Sikkerfraflytning Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 50 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne rapporterer konsekvent en fremragende samlet oplevelse og roser det professionelle og hjælpsomme personale, der håndterer hele processen fra start til slut. Mange fremhæver den problemfri brugeroplevelse og bemærker, at alle aftaler blev overholdt, hvilket gjorde den stressende flytteperiode meget lettere. Anmelderne fik ofte deres fulde depositum tilbage, typisk uden anmærkninger ved den afsluttende inspektion, selv når der var indledende bekymringer. Servicen beskrives som effektiv og pålidelig, hvor medarbejderne giver værdifuld rådgivning, der ofte hjalp med at spare tid og penge. Folk værdsætter den rimelige prissætning og den ro i sindet, der følger med at stole på et team, der leverer det, de lover.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder deler positive meninger om service, hvor mange roser den professionelle tilgang og fleksibilitet.... Se mere

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet, idet mange roser deres professionalisme, venlighed... Se mere

Refund

Anmeldere fremhæver positive aspekter af refund, hvor mange kunder rapporterer, at de fik hele deres... Se mere

Price

Forbrugere finder prisen positiv, idet mange rapporterer om en god og fair pris, der var under... Se mere

User experience

Mennesker rapporterer positive oplevelser med brugeroplevelsen, som beskrives som fejlfri og nem at navigere... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

God oplevelse over hele linjen. Daniel og hans team har styr på tingene og holder hvad de lover, hvilket var perfekt i den stressende flytte tid. Vi følte os taget godt af fra første møde hvor lejlig... Se mere

Vi har brugt sikkerfraflytning og har været super tilfredse med Daniel og hans team. Alt har fungeret fra start til slut. De har overholdt diverse aftaler, været super hjælpsomme, hvis vi har haft spø... Se mere

Da jeg skulle flytte fra min tidligere lejlighed, valgte jeg Sikkerfraflytning til at stå for istandsættelsen, og det var den bedste beslutning! De tog sig af alt det praktiske: maling, reparation... Se mere

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Sikkerfraflytning. De stod for istandsættelsen i forbindelse med vores fraflytning, og alt blev godkendt til fraflytningssynet med 0 fejl og mangler!.�... Se mere

1. Entreprenør

Vi sliber gulve, maler og rengør nybyg lejeboliger og garanterer lejer, deres fulde depositum tilbage fra udlejer. Hvis der kommer en ekstra regning fra udlejer, for noget af det arbejde vi har udført, så betaler vi dette. Det giver tryghed for, at man som lejer ved at man kan få sit fulde depositum tilbage fra udlejer.

Svarer typisk inden for 24 timer

56 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Rigtig god service

Rigtig god service - følte mig i tryk under hele forløbet

21. november 2023

Kære Maj-Britt 😀

Selvom det er noget tid siden, vil vi genre takke dig for, at du sidste år tog dig tiden til at skrive et par ord om din oplevelse med vores team. 🙏🏼 ❤️

Det glæder os at du har følt dig tryg i forkøbet. 😃💰🛠🪣🧹

Forhåbentlig at du forlængst kommet rigtig godt videre.

Vi ønsker dig en dejlig dag.

// Sikkerfraflytning 🏡💚

God oplevelse og kompetente mennesker

Super god service og behagelige at kommunikere med. Lever fuldstændig op til alle aftaler, man laver med dem.

Kan varmt anbefales til alle.

23. november 2023

Kære Singh 😀

Af hjertet tak for at dele din oplevelse med vores team med os, selvom det er noget tid siden nu. 🙏🏼 ❤️

Vi er glade for at du har været tilfreds med forløbet. 😃💰🛠🪣🧹

På gensyn en anden gang og rigtig god dag til dig. 🏡💚

// Sikkerfraflytning

Top kvalitet og grundig kommunikation

God og grundig kommunikation. Behjælpelig med detaljer om hvordan man bedst forbereder sig til fraflytning og istandsættelse. Og ikke mindst; fejlfrit håndværksarbejde, der blev godkendt uden en eneste anmærkning fra udlejer.

