Hej Kamilla Due,
Vi er kede af at høre om din oplevelse, men vi vil gerne understrege, at vi efter flere grundige gennemgange af vores systemer ikke har fundet nogen ordre under dit navn, "Kamilla Due". I dit seneste indlæg nævner du, at vi har svaret dig direkte via mail med en besked om, at du "kan se langt efter din refundering" og beholde produkterne, fordi de angiveligt skulle koste under 50 kr. pr. stk. fra Kina. Vi kan med sikkerhed sige, at denne påstand er usand, og vi har aldrig sendt en sådan mail til dig eller nogen anden kunde.
Vores virksomhed stræber efter at levere produkter af god kvalitet og sikre kundetilfredshed. Vi har derudover ingen forbindelse til børnearbejde.
Da vi stadig ikke har modtaget nogen dokumentation fra dig, der kan bekræfte dit køb, og dine oplysninger ikke findes i vores kunderegister, kan vi desværre ikke se, at du har handlet hos os. Vi opfordrer dig endnu en gang til at fremlægge konkrete beviser for dit køb, hvis du ønsker, at vi skal undersøge sagen yderligere. Indtil da vil vi gerne påpege, at dine anmeldelser og påstande er uden grundlag.
Vi står naturligvis stadig klar til at hjælpe, hvis du kan sende dokumentation for dit køb, men indtil da betragter vi denne anmeldelse som vildledende for andre kunder.
Med venlig hilsen,
Kundeservice, Skandistil.dk