Meget dårlig oplevelse. Jeg hilste tre gange uden at få svar, og medarbejderen var uinteresseret og uhjælpsom. Ingen service og ingen venlighed. Jeg kommer ikke ig
Været kunde hos Silkeloppen i en del år efterhånden og må sige det er et sted man glæder sig til at træde i af døren hos. Anja og det øvrige personale er så utrolig søde, hjælpsomme, smilende og de... Se mere
Kære Sulkeloppen ♥️ Næsten alt hvad jeg har skrevet indrettet min bolig med af møbler og pynteting er fra Silkeloppen Næsten alt det tøj jeg går u, tasker sko osv er fra Silkeloppen Hvorfor... Se mere
Jeg har været kunde hos silkeloppen igennem lang tid - en fantastisk loppebutik. Bliver altid så inspireret af deres flotte udstillinger og pænt opdryte stande. Sødt personale med et smil på læben... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Silkeloppen - Silkeborgs flotteste loppesupermarked. Danmarks bedste priser og det bedste loppesupermarked, i Silkeborg. Vi har altid det du mangler. Vi ses
Danmark
- silkeloppen.dk
Kan på det varmeste anbefale…
Kan på det varmeste anbefale Silkeloppen. Jeg har flere gange været standlejer, og alle gang med rigtig godt salg - hver dag. Der er altid pænt ryddet op på min stand, også selvom jeg ikke har været der i flere dage. Det er en ekstra gratis ydelse som de ansatte sørger for - at der bliver ryddet op på alle stande hver dag. Jeg har altid fået god behandling af personalet og oplever en positiv og hyggelig atmosfære hos det hjælpsomme personale som brænder for at sælge genbrug ♻️ Mine varmeste anbefaling til Silkeloppen ♥️
Jeg har altid fået en rigtig god…
Jeg har altid fået en rigtig god behandling i silkeloppen. Jeg er kommet der næsten hver uge de sidste 2 år. Man bliver altid mødt med smil og godt humør lige meget hvem der er på job.
Jeg har for nyligt valgt at ha min egen stand i silkeloppen selvom den ligger over 50 km. Fra min bopæl. Kunne nemt ha valgt et andet sted tættere på hvor jeg bor. Men jeg syntes silkeloppen er hyggelig og ved der altid kommer mange mennesker.
Glæder mig til jeres udendørs loppemarked hvor jeg ved der altid er endnu mere gang i den.
Dejlig butik med alt mellem himmel og…
Dejlig butik med alt mellem himmel og jord,
Sød, smilende og hjælpsom personale
Helt igennem en fantastisk butik med…
Helt igennem en fantastisk butik med supersøde personaler og ejer . Er gennem nogle år kommet som kunde og de sidste godt 2 år som standlejer og er super tilfreds , så tak for jer .
Fantastisk loppebutik
Sødt personale med et smil på læben der altid er klar til at hjælpe.
virkende god kemi mellem personale og standlejere!
Jeg vil helt sikkert leje en stand hos dem snart!
Uvelkommen stemning og beskyldning mod ens barn
Uvelkommen stemning, hvor ens barn bliver overvåget af personalet, mens hun stille og roligt kigger på legetøj. Derudover blev hun beskyldt for at have smadret en ting af glas der faldt ned fra en stand vi ikke var nået til og hun ej heller kunne nå op til. På vej ud bliver vi kaldt tilbage for at få opremset reglerne for når ens barn har beskadiget inventar. Jeg forklar dem hvad vi så og en kunde ved kassen kunne heldigvis bekræfte det jeg sagde. Stakkels standlejere, for man får ikke lyst til at købe noget det sted
Virkelig dårlig behandling af kunderne
Virkelig dårlig behandling af kunderne. Vi gik igen fordi vi blev mere end dårlig behandlet lige da vi kom ind af døren. (Har faktisk fået en rigtig dårlig behandling meget uberettiget to gange, så vi kommer ikke igen) Så udstillere hvis de behandler flere af deres kunder på den måde, så er det måske derfor jeres salg ikke er bedre.