig, altså de er i stykker og burde blive skiftet. De både viser mig det fysisk og skriver det i min journal som jeg har videre sendt til engroshjul AS - de ber mig afmontere alle fire hjul for at få dem tjekket, det koster mig 950 kr i fragt med danske fragt mænd. Da de så får dækkede stikker de totalt af fra deres ansvar og siger de ikke fejler noget selvom jeg har bevis på det og hvorfor skulle jeg sende dæk der har kørt i 3 måneder tilbage hvis de virkede? Oveni står jeg med 4 fælge uden dæk som har fået små ridser pga afmontering og en værksteds regning. Så det har været en rigtig dyr omgang….