Sikkerfraflytning Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 50 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne rapporterer konsekvent en fremragende samlet oplevelse og roser det professionelle og hjælpsomme personale, der håndterer hele processen fra start til slut. Mange fremhæver den problemfri brugeroplevelse og bemærker, at alle aftaler blev overholdt, hvilket gjorde den stressende flytteperiode meget lettere. Anmelderne fik ofte deres fulde depositum tilbage, typisk uden anmærkninger ved den afsluttende inspektion, selv når der var indledende bekymringer. Servicen beskrives som effektiv og pålidelig, hvor medarbejderne giver værdifuld rådgivning, der ofte hjalp med at spare tid og penge. Folk værdsætter den rimelige prissætning og den ro i sindet, der følger med at stole på et team, der leverer det, de lover.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder deler positive meninger om service, hvor mange roser den professionelle tilgang og fleksibilitet.... Se mere

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet, idet mange roser deres professionalisme, venlighed... Se mere

Refund

Anmeldere fremhæver positive aspekter af refund, hvor mange kunder rapporterer, at de fik hele deres... Se mere

Price

Forbrugere finder prisen positiv, idet mange rapporterer om en god og fair pris, der var under... Se mere

User experience

Mennesker rapporterer positive oplevelser med brugeroplevelsen, som beskrives som fejlfri og nem at navigere... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

God oplevelse over hele linjen. Daniel og hans team har styr på tingene og holder hvad de lover, hvilket var perfekt i den stressende flytte tid. Vi følte os taget godt af fra første møde hvor lejlig... Se mere

Vi har brugt sikkerfraflytning og har været super tilfredse med Daniel og hans team. Alt har fungeret fra start til slut. De har overholdt diverse aftaler, været super hjælpsomme, hvis vi har haft spø... Se mere

Da jeg skulle flytte fra min tidligere lejlighed, valgte jeg Sikkerfraflytning til at stå for istandsættelsen, og det var den bedste beslutning! De tog sig af alt det praktiske: maling, reparation... Se mere

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Sikkerfraflytning. De stod for istandsættelsen i forbindelse med vores fraflytning, og alt blev godkendt til fraflytningssynet med 0 fejl og mangler!.�... Se mere

1. Entreprenør

Vi sliber gulve, maler og rengør nybyg lejeboliger og garanterer lejer, deres fulde depositum tilbage fra udlejer. Hvis der kommer en ekstra regning fra udlejer, for noget af det arbejde vi har udført, så betaler vi dette. Det giver tryghed for, at man som lejer ved at man kan få sit fulde depositum tilbage fra udlejer.

Svarer typisk inden for 24 timer

Virkelig god service

Vi er netop flyttet fra et rækkehus, som var nybygget da vi flyttede ind. Der var en del slidtage og småskader efter at vi havde boet der i næsten 4 år. Vi kontaktede sikkerfraflytning, og Daniel var hurtig til at komme forbi og kigge på det. Det endte med et meget rimeligt tilbud som vi takkede ja til. Under hele processen var Daniel hurtig til at besvare vores spørgsmål og de leverede et rigtig fint stykke arbejde. Vi endte med at få hele vores depositum tilbage, og ejendomsadministratoren havde sjældent set så god istandsættelse ved fraflytning. Han bad herefter om Daniels nummer, så han kunne bruge sikkerfraflytning som anbefaling fremover. Vildt nok. Stor anbefaling herfra.

21. september 2023

Kære Anders 😀

Mange tak for din anmeldelse. Selvom det er noget tid siden, er vi meget taknemmelige for at du tog dig tiden til at skrive om din oplevelse med vores team. 🙏🏼 ❤️

Det glæder os at vi har kunne være behjælpelige i din fraflytningsprocess, og du skal være hjerteligt velkommen en anden gang. 😃💰🛠

God dag til dig. ☀️

// Sikkerfraflytning 💚

Super service hele vejen igennem

Super service hele vejen igennem. Til trods for, at jeg oprindeligt meldte fra, fordi jeg havde fået et andet tilbud, så var Daniel fra Sikkerfraflytning klar til at hjælpe da jeg med én dags varsel stod og manglede nogen til at sætte min lejlighed i stand, fordi dem jeg valgte at bruge pludseligt sprang fra.

Virkelig godt arbejde i lejligheden, og der var ingen problemer ved fraflyt. De varmeste anbefalinger herfra.

19. september 2023

Kære Mathias 😀

Et varmt tak for at dele din oplevelse med os. 🙏🏼 ❤️

Vi var glade for at kunne træde til, og glæder os over at din fraflytning gik godt 😃💰🛠

Rigtig god dag! ☀️

// Sikkerfraflytning 💚

Trygt og pålidelig! Anbefaling herfra!

