Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Bra varor till bra priser. Frakten går snabbt med! En tidigare gång när jag behövde returnera en vara, gick det väldigt enkelt och utan krångel, jätteskönt! Så väldigt nöjd faktiskt!!!
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
ABOUT YOU är din modebutik på nätet. Hos oss får du personliga rekommendationer på över 1500 topmärken med just din stil i fokus! Vi erbjuder modeinspiration till de sportiga, vardagliga och eleganta tillfällena. Med vår storleksguide får du dessutom automatiska rekommendationer anpassade till din stil. ABOUT YOU erbjuder fri frakt* och fri retur med 100 dagars öppet köp. Ladda ner appen nu och shoppa närsomhelst, varsomhelst! Mode handlar inte om någon annan än dig själv - it's ABOUT YOU.
Kontaktoplysninger
Domstraße 10, 20095, Hamburg, Tyskland
- 020 790316
- kundservice@aboutyou.se
- aboutyou.se
Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bad experience
Really bad experience. After all waiting i get totally different product. Never again
Längre leveranstid
Det tog längre tid än vanligt att få det jag hade köpt. Fick inte reda på det förrän jag fått skorna. Då fick jag en rabattkod på 20% på mitt nästa köp.
Det gick snabbt och bra.
Mycket nöjd!!
Bra varor till bra priser. Frakten går snabbt med!
Så väldigt nöjd faktiskt!!!
Varning: Dålig kvalitet och krånglig reklamation
Bought a pair of Adidas Campus, but the color changed completely after less than a week of gentle cleaning. I seriously doubt these are original. To make matters worse, customer service was exhausting. They kept asking for more and more photos and sent endless emails with repetitive questions. Dealing with them was a huge waste of time. Don't shop here if you want to avoid frustration and low-quality products.

Besvarelse fra ABOUT YOU
Var lite skeptisk i början efter att…
Var lite skeptisk i början efter att jag läst andras omdömen. Men detta företag var de enda som hade min storlek inne så jag tänkte ge de en chans. Fick hem produkten på 3 arbetsdagar . Kartongen va lite trasig så de hade kunnat ha en till emballage men skorna klarade sig och de såg bra ut. Har dock inte behövt returnera produkten så jag kan inte uttala mig om detta. De får 4 stjärnor av mig pga emballage och deras retur historik.
Alltid lika nöjd! 👍🏼
Stort utbud till bra priser. Alltid lika nöjd! 👍🏼
Snabb leverans av vara till mycket bra…
Snabb leverans av vara till mycket bra pris.
Nöjd kund!!
Var enkelt och trovärdigt att beställa, bra pris på varan!!
Stort utbud med många välkända märken…
Stort utbud med många välkända märken till bra priser. Har handlat väldigt många ggr och alltid nöjd
Jättenöjd
Jättenöjd med mitt köp av snygga och sköna skor till rätt pris.
Mycket bra pris och snabb leverans
Mycket bra pris och snabb leverans.
Precis så som jag vill ha det.
Jag är väldigt nöjd.
Rekommenderas
Bra priser. Snabbt leverans! Inga konstigheter. Rekommenderas!
Lätt att beställa och bra kvalite på…
Lätt att beställa och bra kvalite på skinnbyxorna.
Dyra och dåliga!
Dyra, lång hantering innan varor skickas, urusel kundservice och enormt långsam returhantering. Om man nu får ngt svar, så säger de precis samma sak varje gång, och har gjort detta i flera års tid: "Vi upplever just nu ett extra högt tryck på var kundtjänst och lager, vi jobbar intensivt på att komma tillrätta med det". Vilket bara är BS, det är bara en lam ursäkt. Gör ngt åt det ist, det drabbar era kunder!

Besvarelse fra ABOUT YOU
beställde Nike sko den skulle kommer…
beställde Nike sko den skulle kommer fram Beräknad leveranstid: 2025-12-01 - 2025-12-03 men de har inte skickat ens ganska dålig företag. 25 de säger skickat men dem ljuger
Hej Mehmet,
tack för att du kontaktar oss.
Du kan säkert redan gissa att detta är ett automatiskt svar.
Men oroa dig inte - vi återkommer till dig så snart som möjligt och tar hand om ditt ärende!
I väntan på det här är ditt personliga referensnummer: 21649241
efter detta mail två gånger jag skriver till de , dom svarar inte ingen borde köpa något från dem eftersom de är dålig.

Inte fått tillbaka pengarna
Avbröt min order samma dag pga fel storlek. Nu, tre veckor senare har jag fortfarande inte fått min återbetalning!!!! Företaget svarar inte på mejl och varje gång jag ringer får jag till svar att ”avvakta någon dag till”, ”vi har haft tekniskt felet”. Helt oacceptabelt. Jag har tagit det vidare till ARN och KO då det enligt lag ska ta max 14 dagar att få tillbaka pengarna. Börjar inse att jag aldrig kommer få se dessa pengarna igen, baserat på övriga recensioner. Polisanmälan kommer göras nästa vecka ifall pengarna inte kommit in - detta för att försöka få support av min bank.

Stor bluff!
Stor bluff!
Gjort beställning som inte kommer fram, efter samtal med kundtjänst säger de själv att de inte riktigt vet vart ordern är. Kvinnan i kundtjänst säger också att de inte vet om deras ordrar kommer fram, ibland gör dom det säger hon. Ohjälpsam och suckar i telefonen.

Besvarelse fra ABOUT YOU
Usel kundservice som inte gör vad de lovar
Jag beställer en jacka, får leveransbesked. Allt går smidigt tills jag ska hämta ut paketet. Då har avoutyou skrivit rätt namninsamling orderbekräftelsen men i sändningen har de bytt ut mitt förnamn mot ett U och angett utlömningsställets postnummer. Jag kan inte ide titulera mig eftersom att namnet inte stämmer överens. Kontaktar about you sol kan bekräfta felet och säger att de ska be DHL ändra. När inget skett på över ett dygn ringer jag DHL. De har inte fått in något ärende om att ändra namn och de kan heller inte hjälpa mig. Jag fick en känsla redan när jag mailade med kundservice att de faktiskt inte gjort något de ville få mig att ändra utlänningssätt till Palermos istället men det hjälper ju absolut ingenting eftersom man ändå måste identifiera sig.
Riktigt riktigt dålig kundservice!

Besvarelse fra ABOUT YOU
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.