It's an app where you can meet families and help each other. Reliable and very organized.

Virksomheden har svaret
Det er lite tillitvekkende at det ser ut til å være umulig å finne kontaktinformasjon til app-produsenten for spørsmål eller problemer. Funksjonen med å dele lenker til barnepass-profiler ser heller i... Se mere
Virksomheden har svaret
Det er lett å bruke og finner mange i nærheten av meg er også en grei måte å tjene penger på som ung person som driver å utdanne seg
Skrevet af virksomheden
Sitly er den raskest voksende internasjonale plattformen som hjelper familier med å finne pålitelige barnevakter og dagmammaer i nærheten. Siden oppstarten i 2012 har vi koblet sammen millioner av foreldre og barnepassere i 14 land i Europa, Asia, Nord- og Sør-Amerika.
Gjennom vår nettside, iOS-app og Android-app kan familier enkelt bla gjennom profiler, sende meldinger og avtale møter. Sitly gjør fleksibel og rimelig barnepass hjemme mulig – tilpasset hver families unike behov.
For barnevakter og dagmammaer er Sitly det perfekte stedet å finne jobb som passer timeplanen – enten du er student, profesjonell barnepasser eller bare vil jobbe litt ved siden av. Du bestemmer selv når og hvor mye du vil jobbe.
Hver dag jobber teamet vårt med å gjøre Sitly enda bedre for brukerne våre. Vi forbedrer kontinuerlig teknologien vår, lytter til tilbakemeldinger og fokuserer på trygghet og brukervennlighet.
Tillit, fleksibilitet og kontakt – det er det Sitly handler om. Vi er stolte av å hjelpe familier og barnepassere med å finne hverandre enkelt og trygt, slik at barna får den omsorgen de fortjener.
Registrer deg på Sitly i dag og opplev hvor enkelt og personlig barnepass kan være.
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Sitly
Jeg er medlem av sity from lang time , jeg får meldinger ofte lett å komme i gang

Besvarelse fra Sitly
Enkel og oversiktlig app. Kult at det har blitt laget en app som gjør det enkelt å passe barn etter behov.

Besvarelse fra Sitly
I like the purpose and how the app facilitates contact with local sitters. The functionality in the app is confusing at best, misleading at worst. I receive emails saying I have new applicants, but when I go to the app, they are just sitters in my area. I can then 'invite them to apply', meaning contact them first. The language makes it unclear to both parties what actions ether of us have taken or need to take next. You should fix this ASAP for everyone's sake, especially for people who pay a large amount each month to use premium.

Besvarelse fra Sitly
Folk svarer ikke på det de annonnserer

Besvarelse fra Sitly
Har registrert meg ved å lage profil. Undersøkte barnevaktene i mitt område, og ble imponert over hvor mange det er - og hvor flinke de virker. Så forstår jeg ikke hvorfor Sitly ikke gjør det mulig å skrive anmeldelse av barnevakt (og foreldre), slik som på airbnb. Hvis flere i nærområdet har positive erfaringer med en person, ville jeg lett tatt kontakt. Jeg tror terskelen blir for stor for å introdusere barna våre for et nytt menneske, når ingen andre har gått god for dem.

Besvarelse fra Sitly
Enkelt og trygt å finne erfarne barnevakt i nærheten. Gullverdt at msn kan finne noen i nærområdet!

Besvarelse fra Sitly
Fint å komme i kontakt med foreldrene som trenger pass av barn.

Besvarelse fra Sitly
Foreløpig sendt mange meldinger men ikke fått et eneste svar og det er veldig dumt. Kommer til å slette denne appen. Skjønner at folk ikke svarer når de må betale penger for å komme i kontakt med barnevakter. Veldig dårlig erfaring så langt.

Grunner
1. Jeg sa at jeg ikke har førerkort, så får jeg oppdrag for å kjøre fram og tilbake barn. Slike folk må BESTILLE TAXI
2. Jeg sa at jeg ikke kan passe på barn under 1 år, så får jeg oppdrag for barn under 1 år.
3. Jeg kan ikke passe noen i deres hjem, så for jeg oppdrag for å passe på hjemme.
4. Jeg fikk aldri spurt om en passende oppdrag.
5. Jeg ble ikke spurt om å være preimer member og å betale hver måned.
.6. Jeg ble trukket for 2 måneder ekstra utn at jeg bevisst hadde tegnet noen premie abbonement.
RESULTAT
Tre måneders betaling derav 2 måneder med svindel ( jeg har tatt kontakt med kredittkort selskapet).
Ingen oppdrag betalt 450 kroner. Denne siden misbruker folk og drar inn penger ved å lure dem

Besvarelse fra Sitly
Super app for å komme i kontakt med familier som trenger barnepass/nanny.

Besvarelse fra Sitly
De tok pengene min 3-4 ganger (75kr per gang) uten at jeg visste før idag. jeg hadde cancellert premium men de tok pengene min forsatt. Og jeg skrev til cirke 10 foreldre om jeg kunne sitte i barnevakt men alle de sa nei til og med når jeg hadde premium....
Jeg vil gjerne få pengene min tilbake. Jeg trenger support kontant nummer eller email

Besvarelse fra Sitly
Jeg liker hvor lett det er å sette opp en profil og komme i kontakt med familiene.

Besvarelse fra Sitly
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.