Bloß nichts bestellen!! Artikel Ende 2024 bestellt. Nach ein paar Wochen dann die Info, dass die Ware nicht lieferbar ist und die Frage, ob wir warten oder stornieren wollen. Daraufhin die Ware storni... Se mere
Bestellung kam schnell an, war aber leider an den Kanten leicht vermackt. Der Kundenservice hat bei Reklamation sofort und freundlich geantwortet und den Austausch oder alternativ einen Rabatt auf den... Se mere
Wir haben ein Lowboard in der Größe 300cm bestellt. Einige Bretter hatten viele Kratzer und Dellen, außerdem ist die Beschreibung teilweise sehr unverständlich. Die mitgelieferten Dübel waren aus sehr... Se mere
Das Lowboard hat meine Erwartungen übertroffen! Die Qualität des Materials und die Verarbeitung sind erstklassig. Das moderne Design passt perfekt zu meiner Einrichtung und bietet ausreichend Stauraum... Se mere
Skåne Home - BOIP depot number: 1476626
Communicatie minimaal
In eerste instantie 0 communicatie van hun kant, na 1 week nog geen product en nog steeds niets vernomen.
Email klantenservice: geen reactie, contactformulier website: geen reactie.
27 februari email ontvangen vanuit de transporteur voor een leveringsafspraak. Staat gepland deze vrijdag.
01 maart product in goede orde ontvangen. Kwaliteit conform prijs
Ik vind de communicatie vanuit Skanehome erg slecht, gezien het ontbreken ervan
De levering was bijzonder snel
De levering was bijzonder snel. De plakkertjes met cijfers en letters maken het makkelijk de kast in elkaar te zetten.
sehr gut verpackt und das Holz ist sehr…
sehr gut verpackt und das Holz ist sehr massiv. Immer wieder würde ich hier bestellen
Quickly delivered the product and…
Quickly delivered the product and satisfied so far with the tv furniture which we ordered
Wat een waardeloze organisatie (nu met update)
Even een update over onderstaand, nu bijna een week verder en krijgen we als reactie dat ze het geld wel terug willen storten maar dat we dan deze review wel moeten verwijderen. dus eerst review verwijderen en dan krijgen we onze zuur verdiende geld weer terug, Nou kan ik dat natuurlijk doen en vervolgens het hele verhaal er weer op gaan zetten maar dat is niet mijn stijl dan de centen maar niet terug en hoop een ieder voor deze waardeloze bemanupilerende organizatie te behoeden en hier niets te bestellen.
Wat een waardeloze organisatie, besteld , betaald , en na een maand nog steeds niet geleverd. Meerdere keren met ze in contact elke keer met de smoes we gaan er mee bezig we regelen het binnen 24 uur. Nou er word helemaal niets geregeld. Ik bestel hier nooit weer en wil u allen als advies geven dit ook niet te doen.

Besvarelse fra Skane Home
Zeer zeer slecht
Zeer zeer slecht. Ruim 4 weken geleden product besteld. Na herhaaldelijk mailen en bellen is het bestelde product nog steeds niet bezorgt. Er wordt niet gereageerd. op terug bel en terug mail verzoeken. Ze strijken het geld op maar leveren geen product.
Met stijgende verwondering lees ik de reactie van Skanehome. De feiten liggen anders.
Nadat wij de bestelling hebben geplaatst en betaald is er niets geleverd. Na herhaaldelijk aandringen werd toegezegd €20 terug te storten en dat de levering asap gedaan zou worden. Helaas hielden ze zich niet aan de afspraak. Ook niet na herhaaldelijke verzoeken en nadat we hen in gebreke hebben gesteld. Nadat we de review hebben geplaatst kwam er reactie. Helaas voor ons niet de gewenste. Er werd een voorstel gedaan die alleen door Skanehome zou worden ingezet als we de review zouden verwijderen. Dit geeft aan dat er niet transparant binnen dit bedrijf wordt gewerkt. Omdat we toch van goede wil willen zijn hebben we voorgesteld dat ze het geld terug kunnen storten en dat wij bereid zijn een fout geleverd product om hun kosten retour te zenden. Helaas gaan ze hier niet mee akkoord… wat ons zeer verbaasd.
Vlak voordat Skanehome de reactie plaatste is er wel €20 terug gestort. Nu de rest nog…..
Al met al een bedrijf wat de afspraken niet nakomt. Inmiddels is bol.com op de hoogte gebracht.
Ons aanbod blijft staan. Stort het geld terug en wij zelden de fout geleverde bestelling op jullie kosten retour.
Mensen…doe geen handel met dit bedrijf. Een betere tip kan ik jullie niet geven.

Besvarelse fra Skane Home
Good products and they work with a…
Good products and they work with a special transportation service that you can easily track and communicate.
Easily installed.
Only down side, they should have login option on their web site.
Sehr schönes stylisches Bord,
Sehr schönes stylisches Bord,
Verarbeitung super, Aufbau unkompliziert..immer wieder gerne
Sehr gut
Sehr gut, habe nichts zu bemängeln. Von der Lieferung bis zur Qualität alles Top!!
Good quality for a good price.
Good quality for a good price.
Takes a bit long to arrive but definitely worth it.
Schnelle Lieferung und gute Qualität
Top Service
Top Service! Snelle en perfecte levering precies volgens afspraak . Vriendelijke, heldere en goede communicatie. Zeker een aanrader!
Good quality for a good price
Mooie tv kast
Mooie tv kast, strak en modern. Makkelijk in elkaar te zetten en voor een goede prijs!
Tevreden over het eindresultaat!
Goed product met duidelijke…
Goed product met duidelijke instructies. Makkelijk om zelf in elkaar te zetten. Goede kwaliteit!
Zeer tevreden!
Ik ben zeer tevreden, vlotte communicatie,
vlotte levering en de bartafel is van goede, degelijke kwaliteit.