Skoman Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ett företag som vet vad service innebär och att snabb leverans är viktig. Att de dessutom också snabbt och trevligt svara på mail är en bonus. Jag kommer absolut att handla hos Skoman igen :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

2 gånger Riekerkängor. 1. Sulorna sprack. Fick ett par nya. Toppen och tack. 2.Då Riekerkängorna jag köpte på nytt gick sönder och skulle reklameras meddelade firman som Skoman beställer från att... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Älskade stövlarna jag hittade och köpte hos er. Verkar vara bra kvalitét. Då de var lite för små så var jag tvungen att skicka tillbaka dem och beställa ny storlek. Men väldigt snabb leverans båda gån... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Blev oerhört besviken då man meddelade mig att den sko jag beställt, var slut på lagret. Det två dagar efter min beställning. Min återbetalning gick mycket fort och jag fick en rabatt för att kunna... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Skobutik

Skrevet af virksomheden

Upptäck en värld fylld av skor! Hos oss hittar du alltid sköna skor med kvalitet och passform i fokus. Med vårt breda sortiment är vi säkra på att du kommer hitta dina nya favoriter! Här kan du handla skor online dygnet runt 7 dagar i veckan eller hälsa på i någon av våra butiker och få hjälp av vår kunniga personal. Våra skor är utvalda med omsorg från välkända varumärken där varje modell utprovas. Vi älskar skor och är stolta över att kunna erbjuda sköna skor för dam, herr och barn i alla åldrar, fötter och tillfällen. Se på dina skor, andra gör det!

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

71 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Snabb service

Snabb service
Toppen

11. november 2024

Hej Malin,
Det värmer verkligen att du är nöjd med servicen!! Vi blir verkligen så glada att du blivit nöjd med din upplevelse, tack snälla för detta fina omdöme!
Önskar dig en underbar torsdag! ⛄❄️

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag verkligen älskar mina nya gröna…

Jag verkligen älskar mina nya gröna boots 🥰
Kommer köpa fler skor härifrån.

20. november 2024

Hej Therese,
Åh vad härligt att höra att du är så nöjd med dina nya gröna boots. Du såklart är varmt välkommen åter Therese. Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss detta fina omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse.
Önskar dig en underbar torsdag!⛄❄️

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Smidigt att beställa snabb leverans…

Smidigt att beställa snabb leverans samt en butik med bra produkter av bra märken

20. november 2024

Hej Eva Anna-Karin,
Så härligt att höra att du är så nöjd med leveransen, våra produkter samt att de kändes smidigt att beställa från oss!
Tack snälla för att du delar med dig av din köpupplevelse och vi blir så glada av ditt härliga omdöme.
Önskar dig en underbar torsdag!⛄❄️

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lätt att beställa och supersnabb…

Lätt att beställa och supersnabb leverans! La beställning tisdag em och hade skorna dagen efter!

5. november 2024

Hej Susanna,
Vad fantastiskt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och hemsidan! Tusen tack för att du delar med dig av din köpupplevelse och vi blir otroligt glada av ditt fina omdöme.
Önskar dig en magisk måndag! 🍁🍂

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snygga boots till bra pris

Fina produkter, tydliga beskrivningar, snabb leverans, bra priser.

4. november 2024

Hej Helena,
Åh, så härligt att höra att du är nöjd med vår hemsida plus leveransen!
Tusen snälla för att du tog dig tiden att ge oss detta fina omdöme och för att du delar med dig av din köpupplevelse.
Önskar dig en underbar onsdag! 🍁🍂

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fina och rejäla skor med gummisula.

28. oktober 2024

Besvarelse fra Skoman

Åh vad härligt att höra att du är nöjd med dina nya rejäla skor. Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss detta fina omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snabb leverans, snabb retur och snabb ny leverans! Inga som helst krångligheter!!

2. november 2024

Hej Giesela,
Så härligt att höra att du är nöjd med vår hantering och den snabba leveransen! Hoppas att skorna nummer 2 sitter som en smäck! 👞 Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss detta fina omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Köpte mocka kängor med dobbar

Köpte mocka kängor med dobbar. Snygga, bra pris, snabb leverans, fint inpackade. Jag är så nöjd !

