Skovgaard VVS Anmeldelser 14

2,8

1. VVS-installatør
  2. Tømrer

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Skovgaard VVS A/S er en vvs-virksomhed med mange års erfaring i faget. Vi er en lille virksomhed, der gennem årene har løst et væld af både store og små opgaver i private hjem og på arbejdspladser. Som lille virksomhed, er det kundernes tilfredshed, vi...

2,8

Middel

Vi bestilte skovgaard vvs til at skifte…

Vi bestilte skovgaard vvs til at skifte 3 radiatore, og kunne forstå der var kommet nye ejere. ihvertfald blev vi behandlet proffesionelt og super service! Gustav var hurtig til at skifte radiatorerne, inden for aftalt tidsramme. punktlig og rigtig fine priser.

kan kun anbefale skovgaard vvs, vi vender helt klart tilbage næste gang vi skal have hjælp fra en vvs'er igen.

1. september 2023

Skovgaard VVS gjorde drømmene til…

Skovgaard VVS gjorde drømmene til virkelighed! Med et øje for detaljen, fandt de muligheder og løsninger vi ikke selv havde kunne drømme om, og nu har vi to drømme badeværelser, som opfylder alle vores behov og dertil er æstetisk smukke! Kan varmt anbefale Skovgaard VVS 😊

30. juni 2023

Jeg fortryder inderligt jeg ikke fik…

Jeg fortryder inderligt jeg ikke fik læst andre anmeldelser fra denne virksomhed før, da det tyder på at andre har ligesom os fået en dårlig oplevelse med dem. Vi vil ellers gerne støtte en lokal virksomhed men de er bestemt ikke nogen vi vil anbefale. Overcharger på komponenter og tid. Hold dig væk fra dem

6. juni 2023

Vælg ikke dette firma

Jeg kan desværre kun tilslutte mig øvrige kommentarer omkring snyd på timer og priser. Jeg blev bl.a faktureret 3 timer a 650 dkk for bestilling af basis reservedel til en pris gange 4.

19. april 2023

Første indtryk var godt

Første indtryk var godt, da de rykkede hurtigt ud og var på adressen en halv time senere.
Efterfølgende var forløbet desværre ikke så tilfredsstillende. Jeg fik skiftet alt indmad på et 12 år gammelt toilet, uden kommunikation omkring at det havde været billigere at få et nyt toilet. Arbejdet med at skifte det hele fejlede ikke noget, og toilettet virker igen, men jeg mener bestemt at de burde have vejledt bedre.
Firmaet reagerer ikke på henvendelse omkring dette.
Kan desværre kun fraråde at benytte dem.

4. september 2021

Kreativ regning

Fik udført arbejde der tog i alt med kørsel 1 1/2 time. Fik så en regning på 2 1/2 time. Jeg havde helt tjek på start og afslutning af opgaven.
Klagede og fik et afslag på en halv time uden begundelse. Den sidste halve time jeg blev snydt for er grunden til at jeg kun giver en stjerne.
Her var der heldigvis tale om et relativt lille beløb, men tænker hvor galt det kunne være gået på en større opgave.
Kan ikke anbefale firmaet.

20. maj 2021

Fortæl mig nu bare et tidspunkt…

Jeg ringer for at aftale et tidspunkt hvor de skal lukke for vandet i opgangen i maks. 1 time. Det er kun dem der har adgang i ejendommens kælder.
De skal bare lukke, ikke fixe noget i min lejlighed da jeg vil bruge min egen VVS som jeg ved laver tingene i rigtig høj kvalitet.
Pr. tlf. informeres jeg bl.a. om at det er dyrere at få gjort i ydertiderne, hvilket giver fin mening. Jeg spørger manden om hvornår de tidsrum er - til min store overraskelse kan/vil han ikke svare konkret på det. Jeg skal vide hvornår deres timepris ændres: er det før kl. 06.30? efter kl. 14? kl 17.30? Jeg spørger 3 gange yderligere i samtalen - men han undviger at svare.

Når en servicevirksomhed ikke kan svare på konkrete spørgsmål: som fx tider for prisændringer, tænker jeg med det samme: uærligt forretningsforetagende. Luskeri, hemmeligheder og ingen gennemsigtighed - ikke noget jeg anbefaler nogen i mit netværk.
Dodgy og undvigende svar er simpelthen ikke i orden.

2 stjerner, fordi jeg endnu ikke har oplevet deres faglighed i praksis, og dét bør de vel have en chance for at vise niveauet af. Men det overlader jeg til andres erfaring - det bliver ikke hjemme hos mig.

14. september 2020

Hurtig og meget hjælpsomme

Hurtig og meget hjælpsomme, da vi stod i en akut situation, med 5cm vand i vores kælder, nætop hjemvendt fra ferie.
Det utætte vandrør blev hurtigt ordnet, og kælderen tømt for vand, og derefter kom de med affugtere, så vandskader var hurtigt afhjulpet.

30. marts 2020

Fagligt højt niveau og god service

Vi kan overhovedet ikke tilslutte os de 2 nedenstående anmeldelser af Skovgaard VVS. Vi har flere gange brugt firmaet i vores hus, til vedligeholdelse og ombygning, og har kun oplevet god service, og fagligt højt niveau.

4. marts 2020

HÅBLØS kommunikation

HÅBLØS kommunikation. Jeg kan desværre KUN tilslutte mig den forrige anmeldelse. Vi nåede dog heldigvis ikke så langt, at de rent faktisk kom ud til os. Men selve kontakten og kommunikationen kunne ikke være mere amatøragitg! Den var så ringe, at det næste blev en vittighed til sidst. Vi havde lavet en aftale - men de dukkede ikke op. De mente, at jeg ikke havde bekræftet aftalen...Så tjekkede jeg Trustpilot og så den forrige anmeldelse - og TAK for det, så slap vi for yderligere bøvl. Vi brugte i stedet G. Strømann på Jægersborg Alle og fik en fantastik service.

13. november 2019

Jesus det er hådløst..

Dyrt - ulovlig installation - ekstra regning for at gøre projekt færdig - Alle dine fordomme om VVS'ere samlet i et firma.

Kan du huske de der drenge bagerst i klassen i de store klasser i folkeskolen? De var for smarte til at blive rigtige tabere, men alligevel for moralsk anløbne og dovne til at drive deres liv til noget. De er nu smede i Skovgård VVS.
De er nu blevet 50 år og overvægtige og ligemeget hvad er det DIN skyld. Også at vandmålere skal måle forbrugsvand eller at varmerør skal isoleres. Den slags er åbenbart ikke normalen i Skovgård VVS.

Jeg kan simpelthen ikke forstå hvad der får den slags mennesker til at stå op om morgnen. Sadisme overfor kunder og medmennesker? Så dårligt selvværd at penge og den næste forkerte faktura er selve livsindholdet?
Jeg ved det ikke, men du kan jo selv prøve at hyre dem til nye tagrender og se showet..

26. januar 2018

Er dette din virksomhed?