Banner for Sitly

Sitly Anmeldelser 75

4,1

It's an app where you can meet families and help each other. Reliable and very organized.

Har registrert meg ved å lage profil. Undersøkte barnevaktene i mitt område, og ble imponert over hvor mange det er - og hvor flinke de virker. Så forstår jeg ikke hvorfor Sitly ikke gjør det mulig å... Se mere

Det er lett å bruke og finner mange i nærheten av meg er også en grei måte å tjene penger på som ung person som driver å utdanne seg

1. Børnepasningsbureau
  2. Babysitter

Om Sitly

Sitly er den raskest voksende internasjonale plattformen som hjelper familier med å finne pålitelige barnevakter og dagmammaer i nærheten. Siden oppstarten i 2012 har vi koblet sammen millioner av foreldre og barnepassere i 14 land i Europa, Asia, Nord- og Sør-Amerika.

Gjennom vår nettside, iOS-app og Android-app kan familier enkelt bla gjennom profiler, sende meldinger og avtale møter. Sitly gjør fleksibel og rimelig barnepass hjemme mulig – tilpasset hver families unike behov.

For barnevakter og dagmammaer er Sitly det perfekte stedet å finne jobb som passer timeplanen – enten du er student, profesjonell barnepasser eller bare vil jobbe litt ved siden av. Du bestemmer selv når og hvor mye du vil jobbe.

Hver dag jobber teamet vårt med å gjøre Sitly enda bedre for brukerne våre. Vi forbedrer kontinuerlig teknologien vår, lytter til tilbakemeldinger og fokuserer på trygghet og brukervennlighet.

Tillit, fleksibilitet og kontakt – det er det Sitly handler om. Vi er stolte av å hjelpe familier og barnepassere med å finne hverandre enkelt og trygt, slik at barna får den omsorgen de fortjener.

Registrer deg på Sitly i dag og opplev hvor enkelt og personlig barnepass kan være.

4,1

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Ingen metainformasjon om bedriften

Det er lite tillitvekkende at det ser ut til å være umulig å finne kontaktinformasjon til app-produsenten for spørsmål eller problemer. Funksjonen med å dele lenker til barnepass-profiler ser heller ikke ut til å fungere. Alle innganger til siden går direkte til app.sitly.no/ search/photo-and-map. Dette fører til at man er forventet å betale penger til en bedrift der det ikke er mulig å finne en postadresse eller et enhetsregister-nummer fra framsiden. Det framstår som uprofesjonelt.

23. oktober 2023

Besvarelse fra Sitly

Du finner et kontaktskjema på nettsiden vår og du kan alltid kontakte info@sitly.no.
Problemet du beskriver angående deling av profiler, skjønner vi ikke helt. Det høres ut som du har mange ideer til forbedringer, og vi hører gjerne mer fra deg. Ta derfor gjerne kontakt med info@sitly.no.

Total scam

Total scam, ikke bruke 150 kr for å kunne sende melding… sendt melding at jeg kan være barnevakt for 31 personer og ingen har tydlivis svart meldingen min, noe som ikke trur på i det hele tatt, med tanke på at de som trenger barnevakt er aktive på appen og at jeg var ledig alle dagene på min profil! Totalt skam av de operer appen, etter 3 uker og ingen svar, slutter jeg å bruke appen.

4. august 2023

Besvarelse fra Sitly

Det er synd å høre at du er misfornøyd med tjenesten vår. Hvis du kontakter oss på info@sitly.no, så hjelper vi deg gjerne med tips om hvordan forbedre profilen og introduksjonmeldingen din, slik at du mottar flere svar. Du kan også lese våre tips her: https://intercom-help.eu/sitly-eu/nb/articles/31704-hvorfor-mottar-jeg-ingen-svar-pa-meldingene-mine

Ønsker mer forpliktelse

Jeg liker konseptet og har sett mange barnevakter som kan være aktuelle, men opplever at de ikke er interesserte. Så litt slitsomt å bruke når interessen hos ungdommene er så lav når det kommer til stykket...

30. juli 2023

Besvarelse fra Sitly

Hyggelig å høre at du liker konseptet! Dessverre kan det hende at barnevaktene allerede har funnet en familie å jobbe med, og derfor kan det ta tid før de svarer. Ta gjerne kontakt med info@sitly.no hvis du har noen tips til hvordan vi kan forbedre plattformen vår.

Betalingstjeneste

Oversiktlig og fint design. Fin informasjon.

13. juni 2023

Besvarelse fra Sitly

Takk for vurderingen din. Hvis du har noen tips til hvordan vi kan forbedre oss slik at vi fortjener 5 stjerner, ta gjerne kontakt med info@sitly.no.

Lett å bruke

Lett å bruke, mulig å se etter barnevakt uten å legge det åpent på nett.

28. maj 2023

Besvarelse fra Sitly

Tusen takk for 5 stjerner og fin tilbakemelding.

Great free service

Great free service, helps you finding a beautiful job as a nanny.

26. maj 2023

Besvarelse fra Sitly

Thank you very much for your review. We are happy to hear that you have found a job as a nanny.