Min kæreste og jeg spillede det her i weekenden (for par). Og jeg var overrasket over hvor godt vi kender hinanden, efter blot 6 måneder som kærester. Vi synes begge det var et virkelig godt spil, og... Se mere

Stor anbefaling herfra <3 "Det er et godt gennemarbejdet produkt. Har spillet familieudgaven og der er mange spørgsmål som fik familien og jeg, til at tænke på en anden måde og en ande måde at være... Se mere

Spillet Qvalitetstid er super godt lavet. Jeg anbefaler det ofte til klienter i min psykoterapeutiske praksis. Både par, der trænger til at få mere nærhed og intimitet i forholdet igen, efter mange år... Se mere

1. Spilbutik

Vores mission er at gøre kommunikation let og tilgængeligt på en legende og sjov måde samtidig med, at vi styrker relationer. Qvalitetstid er produceret i Danmark som en Svanemærket Tryksag. Vores quizspil er udviklet af parterapeut Anna Østergaard.

4,6

Alt forløb perfekt

Alt forløb perfekt. Overskuelig hjemmeside og jeg modtog min pakke i løbet af 2 dage.

13. januar 2026

Besvarelse fra Qvalitetstid

Tak for din fine anmeldelse. Så håber vi at I har fået spillet, grint og hygget med spillet. De bedste hilsner Anna fra Qvalitetstid.

Hurtig levering, man får følelsen af at det ikke bare er en masse produkt

2. januar 2026

Besvarelse fra Qvalitetstid

Tak for din fine anmeldelse - og ja spillet er produceret i danmark i små oplæg som svanemærket tryksag og det er vi også stolte af. Vi pakker selv og samler spillene her i DK.

Genialt spil til parforholdet

Et rigtig godt spil til et hvert parforhold.

14. november 2025

Besvarelse fra Qvalitetstid

Kære Emilie. Tak for den fine anmeldelse. Det er værdsat, kan du tro. Håber der bliver tid til mange gode timer med Qvalitetstid. De bedste hilsner Anna/Qvalitetstid.

Sjovt og lærerigt spil - på det personlige plan

Meget hurtig levering - og nemt at bestille og betale. Vi har allerede taget det første spil - og fik flere aha oplevelser og masser af grin . Super godt til at starte en samtale og give en mere at tænke over .

11. august 2025

Besvarelse fra Qvalitetstid

Kære Susanne. Tusind tak for den fine tilbagemelding. Den værdsætter vi. Håber I får rigtig mange gode stunder med Qvalitetstid. De bedste hilsner Anna - Qvalitetstid

25. juli 2025

Besvarelse fra Qvalitetstid

Dejligt du værdsætter vores service - vi gør alt hvad vi kan for god service. Anna Qvalitetstid

Jeg har købt flere af spillene.

Jeg har købt flere af spillene.
De er af god kvalitet og med rigtig gode spørgsmål/samtaleemner, både de kort til par, til venner og til familien.

9. juli 2025

Fantastisk Lea - dejligt med 5 stjerner. Tak herfra - Anna Qvalitetstid

Kortene er let tilgængelige og jeg…

Kortene er let tilgængelige og jeg regulerer udsagn og spg. Op og ned an på om det er mindre eller større børn jeg samarbejder med.

16. maj 2025

Fantastisk Anette - dejligt du er kreativ i det. Kh Anna Qvalitetstid

Anderledes spil

Anderledes spil, ret ligegyldigt hvem der vinder, bare alle bliver kogere

9. maj 2025

Besvarelse fra Qvalitetstid

Kære Irene. Tak for din anmeldelse. Ja det bestemmer man selv om der skal være en vinder eller ej. Kh Anna - Qvalitetstid

Lyn hurtig levering 🚚

Lyn hurtig levering 🚚
Er også super glad for spillet!
Der er mange sjove og dybe spørgsmål der gør, at man virkelig sætter sig ind i hinanden. Ren kvalitetstid ❤️

15. marts 2025

Skønt at læse Deena. <3

Det bedste spil og god sevice

Det bedste spil til alle lejligheder
Og god service da jeg ville returnere et af spillene fik jeg alle pengene tilbage.

3. marts 2025

Besvarelse fra Qvalitetstid

Tak for den fine tilbagemelding - vi er altid klar til at returnere når spillet ikke har været i brug.

Ekstremt dårlig kundeservice

Ekstremt dårlig kundeservice. Efter modtagelse at pakken kikkede jeg på kortene og kunne se at det slet ikke var noget for mig. For at se på kortene bliver man nødt til at fjerne det lille stykke papir som var bundet rundt om kortene, som et lille bånd (da de ligger i en fin æske der passer i størrelsen så er dette smalle stykke papir slet ikke nødvendigt ) Jeg læser betingelserne for fortrydelse og man må ikke sende kortene tilbage før man har skrevet en mail til ejeren af firmaet og det er tydeligt at man gør alt for at gøre det besværligt at returnere. Bla står der ikke alt den info som GLS skal bruge for at returnere en pakke og da man har 14 dages retur efter købeloven så burde det ikke være nødvendigt, nærmest at skulle godkendes for en retur. Da de har modtaget pakken får jeg at vide at de ikke vil give pengene retur, da jeg har fjernet det lille stykke papirbånd. Og desuden ligger kortene ikke i den rigtige rækkefølge og det er også et problem. Sjovt nok har jeg slet ikke rodet i kortene så det virker meget mærkeligt. Jeg må indrømme jeg er noget chokeret over dette firma. Når jeg handler tøj på nettet er det også nødvendigt at åbne plastic indpakningen for at prøve tøjet på og det kan gå i stykker hvis man er uheldig men dette har aldrig givet et problem ved retur. Efter nogle beskeder frem og tilbage går de med til at jeg får noget af beløbet tilbage. Utrolig dårlig service.

28. februar 2025

Kære Mette,

Tusind tak for at dele din oplevelse.

Vi er naturligvis kede af, at du ikke føler, at du har haft en god oplevelse. Det er selvfølgelig ikke vores hensigt.

Vi har aldrig oplevet, at det ikke har været muligt for en kunde at besigtige produktet inden beslutningen om at tage det i brug. Du oplyser over mail, at du i forbindelse med din købsbeslutning ledte efter eksempler på, hvad der stod på kortene, og at du kun fandt ét eksempel. På produktbillederne er der imidlertid flere billeder med en lang række spørgsmål.

Alle vores kunder har 14 dages fortrydelsesret, når produktet ikke er taget i brug, som har været tilfældet her. Det er helt normal procedure jf. forbrugeraftaleloven, at man, som kunde, skal meddele sit ønske om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Du har fået godkendt en refundering af 3/4 af det fulde beløb, som du oprindeligt har betalt, og beløbet er på vej til din konto. Vi har produkt- og medarbejderomkostninger ved at klargøre produkterne igen.

Jeg ønsker dig en god dag på trods.

Venlige hilsner
Anna, qvalitetstid.dk

Hurtig pakning og jeg havde spillet…

Hurtig pakning og jeg havde spillet næste dag . Super samtale kort

22. januar 2025

Besvarelse fra Qvalitetstid

Kære Susanne. Tusind tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Det værdsætter vi enormt meget, og vi håber, at I får en masse gode timer med spillene.