Skattenøglen er super godt produkt
Skattenøglen er super godt produkt. Jeg har fået lappet de huller jeg havde i en forståelse af skat og momsfradrag. Kæmpe anbefaling herfra.

Besvarelse fra Skattenøglen
Formålet med Skattenøglen er at hjælpe selvstændige med, en gang for alle, at få styr på de grundlæggende regler og krav om skat, herunder moms og fradrag. Det er slut med at bruge flere timer på at søge efter svar.

Besvarelse fra Skattenøglen
Skattenøglen har hjulpet mig med at forstå skat bedre som virksomhedsejer. Phillip er samtidig meget hjælpsom til at svare på de spørgsmål, der måtte opstå. Jeg kan varmt anbefale Skattenøglen.

Besvarelse fra Skattenøglen
Skattenøglen er nem, hurtig og overskuelig! Stor anbefaling herfra til både private og erhvervsdrivende. Her får man alt man får brug for at vide, samtidig med et højt serviceniveau fra Philip!

Besvarelse fra Skattenøglen
Hvis jeg kunne give flere stjerner havde jeg uden tvivl gjort det. Skattenøglen har virkelig haft en positiv indflydelse på min virksomhed og så har Phillip altid været der når det er det mindste!
Kææææmpe anbefaling herfra!

Besvarelse fra Skattenøglen
Jeg fik adgang til skattenøglen, efter en god snak med Phillip - Han er super dygtig til hans fag, og kan klart anbefale en snak med ham, hvis man er i tvivl ang. skat og moms i ens virksomhed.
Hans kursus har nu sparet mig en masse penge til revisorer, som jeg har kunne reinvestere i min virksomhed!

Besvarelse fra Skattenøglen
Philip har mildest talt skabt et genialt kursus med Skattenøglen.
Han har gjort alt arbejdet for dig og kogt alt du skal vide om SKAT, moms og fradrag, når du driver en enkeltmandsvirksomhed, ned til korte videoer fyldt med værdi.
Skattenøglen har fyldt de huller jeg havde i min forståelse for SKAT som virksomhedsejer + givet mig en dybere forståelse for detaljerne.
Philip er altid tilgængelig og super hjælpsom, hvis man mangler øvrig hjælp.
5 stjerner herfra!

Besvarelse fra Skattenøglen
Jeg er utrolig imponeret over, hvor nemt og forståeligt det har været at få styr på alle de fundamentale koncepter ift skat, moms osv. Skattenøglen er super for dem som ønsker en solid grundforståelse. Uanset om man er nybegynder eller ønsker at opfriske sine færdigheder, er skattenøglen helt klart et værd at kigge ind på. Jeg er personligt blevet meget klogere på det hele, og blevet mere selvsikker på det, hvilket er super vigtigt for mig.
Overall et super godt forløb! 👏📚
- Daku Marketing

Besvarelse fra Skattenøglen
Jeg er ekstremt tilfreds med Skattenøglen. Måden, Philip forklarer tingene på i hans videoer, er yderst klar og meningsfuld. Jeg har gentagne gange haft gavn af at vende tilbage til hans videoer, især når det kommer til emner som moms, hvor Philip trin for trin guider dig gennem processen.
Derudover har jeg kunnet kontakte Philip, hvis jeg havde en udfordring, som han ville hjælpe med, og endda kontakte SKAT for at finde svaret, hvis han ikke selv havde det.
Skattenøglen er ideel for dem, der har svært ved at navigere i SKAT og momsregler. Det er et overskueligt og nemt kursus med en tilhørende håndbog, som giver mulighed for skriftlige referencer. Kurset er fyldt med relevant og velstruktureret information.
Jeg kan klart anbefale dette gennemarbejdede kursus til erhvervsdrivende, som ikke har en revisor til rådighed
/ Mubarik | Stifter af Nuh Agency

Besvarelse fra Skattenøglen
For mig, har skattenøglen været et utroligt værktøj at have ved siden, som selvstændig erhvervsdrivende. Faktummet af, at jeg uden besvær kan få let-forståelige forklaringer på alt hvad det angår skat, moms og fradrag - gør dette til den bedste investering længe.
I modsætning til SKAT’s egen hjemmeside, er skattenøglen meget let at forstå. Stor anbefaling til alle erhvervsdrivende, som ikke har en revisor!

Besvarelse fra Skattenøglen
Jeg er rigtig tilfreds med skattenøglen. Måden Philip forklarer alle tingene i videoerne giver rigtig god mening. Jeg har flere gange haft gavn af at vende tilbage til videoer, fx moms, hvor Philip viser trin-for-trin hvad man skal gøre. Eller for den sags skyld kontakte Philip, hvis jeg havde en udfordring - Her har han ligeledes været behjælpelig. Jeg er super tilfreds og kan varmt anbefale at købe kurset.

Besvarelse fra Skattenøglen
Rigtigt godt og dybdegående kursus.
Hvis man har svært ved at sætte sig ind i regler og lovgivning, omkring SKAT og moms, kan skattenøglen anbefales. Det er et nemt og overskueligt kursus, som også har en håndbog, hvis man har brug for videoerne på skriftligt.
Kursusset er godt gennemarbejdet, og er fyldt med relevant informationer!

Besvarelse fra Skattenøglen
Jeg har været så heldig at finde Skattenøglen. Skattenøglen har været med til at give en mig en god grundforståelse for skat og moms, og om man nu kan trække den sodavand eller den blomst man køber fra i regnskabet. Derfor kan jeg klart anbefale Skattenøglen til andre, som har personligejet selskabet

Besvarelse fra Skattenøglen
Jeg har fundet Skattenøglen ekstrem relevant for mig, da jeg personligt selv har haft lidt svært ved at sætte mig ind i alle reglerne omkring skat, efter jeg har startet min egen virksomhed. Videoerne og håndbogen har været mig en stor hjælp på mange punkter og er meget præcise og relevante. Der er ikke alt mulig fyldesnak i videoerne og de går direkte til agendaen.
Alt i alt, et rigtig fint og gennemarbejdet kursus, som jeg varmt kan anbefale!