Jeg havde skrevet til flere fraflytningsfirmaer, og Daniel fra Sikker Fraflytning var den første til at vende retur. Han var seriøs, professionel og imødekommende for mine ønsker. Derudover deler han gerne hans ekspertise og erfaringer og deltog også i fraflytningssynet.

Hans team sørgede for det hele og fraflytningen gik lige igennem.

Tusind tak for god pålidelig service!

Kæmpe anbefaling herfra

Kære Linda 😀

Mange tak for din fine anbefaling sidste år!🙏🏼 ❤️

Selvom det er noget tid siden, er vi enormt glade for at læse at du har været tilfreds med vores team. 😃💰🛠

Alt det bedste til dig, og på gensyn en anden gang. ☀️

Kan helt sikkert anbefales

Kan helt sikkert anbefales. En enormt professionel behandling af mig og min lejlighed.
Det har fjernet en hel del stress ved det at fraflytte noget.

Tak for hjælpen!

Kære Anders 😀

Mange tak for din fine anbefaling! Vi takker mange gange for at du tog dig tiden til at dele et par ord med os. 🙏🏼 ❤️

Det glæder os at, vi kunne afhjælpe lidt stress og at du har følt dig godt behandlet af vores team. 💰🛠🪣🧹

På gensyn en anden gang. 🏡😃

// Sikkerfraflytning 💚

Kan kun varmt anbefales til andre

Kan kun varmt anbefales til andre, super god service, professionelt arbejde, og gør virkelig hvad der er aftalt, vi er hvertfald super glade for at bruge dem.

Kære Mikkel 😀

Mange tak for din positive tilkendegivelse og tilfredshed med vores team sidste år! 🙏🏼 ❤️

Selvom det er noget tid siden, er vi meget glade for at læse, at du har været tilfreds med vores service!💰🛠🪣🧹

På gensyn en anden gang. 🏡😀

Rigtig god dag til dig. 💚

// Sikkerfraflytning

SikkerFraflytning er proffesionelt og…

SikkerFraflytning er proffesionelt og giver god pris. Jeg fik tilbud fra andre, men SikkerFraflytning var den bedste.

Vi fik hele vores depositum retur.

Kan anbefales.

18. august 2023

Kære Linas 😀

Tak for din anbefaling, med deling af din vurdering af vores team. 🙏🏼 ❤️

Vi var glade for at kunne hjælpe og ønsker på gensyn en anden gang. 😃💰🛠🪣🧹

Rigtig god dag. 🏡💚

Anbefalet

• Super service.
• Rammer ca. markedsprisen.
• Holder hvad de lover.

18. august 2023

Kære Jimi 😀

Mange tak for din fine opsummering af din oplevelse med vores team.🙏🏼 ❤️

Det er noget tid siden, men du skal vide, at vi er meget glade for din anbefaling. 💰🛠🪣🧹

På gensyn en anden gang, og rigtig god dag til dig 🏡😃

De varmeste anbefalinger

De varmeste anbefalinger til sikkerfraflytning.dk. De er så dygtige, hurtige og professionelle og klarede alt for os da vi skulle flytte fra en lejet lejlighed.
Vi kontaktede Daniel, som straks kom på besøg og han gav et fair tilbud på istandsættelse, rengøring og hans tilstedeværelse ved flyttesyn.
Alt er udført til tiden og vi har følt os i så trygge hænder undervejs i hele forløbet.
Lejligheden fik ikke en eneste dårlig bemærkning til flyttesynet og sikkerflytning.dk blev rost til skyerne af
Udlejer.
Det bedste er, at vi derfor får hele vores depositum tilbage.
Det var en kæmpe tryghed og hjælp at Daniel var til stede under flyttesynet. Han gør virkelig lige det ekstra, for sine kunder. Han kom 1/2 time før flyttesynet og gennemgik lejligheden og udbedrede et par småting, så han var sikker på at alt var tip top.
Vi har kun rosende ord og anbefalinger til sikkerfraflytning.dk

17. august 2023

Kære Anette 😀

Mange tak for din varme anbefaling sidste år. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tiden til at dele din oplevelse med os! 🙏🏼 ❤️

Vi glæder os over at du har følt dig i trygge hænder med vores team, og håber, at du for længst er godt videre. 😃💰🛠

På gensyn en anden gang og rigtig god dag til dig ☀️

// Sikkerfraflytning 💚

Vi har været fuldt ud tilfredse hele…

Vi har været fuldt ud tilfredse hele vejen igennem. Det er et perfekt arbejde der blev lavet i vores lejlighed, som stod pænere end da vi overtog den i sin tid.

