Jeg havede bestil en shampoo ved silkyway Beauty slut juli, fra innersense , og den bliver sendt meget hurtigt efter hendes ferie. Jeg stiller den i skabet, og tager den frem midt august, hvor jeg... Se mere
Hos Silkyway Beauty finder du nøje udvalgte nicheprodukter inde for skønhed og selvforkælelse. Gerne økologisk, bæredygtigt og dansk. Vores afdeling med behandlinger har eksisteret siden 2009 og er i konstant udvikling. Vi udfører blandt andet negle behandlinger, bryn og vippe behandlinger samt permanent makeup.
Henrik Steffens vej 1, 1866, Frederiksberg , Danmark
- info@silkyway.dk
- silkyway.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Jeg har efterhånden handlet på Silkes wepshop Silkyway i nogle år og har altid været super tilfreds. Lækre produkter og rigtig god service. For nogle dage siden modtog jeg ny levering af produkter og her havde Silke ved en fejl pakket et forkert produkt til mig. Og igen må jeg sige at servicen er i top. Jeg skrev til Silky og fik rigtig pænt svar hende og indenfor to dage modtog jeg den manglende vare. Tak for en webshop med super lækre produkter og fantastisk service.
Kan på det allervarmeste anbefale…
Kan på det allervarmeste anbefale Silkes produkter og behandling.
Hun laver noget som er langt over standard og som holder.
Hun er dygtig og grundig og ved hvad kunden ønsker. Man kan godt mærke man er i kyndige hænder.
Dårlig service aldrig hørt fra hende
Jeg stiller den i skabet, og tager den frem midt august, hvor jeg kort tid efter opdager at hun har sendt den forkerte til mig. Jeg har skrevet to mails, ringet flere gange og lagt besked på telefonsvaren, har skrevet til hende på instergram hvor jeg kan se hun er aktiv stadig ingen svar fra hende.
Det er dårlig kundeservice, dårlige stil, og mega uforskammet måde at drive firma på.
Jeg vil fraråde alle at handle der, da hun åbenbart kun vil have penge og ikke tage ansvar for sine fejl.
Fantastisk holdbarhed og smukkeste…
Fantastisk holdbarhed og smukkeste negle.
Klar anbefaling både til negle og lashlift.
Har fået lavet lashlift flere steder, men den eneste gang jeg rent faktisk kunne se resultat, var hos Silke.
Fik for 3 uger siden lavet gelpolish, og de er stadig smukke og fejlfrie.
Absolut en anbefaling værd!
Er kommet hos Silke i flere år og har altid fået fantastisk god vejledning, behandling og negle der holder sig flotte i ugevis. Kæmpe fan af hendes store udvalg af de fremragende Gel bottle farver. Absolut en anbefaling værd!
Dyrt og dårligt
Jeg fik lavet shellak en torsdag og allerede om tirsdagen faldt den første flig af. 575 kr. for negle der kun holder i 5 dage!!!
Jeg har fået lavet negle hos Silke…
Jeg har fået lavet negle hos Silke flere gange. Hun laver ALTID de flotteste negle der holder vildt godt. Og så er det altid hyggeligt at være lige der i den hyggeligeste atmosfære. Jeg vil ALDRIG bruge andre
Silke har lavet mine negle i 6 år…
Silke har lavet mine negle i 6 år efterhånden, da jeg kom første gang blev jeg modtaget med et smil og et “vi kan rede dine negle” hvilket hun gjorde. Aldrig har jeg haft så sunde og fine negle. Altid et perfekt resultat uden løft og den varmeste anbefaling herfra.
Lige modtaget min pakke
Lige modtaget min pakke - det er anden gang jeg bestiller fra Silkyway. Hurtig levering - flot indpakning. 😊
Virkelig flotte negle, men ikke en hjertevarm service
Virkelig flotte negle, men desværre ikke så hjertevarm en service som håbet. Jeg følte desværre jeg lidt blev skældt ud fra ankomsten, da jeg ikke vidste jeg skulle komme 10 min. før tidsstart, da jeg ikke havde fået tilsendt en besked omkring dette fra systemet.
Da jeg kun får lavet negle ved årlige begivenheder, er mange behandlinger nyt for mig. Jeg følte dog ikke at jeg blev mødt med en god og hjælpsom vejledning, men i stedet føltes det som om at ejeren blev irritabel ved mine spørgsmål. Ligeledes oplevede jeg ikke en interesse fra ejeren i at skabe en hyggelig/rar behandling eller i at skabe en god kontakt til mig, som en potentiel ny fast kunde, da der ikke var meget dialog eller interesse fra ejerens side. Besøget førte derfor mere til ondt i maven og en opspændt krop, som flere gange blev pointeret, da jeg sad forkert og blev rettet på i henhold til behandlingen.
Jeg er oprigtig øv, da det desværre ikke er første gang i branchen, at jeg ikke føler mig rigtig velkommen, når man, som mig, ikke fast får lavet negle. Jeg er derfor i tvivl om jeg vil komme igen, og jeg håber at man vil tænke over, at en god service næsten overvinder alt.
Fantastisk deodorant fra Silkyway - warp speed levering
Jeg så en Instagram video hvor Silke anbefaler en deodorant. Den skal prøves. Efter 3 hurtige klik er den bestilt, og jeg når dårligt at blinke før den ligger i en Postnord nærboks. Hjemme igen pakker jeg den ud, og glædes ved at den er pakket så fint ind med en personlig besked :) Nu er deodoranten testet. Klippede hele bøgehækken i varmen, og den holder, jeg lugter ikke det mindste af sved, kun en behagelig duft af lavendel. Virkeligt skønt produkt - kan varmt anbefales! Tak for kyndig vejledning Silke.
Jeg havde glædet mig til at få lavet…
Jeg havde glædet mig til at få lavet negle hos Silke fra silkyway til mit bryllup. Men under hele behandlingen sad jeg med ondt i maven - hun virkede irriteret og stresset og sagde kun noget når jeg blev bedt om at holde hånden anderledes - hvilket hun var tydeligt irriteret over hun ikke følte jeg gjorde. Jeg er ikke vant til at få lavet negle men der var ingen hjælp at hente i forhold til hvilke muligheder der var for udseendet af dem. Meget kedelig oplevelse :( kommer ikke igen.
Dårligt resultat, dårlig behandling
Dårligt resultat, dårlig behandling pga. ingen kemi. Havde booket tid til både lash- og brow lift så jeg kunne blive max. klar til julens begivenheder. Var lidt nervøs, fordi det er en behandling som betyder meget for ens udseende. Og det fortalte jeg behandleren. Hun har dog været ligeglad, for mit resultat var bestemt alt for markant med HELT sorte bryn på den ufede måde, så alle kommenterede indtil det heldigvis vaskede ud i løbet af 6 uger. Jeg skulle nok bare være gået inden behandlingen startede.
Lige fra jeg kom ind af døren, blev jeg negativt overrasket. Behandleren var ved at sætte en lampe op, og hun virkede ikke spor begejstret for, at jeg kom, nærmere lidt irriteret fordi hun var igang med noget andet? Da min behandling skulle begynde, sagde hun at hendes børnepasning var aflyst - så hendes datter ville komme og være i salonen under min behandling. Og så blev hun ellers direkte irriteret på mig da jeg lagde mig på briksen, for hun opdagede at jeg bruger kontaktlinser. Og det var åbenbart et problem for hende og behandlingen. Hun rettede også på mig på ublid vis flere gange, da jeg "skulle ligge helt stille" med lukkede øjne imens hun arbejdede. Og så talte hun ellers ikke med mig - med mindre hun irriteret sagde "læg nu stille!!!!!!". Hendes datter virkede til at have hendes fulde opmærksomhed under hele min behandling.
Da jeg skulle betale, tog hun kun imod MobilePay. Det er normalt helt fint - men man kan ikke lave betalingen i hendes klinik - så jeg måtte gå ca. 800 meter ned af gaden, før der var netdækning til det. Og så gå hele vejen tilbage igen, kun for at få mine ting og skynde mig hjem. Kommer ikke igen.
Don’t go here
Don’t go here! Eleven er super dygtig og enormt venlig. Total modsætning til ejeren som er mere fokuseret på old school business hvor fake omtale er vigtigere end reel service og menneskelig forståelse. Er sikker på eleven snart smutter da man da ikke kan holde ud at arbejde sammen med sådan en…
Tror hun har glemt at omtale også går word of mouth, og trøster mig med at Karma rammer hårdt.
Man kunne ligge for døden og hun vil stadig opkræve dig for ikke at huske at aflyse sin aftale med det argument at hendes indkomst er vigtigere end hendes kunders pengepung (og helbred.) Latterligt!
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering! Det er første gang jeg bestiller hos Silkyway, men helt sikkert ikke sidste gang. Jeg stødte tilfældigt ind på hjemmesiden, og de havde lige dét jeg søgte til en super god pris. Ordren var super fint pakket ind, hvor der både var en prøve, lidt til den søde tand samt et fint kort.

