Pas på Lars D NIELSEN & søn Skagen
Pas på. Tømre LarsD NIELSEN & søn Skagen
Jeg kontaktede firmaet og de sendte Jørgen der skulle komme med tilbud efter en vandskade, jeg fortæller at det er meget vigtigt at man passer på nogle meget fine trægulve på første sal, og det lover Jørgen da de altid gør dette, men jeg skal love for at det ikke skete, det er et sommerhus så vi er der ikke så meget, men jeg valgte komme uanmeldt og så blev jeg meget overrasket, der var intet dækket af på gulvene som lovet, der stod et kæmpe dør parti som de havde flyttet rundt på op til flere gange så der var fyldt med store hakker over alt jeg var grædefærdig det nye fine gulv som Jørgen havde lovet højt og helligt at passe på var ødelagt, og hans eneste kommentar var at det kunne man da bare lige male over, mit gulv er stadig ødelagt og firmaet er bare totalt ligeglade efter de har fået deres penge fra forsikrings selskabet, efterfølgende har jeg undersøgt lidt mere om virksomhededen og må bare konstatere at det ikke kun er mig der har en sådanne oplevelse, jeg er chokeret over at man kan lave så meget skidt gang på gang,og jeg håber virkelig at det rammer dem selv i sidste ende
Mit hus er stadig ligeså utæt som før det regner stadig ind de samme steder de har også ødelagt min dyre terrasse med store hakker, og når man kontakter dem fralækker de sig bare deres ansvar, mit bedste råd, hold jer langt væk fra denne virksomhed, da der findes mange gode reelle tømre i Skagen
Vh
Benny
Svar på nedenstående fra Jørgen fra Lars d NIELSEN & søn
Nu er jeg endnu mere bekymret, det er utroeligt at man vil være så uærlig i stedet for stå på mål for det klamp man har lavet
Der var intet parti der var væltet dine medarbejder havde ikke dækket gulvet af som aftalt og de fortalte at de hade flyttet rundt på dørpartiet flere gange og tænk og fordreje sandheden så meget på samtlige områder puha sikke et menneske jeg advarer endnu engang alle om at bruge dette firma
Vh
Benny