Jag är väldigt nöjd med silly Santa! Jag köpte en av deras nya mumin pyjamas till min mamma. Vi har köp dem från tidigare år och kvaliten är lika bar som vanligt. Det som gjorde detta köp ännu bättr... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Älskar verkligen min happy hoodie! Kryper in i den varje kväll, det är som att bosätta sig i en mysig, fluffig filt, fast mycket bättre eftersom den har ärmar och huva. Snabb leverans, 5 dagar mitt... Se mere
Jag älskar min pyjamasoverall som jag beställt på Sillysanta. Den är supermysig, skön och i en helt fantastisk kvalitet. Kundservice är så snälla trevliga och otroligt hjälpsamma. ✨️✨️✨️✨️✨️ Jag ska... Se mere
Jag ger 5 stjärnor pga superbra kundservice 🌟 Det var tyvärr hål i båda dressarna som var till mitt barn. Men fick en ny hemskickad samt behålla den trasiga som säkert går att åtgärda själv. & fick 5... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Älskar min happy hoodie
Älskar min happy hoodie jag köpte. Håller mig varm och go, man har även somnat gott med den ibland hehe.
Vi köpte en jättefin tröja
Vi köpte en jättefin tröja, perfekt i storlek och med en väldigt bra kvalitet!
Så nöjda✨✨✨✨✨
Jättenöjd varje gång
Har beställt flera produkter och alltid blivit nöjd. Dessutom superbra och snabb kundsupport när en av produkterna var skadade.
Bra kvalitet & snabb leverans!
Oerhört nöjd med kvaliteten på produkten jag köpte och leveranstiden trots jul sköttes så att sambon fick sin julklapp i tid som varit mycket uppskattad.
Köpte 2 jultröjor och en pyjamas
Köpte 2 jultröjor och en pyjamas. Kläderna var mjuka samt fina motiv samt bra kvalitet Väldigt nöjd med köpet
Bra kvalitet på pyjamasen och bra…
Bra kvalitet på pyjamasen och bra storlek lever i denna pyjamas 😉
Är mycket nöjd då jag hann få min…
Är mycket nöjd då jag hann få min leverans dagen innan julafton! Bra kvalité och fint motiv på jultröjan!
Barnbarnen blev jättenöjda
Supernöjd!
Snabb leverans, perfekt storlek, mjuka och goa pyjamasar till hela familjen!😍
jättefina pyjamas - julfint!
jättefina pyjamas, perfekt för kidsen när de fick besök av kusinerna från utlandet
Fina julpyjamas för hela familjen
Fina julpyjamas för hela familjen! Bra kvalitet och sköna.
Mycket nöjd med produkten
Mycket nöjd med produkten, och snabb leverans också! Passar i storlek väldigt bra.
Super härliga pyjamaser som man inte…
Super härliga pyjamaser som man inte vill kliva ur!
Snabb hantering och leverans
Snabb hantering och leverans. Köpte 2 st pyjamasar som är jättesköna, gott material.
Jag sks beställa mera därifrån.
Ingen leverans
Garanterade leverans innan jul , betalade dyr frakt men tyvärr fick jag ingen leverans . Fick bli utan jultröja i år eftersom jag inte hann köpa andra när jag förstod att de inte skulle komma. Får ändå två stjärnor för snabbt svar av kundtjänst. Nu är det 30 januari och inga tröjor ännu eller nåt meddelande. Går ej att avboka beställningen.
Jätte mysiga hoodies!
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.