Jag är väldigt nöjd med silly Santa! Jag köpte en av deras nya mumin pyjamas till min mamma. Vi har köp dem från tidigare år och kvaliten är lika bar som vanligt. Det som gjorde detta köp ännu bättr... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Älskar verkligen min happy hoodie! Kryper in i den varje kväll, det är som att bosätta sig i en mysig, fluffig filt, fast mycket bättre eftersom den har ärmar och huva. Snabb leverans, 5 dagar mitt... Se mere
Jag älskar min pyjamasoverall som jag beställt på Sillysanta. Den är supermysig, skön och i en helt fantastisk kvalitet. Kundservice är så snälla trevliga och otroligt hjälpsamma. ✨️✨️✨️✨️✨️ Jag ska... Se mere
Jag ger 5 stjärnor pga superbra kundservice 🌟 Det var tyvärr hål i båda dressarna som var till mitt barn. Men fick en ny hemskickad samt behålla den trasiga som säkert går att åtgärda själv. & fick 5... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snabb leverans och väldigt gosig…
Snabb leverans och väldigt gosig HappyHoody som min dotter har haft på sig här henma sedan hon fick den för några dagar sedan.
Trevlig personal och fina produkter.
Trevlig personal och fina produkter.
Sillysanta är helt fantastiskt aldrig…
Sillysanta är helt fantastiskt aldrig haft några problem med leverans eller packningen av varor kan starkt rekommendera detta företaget ☺️
Love their products and the compnlany
Love their products and they have very good costumer service! I got a defect product my second time ordering and they helped me sort it out straight away. Really great company 👍
Älskar att handla här inför varje jul
Älskar att handla här inför varje jul. Vi köper nya julpyjamasar i julklapp som kommer till oss varje jul och de är alltid uppskattade. Mjuka och sköna!!❤️
Min badponcho är guld
Min badponcho är guld, behöver aldrig vara orolig att hitta ställen att byta om på. Och så skön efter badet. Ett plus är den snabba leveransen.
Kul spel till bra pris som passar till…
Kul spel till bra pris som passar till många fina samvarostunder.
Snabb frakt och riktigt bra kvalitet på…
Snabb frakt och riktigt bra kvalitet på deras badponcho!
Köp av badponchos
Bra köpupplevelse. Smidigt att beställa. Snabb leverans.
Vi ser framemot att använda våra badponchos i sommar. Vad lätt allt kommer bli!
Bra service och en bra produkt
Bra service och en bra produkt.
Barnbarnen älskade sin badponcho.
Detta är min tredje...så sköna och så…
Detta är min tredje...så sköna och så praktiska. Materialet /kvaliten är toppen 👍
Skönaste pyjamasen och bra kvalitet!
Härlig bomullskvalitet i pyjamasarna
Härlig bomullskvalitet i pyjamasarna. Sköna att bära. Roligt påskmönater att se på som uppskattades av alla i familjen som fick varsin 🐣
Mjuk
Så mjuka och sköna har nog aldrig haft sådana sköna pyjamas 😊
Nöjd med kvaliteten och leveransen nu…
Nöjd med kvaliteten och leveransen nu har vi pyjamas båda för jul och påsk!! Rekommenderar starkt!
Köpte påsk-dräkt
Köpte påsk-dräkt . Otrolig bra kvalité. Jag var supernöjd och kommer handla fler gg.
Snabb leverans dessutom.
Nöjd med påskpyamas!
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.