11. juli 2023

Kære Katrine 😀

Tak for at dele din oplevelse med vores team sidste år. 🙏🏼 ❤️

Det glæder os meget at læse, at du har været tilfreds! 😃💰🛠🪣🧹

På gensyn en anden gang og rigtig god dag til dig. 🏡💚

I trygge hænder

I trygge hænder
Jeg var i forbindelse med min fraflytning meget stresset over boligselskabets dom over min vedligeholdelse af lejligheden og havde folk i min omgangskreds, der havde fået inddraget hele deres depositum. Derfor gik jeg til Sikker Fraflytning men fik også tilbud fra andre, men Sikker Fraflytning var billigst. Her fik jeg gode råd og vejledning, og jeg skulle ikke stresse over rengøring, som der er strenge krav til. Der var god tid til spørgsmål undervejs, og synet, som firmaet deltog i, gik godt. De ved, hvad boligselskabet må og ikke må ved et syn iflg lovgivningen. Nu får jeg penge tilbage, og føler, jeg blev godt hjulpet.

17. juli 2023

Kære Susanne 😀

Selvom det er ved at være noget tid siden, vil vi gerne takke dig mange gange for at dele din oplevelse med os! 🙏🏼 ❤️

Vi bliver glade for at høre, at du har følt dig i trygge hænder og endte med at få dit depositum tilbage. 😃💰🛠

Vi håber at du er godt videre og hilser dig på gensyn. ☀️

// Sikkerfraflytning 💚

Det har været en super tryg oplevelse

Det har været en super tryg oplevelse hele vejen igennem.
Skrev til Daniel og vi fandt sammen hurtigt en dag, hvor han kom ud og så på lejligheden og gav et, må man bare sige, virkelig godt tilbud.
Derfra var det nemt og overskueligt hvad de skulle bruge af oplysninger, også var det næsten bare at vente på de kom og gjorde lejligheden i stand.
Vores udlejer har ikke altid været de nemmeste at danse med, men vi fik af vide hvad vi havde vi havde af rettigheder og hvad de skulle overholde af Daniel, og der var aldrig sure miner over noget, også selvom nogle oplysninger tog længere tid at få.
Enormt tryg oplevelse, kæmpe anbefaling

19. juli 2023

Kære Caroline 😀

Mange tak for at du sidste år tog dig tiden til at dele din oplevelse med os. 🙏🏼 ❤️

Det glæder os at læse, at du har følt dig tryg og at vi har kunne hjælpe dig godt videre. 😃💰🛠

På gensyn og rigtig god dag til dig!☀️

// Sikkerfraflytning 💚

Et godt stykke arbejde fra Sikkerfraflytning

Vi havde en helt vildt god oplevelse med Daniel og Sikkerfraflytning fra start til slut. Daniel var super god til at informere os løbende i processen og ydede en rigtig god service! Derudover var selve istandsættelsen af lejligheden også helt i top - vores udlejer var meget begejstret for det stykke arbejde Sikkerfraflytning havde ydet. Udelukkende ros herfra!!

17. juli 2023

Kære Anna 😀

Mange tak for at tage dig tiden til at dele din oplevelse med os sidste år! 🙏🏼 ❤️

Det glæder os meget at læse, at du havde en god fraflytning og at vi kunne være behjælpelige med denne. 😃💰🛠

På gensyn en anden gang og rigtig god dag til dig. ☀️

// Sikekrfraflytning 💚

Super oplevelse

Daniel og hans team var rigtig hjælpsomme og yderst professionelle. De var hurtige til at komme ud og give et tilbud. Lejligheden stod knivskarpt efter de var færdige og vi fik hele vores depositum retur. De var også med til fraflytningssyn.

1. maj 2023

Kære Maria 😀

Mange tak for din anmeldelse sidste år! 🙏🏼 ❤️

Det glæder os at læse, at du havde en super oplevelse med vores team! 😃💰🛠

Rigtig og dag og på gensyn en anden gang. ☀️

// Sikkerfraflytning 💚

Proffesionelt firma der også er rimelig…

Proffesionelt firma der også er rimelig med prisen!!

Rigtigt dejligt firma at arbejde med fra start til slut. Fra start da vi modtog tilbuddet til slut hvor vi skulle betale har de været super fede. De er også billigere end så mange andre firmaer!!
De har også givet os gode råd til hvad vi selv skulle gøre så vi ikke fik ekstra regninger fra boligselskabet.
Vores synsmand sagde også at det var den pæneste lejlighed han havde set hele dagen.
Kan 100% anbefales og vil selv bruge dem igen.

14. marts 2023

Kære Tobias 😀

Selvom det er noget tid siden, vil vi genre takke dig for din varme anmeldelse! 🙏🏼 ❤️

Vi er glade for at læse, at du har følt dig godt hjulpet i din fraflytning og at resultaterne har været tilfredsstillende. 😃💰🛠

Du er hjerteligt velkommen en anden gang, - så på gensyn.