Hurtig levering af bestilling
Hurtig levering af bestilling, som var meget fint indpakket.

Besvarelse fra Silkyway Beauty
Hos Silkyway er der altid fantastisk og…
Hos Silkyway er der altid fantastisk og professionel behandling. Silke er den dygtigste negletekniker der har sans for detaljen og aldrig gør noget halvt. Utrolig holdbart og smukt resultat. I shoppen finder man også lækre produkter specielt udvalgt med god guidning fra Silke og Simone.
Mit evige to-go sted hver gang jeg mangler lidt luksus til enten mig selv eller en der fortjener det.
Altid et perfekt resultat
Som mor til små rollinger, er det sjældent der er tid til selvforkælelse - MEN nå der er tid, så er det ALTID til nye negle hos Silke & Simone. Resultatet er altid perfekt og det er bare super hyggeligt at komme hos dem. Skøn klinik og skønne damer - stor anbefaling herfra.

Besvarelse fra Silkyway Beauty
Skøn klinik med utrolig dygtige…
Skøn klinik med utrolig dygtige medarbejdere 😊 Jeg har fået lavet Brow lift og farve hos dygtige Silke og var meget tilfreds med resultatet. Klinikken er utrolig hyggelig og man føler sig altid proffesionelt taget hånd om med sine ønsker. 👍
Jeg har også bestilt en del gange fra webshoppen med fine vejledninger og med masser af utrolig lækre produkter.
Varm anbefaling af Silkyway herfra ❤️

Besvarelse fra Silkyway Beauty
God service og lækre negle
Jeg har fået lavet negle af Silke/ Silkyway i en del år efterhånden og jeg er aldrig blevet skuffet. Mine negle er altid perfekte når jeg går derfra 👌🏼 Jeg synes det er skønt at klinikken har udvidet med både beauty produkter, vippe og permanent makeup behandlinger.
Der er altid god service og råd omkring hvilke produkter man kan bruge til hvad; og det er let at bestille på webshoppen.
Jeg kan helt klart anbefale Silkyway til alle der går op i negle, beauty og lækkerhed.