22. november 2023

Kære Marc 😀

Mange tak for at dele din oplevelse med os i november sidste år!🙏🏼 ❤️

Det er noget tid siden, men vi er glade for at læse, at du havde en god oplevelse og følte dig godt hjulet af vores team. 😃💰🛠🪣🧹

På gensyn en anden gang og god dag til dig! 🏡💚

Alt spillede

Alt spillede, lejlighed godkendt uden anmærkninger.

15. november 2023

Kære Kristian 😀

Selvom det er noget tid siden, vil vi gerne takke dig for at dele et par ord om din oplevelse med os. 🙏🏼 ❤️

Vi er glade for at læse at alt klappede som det skulle. 😃💰🛠🪣🧹

Rigtig god dag og på gensyn en anden gang. 🏡💚

Super oplevelse

Super oplevelse. Lige fra møde vedr. istandsættelse og løbende ang. spørgsmål, der blev besvaret hurtigt og præcist og ligeledes ved fraflytningssynet, hvor firmaet er tilstede under synet.
Kæmpe anbefaling herfra

16. november 2023

Kære Steen 😀

Mange tak for at du sidste år tog dig tiden til at skrive et par ord om din oplevelse med vores team. 🙏🏼 ❤️

Vi takker hjerteligt for din anbefaling, og er glade for at du har haft en god oplevelse. 😃💰🛠🪣🧹

På gensyn en anden gang og rigtig god dag. 🏡💚

100% anbefaling herfra.

100% anbefaling herfra.
Alting fungerede perfekt og der var ingen problemer undervejs. Alle spørgsmål blev besvaret, og der blev endda rykket rundt på datoerne for at give os ekstra dage til at flytte. Der er ingen grund til at søge efter tilbud fra andre steder.

16. november 2023

Kære Nikolai 😀

mange tak for din stærke anbefaling. 🙏🏼 ❤️

Selvom det er ved at være noget tid siden, skal du vide, at vi sætter kæmpe pris på dine ord. Vi er glade for at din oplevelse med vores team har været så positiv. 😃💰🛠

På gensyn og god sensommer til dig! ☀️

Sikker klargøring til flyttesyn

Særdeles kompetent klargøring af vores lejlighed kan varmt anbefales

14. november 2023

Kære Mogens

Selvom det er noge tid siden, vil vi genre takke for din varme anbefaling. 🙏🏼 ❤️

Vi håber at du er kommet rigtig godt videre, og ønsker på gensyn en anden gang.

Rigtig god dag!

//Sikkerfraflytning 🏡💚

Anbefaler gerne " Sikkerfraflytning " til andre,.

Jeg har, efter råd fra gode fra andre venner, benyttet " Sikkerfraflytning". Arbejdet blev gjort på den bedste måde, - til aftalt tid, og til den aftalte pris. kan på det varmeste anbefale dette, især hvis man som jeg , havde en krakilsk udlejer. Tusind tak for perfekt arbejde.

2. oktober 2023

Kære Ole 😀

Selvom det er nogle måneder siden nu, vil vi gerne takke dig for at dele din oplevelse med os. 🙏🏼 ❤️

Vi takker også for din varme anbefaling, og glæder os over at du har været tilfreds med vores arbejde. 😃💰🛠

På gensyn og god sensommer! ☀️

Jeg har anvendt sikkerflytning

Jeg har anvendt sikkerfraflytning.
De er erfarne, hjælpsomme, imødekommende og jeg fik også hele mit depositum tilbage. 🙌🏽

Kære Imad 😀

selvom det er noget tid siden nu, vil vi gerne takke dig for at du skrev et par ord om din oplevelse med vores team. 🙏🏼 ❤️

Det er dejligt at vide at du har været tilfreds med forløbet. 😃💰🛠🪣🧹

Rigtig god dag og på gensyn en anden gang.