God dag☀️
de bedste hilsner

// Sikkerfraflytning 💚

God support og kvalitet fra Sikkerfraflytning

Virkelig god oplevelse med Sikkerfraflytning, Daniel og hans folk. Jeg fik god support hele vejen og det var meget problemfrit. Lejligheden stod snore lige ved fraflytning og jeg rørte ikke en finger. Og super fedt at de er med til fraflytningssynet.

16. juni 2023

Kære Camilla 😀

Selvom det er noget tid siden, vil vi gerne takke for at du tog dig tiden til at dele din oplevelse med os! 🙏🏼 ❤️

Vi er glade for at læse, at alt forløb snor lige og at du var tilfreds med vores team. 😃💰🛠

Rigtig god dag til dig. ☀️

// Sikkerfraflytning 💚

Vi brugte sikkerfraflytning i…

Vi brugte sikkerfraflytning i forbindelse med fraflytning af en spritny lejligheder fra Balder ejendomme, som skulle afleveres som nyistandsat. Daniel fra Sikkerfraflytning kom ud to dage efter vi henvendte os til dem og gennemgik lejligheden super kompetent og professionelt, hvorefter vi fik et tilbud en time senere som vi tog imod.

Lejligheden blev istandsat på 14 dage og fremstod pænere end ved indflytning, hvorfor hele vores depositum kommer retur på trods af en meget nidkær synsmand.

Vi kan på det varmeste anbefale sikkerfraflytning og deres tilbud til os var i øvrigt 25% billigere end lignende selskaber.

31. maj 2023

Kære Morten 😀

Mange tak for, at du sidste år, tog dig tiden til at dele din oplevelse med vores team med os! 🙏🏼 ❤️

Vi er glade for at du har været tilfreds med både pris og ydelse. 💰🛠🪣🧹

På gensyn en anden gang og rigtig god dag til dig. 🏡😃

// Sikkerfraflytning 💚

Virkelig god service og godt arbejde

Virkelig god service og et veludført stykke arbejde med istandsættelsen af vores lejemål fra Daniel og hans team. Vi fik hele vores depositum tilbage uden anmærkninger efter at have overladt det til sikkerfraflytning.

17. maj 2023

Kære Sebastian 😀

Mange tak, for dine ord, om din oplevelse med vores team, sidste år🙏🏼 ❤️

Vi er glade for at læse, at du havde en god fraflytnings process, og håber at du er kommet rigtig godt videre. 💰🛠🪣🧹

På gensyn en anden gang! 🏡😃

// Sikkerfraflytning 💚

Kæmpe anbefaling til Daniel og hans team!

Kæmpe anbefaling! Vi havde en god oplevelse med sikkerfraflytning. Vi kontaktede sikkerfraflytning og fra starten var Daniel god til at hjælpe. Vi har følt os i gode hænder gennem hele processen. Vi fik hele vores depositum tilbage uden nogen bemærkninger. Så kun den største anbefaling herfra, hvis i gerne vil have hjælp når i skal flytte ud og ikke magter hele processen. Stor tak til Daniel og hans team.

18. april 2023

Kære Sofie 😀

Mange tak for at dele din oplevelse med os. Det glæder os, at du har følt dig i gode hænder ved vores team, hele vejen igennem din udflytningsprocess. 🙏🏼 ❤️ 💰🛠

Rigtig god sensommer og på gensyn! ☀️

// Sikkerfraflytning 💚

Hjælp til fraflytning i verdensklasse

Jeg brugte Sikkerfraflytning i forbindelse med opsigelsen af mit lejemål administreret af Cobblestone, der kan være meget svære at få depositum tilbage fra.

Jeg fik først en rådgiver ud (Daniel), og en gennemgang af hele prosessen samt et tilbud jeg takkede ja til.

Da vi havde boet 3 drenge, med lidt udskiftning undervejs, var det meget der skulle laves i lejligheden.
Trods dette, havde jeg en fantastisk oplevelse med Sikkerfraflytning og Daniel, der gjorde et super stykke arbejde. Vi gik fra, sandsynligvis ikke at få noget depositum tilbage, til at få hele vores depositum tilbage. Dette var kun muligt, grundet Sikkerfraflytnings super arbejde og bistand da Cobbelstone kontrollerede lejligheden. Kan klart anbefales.

15. marts 2023

Kære Mads 😀

Selvom det er ved at være noget tid siden, vil vi gerne takke dig for jeres fine anmeldelse sidste år! 🙏🏼 ❤️

Vi er glade for at I har været tilfredse med vores team og deres ydelser, samt at I endte med at få jeres fulde depositum tilbage. 😃💰🛠🪣🧹

På gensyn en anden gang. 🏡

God dag!