16. oktober 2024

Hej Eva,
Åh vad härligt att höra att du är så nöjd med dina kängor, leveransen samt hela upplevelsen! Tack snälla för att du delar med dig. Vi blir så glada av ditt fina omdöme.
Önskar dig en underbar onsdag!🍁🍂

Bara bra

Bara bra, tack

3. oktober 2024

Hej Natalie,
Härligt att höra att du känner dig nöjd med din beställning. Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss detta fina omdöme.

Mycket nöjd

Mycket nöjd! Reimer min favorit sko.

3. oktober 2024

Besvarelse fra Skoman

Vad fantastiskt att höra att du är mycket nöjd med dina favorit skor.
Tack snälla för att du delar med dig av din upplevelse och vi blir så glada av ditt fina omdöme.

Super

Allt är super bra

29. september 2024

Hej Lidija,
Åh så härligt att höra att allt är superbra! Tusen tack till dig för ett underbart omdöme! 🌟.

Bra sortiment

Var den enda som hade rätt storlek av en utgående modell av sandaler som min fru använder i sitt jobb. Snabb frakt. 5 stjärnor är de värda.

27. september 2024

Hej Andreas,
Åh det gläder oss att höra, vilken tur vi har. Tack snälla för att du delar med dig av din köpupplevelse hos oss, och för superfint omdöme.
Önskar dig en underbar måndag!🍁🍂

Jättenöjd!

Jag är verkligen jättenöjd med min beställning från Skoman. Det tog endast 2 dagar tills jag hade skorna hos mig! Det låg ett kort med i beställningen där de efterfrågar synpunkter eller om man har några förslag till förbättringar. Många företag är omöjliga att nå då det varken finns telefon, email eller chat. Så det känns som Skoman är ett företag som sätter sin kund i fokus! Så jag kommer beställa därifrån fler gånger.

26. september 2024

Hej Kristina,
Vilket härligt omdöme från dig! 🌟 Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss denna fina feedback! Vi blir verkligen så glada att du blivit nöjd med hela din köpupplevelse. Du är varmt välkommen åter och tveka inte på att höra av dig om du har synpunkter eller funderingar.

Snabbare än snabbast.

Snabbare än snabbast

18. september 2024

Hej Linda,
Superkul att höra att du är så nöjd med den snabba leveransen. Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss detta fina omdöme.
Önskar dig en underbar måndag!🍁🍂

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snabb leverans 👍

13. september 2024

Hej Eva,
Härligt att höra att du är nöjd med leveransen. Vi blir så glada av ditt fina omdöme. Tusen tack!

Bästa kundservice

Bästa kundservice. Mina skor skilde sig i färgen något. Då jag inte orkade skicka tillbaka, så gjorde de en justering på fakturan. Det uppskattades.

21. september 2024

Hej Susanne,
Så roligt att höra att du är nöjd med vår kundservice, och vilken tur att de gick att lösa på ett bra sätt. Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss denna fina feedback och ett otroligt omdöme.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De bästa tofflorna jag haft

De bästa tofflorna jag haft. Passar breddare fötter. Rekommenderar starkt

8. september 2024

Hej Elizabeth,
Åh nu kan det inte bara jag som undrar vilka underbara tofflor du beskriver, du får jättegärna lägga till det i detta fina omdöme. Vi blir så glada att höra att du hittat något som du är så nöjd med. Tack snälla för att du delar med dig av din köpupplevelse och för din fina feedback.

Bra produkt

Bra produkt, fin service och snabb leverans

2. september 2024

Hej Mette,
Vilket omdöme, tack snälla! Så härligt att höra att du är nöjd med din köpupplevelse! Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss denna finfina feedback.

Bra sköna skor

Bra, snabb leverans.

22. august 2024

Hej Elisabet,
Härligt att höra att du är nöjd med dina och sköna skor plus leveransen. Vi blir så glada av ditt fina omdöme. Tusen tack!
Önskar dig en magisk helg! 🦋

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.