// Sikkerfraflytning 🏡💚

Top professionelt arbejde og vejledning

Efter vi havde været i kontakt med Daniel fra Sikkerfraflytning var han allerede næste dag ude og give os et tilbud på gulvslibning og maling af vægge samt rengøring, og et par dage efter det gik selve arbejdet igang. Vi var lidt presset på tid, men Daniel havde styr på det hele og vi overlod trygt nøglerne og ansvaret til ham. Derudover var han med til selve fraflytningssynet hvor han var top professionel og havde styr på det hele for os. Vi får selvfølgelig hele depositummet tilbage da der ikke var en finger at sætte på Sikkerfraflytnings arbejde i lejligheden og Daniel gav os super kyndig vejledning som vi tager med os videre til vores næste lejemål! Vi kan varmt anbefale Sikkerfraflytning til alle som står og skal fraflytte en lejlighed i et nybyggeri.

24. oktober 2023

Kære Emma 😀

Mange tak for din varme anbefaling og deling af din oplevelse med vores team sidste år!🙏🏼 ❤️

Det glæder os at du har være tilfreds med forløbet, og vi håber at du er kommet rigtig godt videre. 😃💰🛠

På gensyn en anden gang. ☀️

// Sikkerfraflytning 💚

Vi havde flere forskellige firmaer ude

Vi havde flere forskellige firmaer ude, for at give tilbud på istandsættelse forud for fraflytning.
Sikkerfraflytning var bedst på pris og kemi. Følte fra start, at de havde virkelig godt styr på det.
I dag havde vi så fraflytningssyn, UDEN anmærkninger. Kæmpe lettelse og Daniel har generelt været super flink og hjælpsom hele forløbet igennem.

1. november 2023

Kære Simone 😀

Mange tak for din anmeldelse og deling af din oplevelse med vores team tilbage i november. Selvom det er noget tid siden, skal du vide, at vi sætter pris på det!🙏🏼 ❤️

Vi håber at I er faldet rigtig godt på plads i det nye. 😃🛠

Nyd resten af sommeren! ☀️

// Sikkerfraflytning 💚

Jeg fik udført et rigtigt godt stykke…

Jeg fik udført et rigtigt godt stykke arbejde...virkelig godt tilfreds

19. oktober 2023

Kære Lars 😀

Tak for at dele et par ord om din oplevelse med os! 🙏🏼 ❤️

Vi er glade for at læse at du har været tilfreds med vores team. 💰🛠🪣🧹

På gensyn en anden gang og rigtig god dag til dig. 🏡😃

En klar anbefaling

Udelukkende ros til Daniel og Sikkerfraflytning. meget imødekommende og professionelle hele vejen igennem.
Til udflytningssynet med udlejer var både Daniel og jeg til stede. Udlejer havde ingen bemærkninger og det var en ren udflytningsrapport.
Så en klar anbefaling herfra

19. oktober 2023

Kære Anne 😀

Mange tak for din varme ros til vores team sidste år. 🙏🏼 ❤️

Det glæder os meget at læse, at du havde en god fraflytnings process. 💰🛠🪣🧹

På gensyn en anden gang.🏡😃

Rigtig god dag til dig! 💚

// Sikkerfraflytning

Hele processen har været nem.

Hele processen har været nem.
Både gennemgang af lejligheden inden renovering, overlerlevering af nøgler til selve udflytningsynet - hvor der ikke hvor nogle bemærkninger fra Heimstaden!
Detsuden kom sikkerfraflytning med det bedste tilbud.

Kære Simone 😀

Mange tak for at dele et par ord om din oplevelse med vores team! 🙏🏼 ❤️

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse og hilser dig på gensyn en anden gang.💰🛠🪣🧹

Rigtig god dag til dig. 🏡😃

// Sikkerfraflytning 💚

Rigtig god service og gnidningsfrit forløb

Rigtig god service, gnidningsfrit forløb og 100% tilfreds udlejer.

Fra første kald til fraflytningssynet var overstået, har Daniel og team været imødekommende og hjælpsomme.

