In een weekend aanbieding verschillende artikelen besteld. Enkele dagen na betaling zijn items geannuleerd door de skihut. Ze verkopen blijkbaar spullen die ze niet hebben of toch niet tegen die actie... Se mere

Na toch een beetje huiverig te zijn na de recensies toch een grote bestelling gedaan aan gezien de webshop een grote collectie cp company kleding heeft voor mijn zoon, De volgende dag allemaal netjes... Se mere

I've booked skishoenen 1 week ago. Delivery in Belgium in 2 days (ordered sunday night, received tuesday). The pakjet was good, not damage. 4 stars because Skihut explained by mail I got an email to... Se mere

zeer deskundig personeel, heel goed meegedacht met welke schoenen ik ,nodig had.uiterst vriendelijke behandeling.

1. Sportstøjsbutik

Skihut Scheveningen is al meer dan 50 jaar een begrip op het gebied van winter- en zomermode. Met een unieke mix van stijlvolle fashion en technische wintersportkleding bieden wij het meest complete en exclusieve merkenaanbod van Nederland. Van toonaangevende labels als Parajumpers, Woolrich, Peuterey, Bogner en Goldbergh tot performance merken als Toni Sailer, Fusalp, Peak Performance, Airforce, Brunotti en Protest – bij Skihut vindt u alles voor een modieuze én functionele winter. Bezoek onze winkel in Scheveningen en ervaar waarom generaties klanten Skihut hun favoriete bestemming noemen voor winter- en zomermode van topniveau. Liever online winkelen? Ontdek onze volledige collectie op www.skihut.nl.

4,0

God

Svarer typisk inden for 1 måned

Ik heb een order geplaatst en betaald

Ik heb een order geplaatst en betaald, een bevestiging mail ontvangen van de order.
Ik heb nog telefonisch contact gehad met de klantensetvice. Het step on bindingen waren op voorraad nog 2 stuks beschikbaar. Toch is de order geannuleerd zonder overleg of uitleg en het aankoopbedrag is teruggestort. Nu staan de bindingen bij de Skihut voor een duurdere prijs aangeboden. Ik moet eerlijk bekennen dat de prijs erg scherp was. Door deze omgang zou ik niet mee bij de Skihut winkelen.

27. marts 2026

Slechte service bij annulering bestelling

Mijn bestelling werd eenzijdig geannuleerd omdat het product “niet meer leverbaar” zou zijn. Dit was extra vervelend omdat het om een cadeau ging.

Vervolgens bleek dat vergelijkbare modellen nog gewoon beschikbaar waren, maar niet meer tegen de actieprijs.

In plaats van mee te denken in een oplossing, werd ik simpelweg verwezen naar een duurder alternatief. Dat voelt als: eerst lokken met een aanbieding en daarna niet leveren.

Er werd geen enkele moeite gedaan om dit netjes op te lossen. Erg teleurstellend.

7. april 2026

Gave ski outfit

Ik was op zoek naar een nieuw ski outfit en wilde dit keer wat speciaals hebben. Uiteindelijk heb ik een gave outfit gevonden bij de skihut. Ze hebben echt een ruim assortiment aan hoogwaardige skikleding en accessoires. Het personeel is deskundig, vriendelijk en geeft goed advies. Een betrouwbare aanrader voor iedereen die zich goed wil voorbereiden op de wintersport

27. januar 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mooie winkel met een grote ski en casual collectie. Werd heel leuk geholpen door Lotte. Iedereen is heel vriendelijk en behulpzaam. Er hangt altijd een fijne sfeer. Zeker een aanrader om naar Scheveningen af te reizen vanuit Brabant

17. januar 2026

Dure jas gekocht bij de skihut in…

Dure jas gekocht bij de skihut in Scheveningen gaat die kapot maar nee ze doen er niks aan maar wel veel geld ontvangen oplichters

21. januar 2026
De Skihut-logo

Besvarelse fra De Skihut

Beste, wat vervelend om te lezen dat uw jas kapot is gegaan. Van mijn collega heb ik vernomen dat de klacht dinsdag 1 dag geleden binnen is gekomen en nog in behandeling is. Wij snappen dat het vervelend is dat de jas kapot is gegaan en zullen snel naar u reageren over de klacht.