Til fraflytningssynet gik det som smurt - ingen kommentarer fra udlejers side.

Ville helt klart anbefale!

18. oktober 2023

Kære Lukas 😀

Mange tak for deling af din oplevelse med vores team! 🙏🏼 ❤️

Det glæder os meget at du har været tilfreds med forløbet, og vi håber selvfølgelig at ud er kommet rigtig godt videre. 😃💰🛠

God dag og på gensyn en anden gang. ☀️

God oplevelse samt service

Vi havde en god oplevelse med dygtige håndværkere som overleveret en perfekt istandsættelse.

Vi fik en ren flyttesyns rapport!

Tak til Daniel for hans gode service og altid til rådighed ved spørgsmål 🙂

16. oktober 2023

Kære Vahid 😀

Mange tak for at tage at dele din oplevelse med os sidste år. 🙏🏼 ❤️

Det glæder os at læse, at du har følt dig godt hjulpet af vores team, og vi håber at du er kommet rigtig godt videre. 😃💰🛠

God dag og på gensyn en anden gang. ☀️

De bedste hilnser

Godt, trygt og professionelt

Vi har kun ros til Daniel og sikkerfraflytning. Fra mødet og gennemgangen af, hvad der skulle laves og forklaring om, hvad der var vores og hvad der var udlejers ansvar til det endelige resultat har vi følt en stor tryghed.

Pris og kvalitet hænger rigtig godt sammen og sikker fraflytning er lige en tand skarpere i pris og fleksibilitet end andre vi snakkede med.

Der var ved fraflytnings synet en fra sikkerfraflytning og der var ros fra udlejer “Balders” syns folk på det udførte arbejde.

Vi vil kun anbefale sikkerfraflytning når der skal udføres et godt, trygt og professionelt stykke arbejde.

Kære Kenn

Mange tak for din beskrivelse af vores samarbejde tilbage i oktober. Det glæder os meget at læse, at du har følt dig tryg og godt hjulet. 🙏🏼 ❤️

Vi håber at du for længst er godt videre. 😃💰🛠

På gensyn og god dag. ☀️

De bedste hilnser

// Sikkerfraflytning 💚

Jeg valgte at bruge sikkerfraflytning…

Jeg valgte at bruge sikkerfraflytning da jeg skulle flytte fra min lejlighed. Jeg er yderst tilfreds med deres klargøring af lejligheden. God service og tryghed i processen.
Jeg kan varmt anbefale andre at bruge sikkerfraflytning når man skal flytte fra sin bolig.

1. oktober 2023

Kære Tove 😀

Mange tak for dit skriv og din varme anbefaling i oktober sidste år. 🙏🏼 ❤️

Vi håber at du for længst er kommet godt videre, og er glade for at læse, at du var tilfreds med vores arbejde. 😃💰🛠

På gensyn og god dag til dig. ☀️

Flot arbejde

Flot arbejde, og så er Daniel bare super rar. Man føler sig i trygge hænder.

29. september 2023

Kære Lise 😀

Selvom det er længe siden, vil vi gerne takke dig for at dele et par ord med os. 🙏🏼 ❤️

Det er bare dejligt, at du har følt dig i trygge hænder med vores team! 💰🛠🪣🧹

På gensyn en anden gang og rigtig god dag til dig. 🏡😃

Super service !!

Super service !!

Vi havde en rigtig god oplevelse med sikkeefraflytning, hvor Daniel kom ud og kiggede på lejligheden og havde styr på hele processen derfra, og han var med til vores fraflytningssyn, hvor vi fik ingen anmærkninger og derved for hele depositum tilbage.

Kan kun stærk anbefale dem 😊

18. september 2023

Kære Georgina 😀

Mange tak for din stærke anbefaling sidste år! 🙏🏼 ❤️

Det glæder os at læse, at vi kunne være behjælpelige i din fraflytningsprocess. 😃💰🛠

På gensyn og rigtig god dag. ☀️