Signofsweden Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Jättefin plånbok, men kvaliteten var tyvärr kass. 6 månader efter köp och materialet är helt uppslitet på flera ställen. Gravyren är nästan helt bortsliten den med. Synd med så otroligt dålig kvalitet... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har beställt flera korthållare och passfodral hos Sign of Sweden och alla produkter har varit så fina. Har beställt i olika färger, både till mig själv och som present till familj och vänner. Är super... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Smidig beställning, supersnabb leverans och fina produkter! Blev en väldigt uppskattad present!! Produkterna kom i fina tygpåsar och det enda som egentligen skulle förhöja upplevelsen ytterligare, ä... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beställer ofta presenter i form av korthållare med gravyr för att sedan addera några presentkort i kortfickorna. Snygg och personlig present till födelsedagar eller student. Har alltid fått allt i tid... Se mere

God

TrustScore 4 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 40 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

29 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Riktigt dålig kundservice

Riktigt dålig kundservice, gått över 2 veckor och fortfarande inte fått mitt skal så mejlat dom och får inte ens svar av dom.. Vad bra 👍🏼

23. marts 2023

Besvarelse fra Signofsweden

Hej Miranda! Kan ta ditt ordernummer så ska jag kika, vissa skal har något längre leveranstid pga väntelista (sålde slut väldigt snabbt). Detta framgår under varje produkt, så gå gärna in och kika om detta gäller ditt köp :) Mala oss också så kan vi annars kolla detta åt dig. Trevlig helg! ELLEN

DO NOT BUY.

Ordered two cases almost 3 weeks ago. After several mails and instagram dm’s, I still haven’t got any updates on the order. Didn’t receive the order either. Don’t buy here, I don’t recommend.

18. marts 2023

Besvarelse fra Signofsweden

Hi! Please send us an email, unfortunately, we are not able to have costumer service on Instagram, everything needs to go via our costumer service team - info@signofsweden.se - looking forward hearing from you! ELLEN

Värdelös kundservice

Värdelös kundservice. Betalar man 29kr för frakt står det att leverans sker inom 1-3 dagar men det tog 1 1/2 vecka innan jag fick mobilskalet. Under tiden mailade jag för att få svar var paketet var någonstans men dom bara hänvisade till deras hemsida där lev.villkor på 3-10 dar står.
När man svarade på mailet och även försökte chatta med dom blir man totalignorerad.
Produkten i sig är väl okej men det går inte att komma åt knappen som stänger av och på ljud på sidan av en iPhone pga skalet..
Blir ju inte att man vill handla från dom igen eller rekommendera andra att göra det.

9. marts 2023

Besvarelse fra Signofsweden

Hej Anna! Vissa produkter har längre leveranstid, vilket framgår under produkten, och då kan vi tyvärr inte skicka med express. Vi ska ta till oss att informationen att en produkt inte kan skickas med express ska framgå mer tydligt. Ska givetvis se till att din expressfrakt återbetalas om du betalat för leveransen och fått vänta. Återkom gärna med ordernummer. Tack och ha en fin helg! Mvh ELLA

Extremt oengagerad kundservice

Extremt oengagerad kundservice. Verkar inte bry sig det minsta ifall en beställning blir fel. Försöker man att förklara hur/när det blev fel, möts man av ett tanklöst, nästintill arrogant, svar på två meningar (givetvis resulterande i att de inte kan eller vill hjälpa en). Tråkigt, i synnerhet då jag spenderat närmare tusenlappen på beställningen och varor verkar fina i övrigt, men nu är jag fast med obrukbara varor.

10. februar 2023

Besvarelse fra Signofsweden

Hej Sara! Vad tråkigt att du upplever att du blivit bemött dåligt, det vill vi såklart ändra på! Tyvärr är det inte returrätt på produkter med gravyr, vi erbjuder gärna nya för ett mycket bättre pris dock. Maila oss igen om du vill ha en rabattkod, så fixar vi det :) Återkom gärna med ordernummer så ska jag kika på detta omgående. Tack och ha en fin helg! Mvh ELLA

Köp inte därifrån

Köp inte därifrån! Paketet kom aldrig, det har gått 3 veckor. Jag ber slutligen om en återbetalning och de vägrar återbetala mig! Jag kunde inte vänta så länge så jag köpte andra skal. Jag är inte i behov av detta längre och ändå så insisterar de på att den enda lösningen är att skicka om paketet. Vad är anledningen? Jo att det står ett namn på skalet? Istället för att återbetala mig så tjafsar de. Är det mitt fel att paketet inte har kommit fram? Sämsta kundservice jag någonsin har varit med om.

3. marts 2023

Besvarelse fra Signofsweden

Hej! Tack för din feedback, den är viktig för oss. Tyvärr är det inte returrätt på produkter som gjorts personliga med gravyr, vi skickar som sagt gärna om rätt modell, trots att fel beställts, det gör vi mer än gärna för att du ska kunna ha nytta av din order. Bara höra av dig om du ändrar dig, omskick är givetvis gratis :) Ha en fin helg! ELLEN

Köpte mobilskal

Köpte mobilskal. Färgen på bokstäverna samt hela korthållare bak på skalet släppte inom 10 dagar. Sämst bemötande av kundservice. Beställ INTE härifrån

1. marts 2023

Besvarelse fra Signofsweden

Hej Linnea, var tråkigt! Givetvis ska du då få ett nytt skal, maila oss så fixar vi detta direkt. Ha en fin helg, vi ser fram emot ditt mail (mala ordernummer och vilken produkt som är trasig) tack! ELLEN

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väldigt bra service från början till slut

Väldigt bra service från början till slut. Är jättenöjd med korthållarna som är superfina och som kom hem otroligt fort😃

7. februar 2023

Besvarelse fra Signofsweden

Hej! Stort tack för din feedback! Trevlig helg!

perfekt som present

perfekt som present! gav min syster en i födelsedags present och hon blev så glad! Jättefin present den är mer personligt än en helt vanlig korthållare. KÖÖÖÖP!!!!

6. december 2022

Besvarelse fra Signofsweden

Hej! Åh stort tack, vad roligt att du uppskattade produkten! Trevlig helg!

Otroligt dålig service

Otroligt dålig service! Trots sparad chatt där de säger att de har den produkt jag söker, får hem den och det är fel.
En säger att jag ska kunna göra en retur, skickar tillbaka den och de vägrar göra en retur. Ber om plånboken och de slutar svara mig. Har kontaktat d fler tal gånger och ingen svarar!
Köp inte därifrån!

24. november 2022

Besvarelse fra Signofsweden

Hej Malin, Tyvärr är det inte returrätt på produkter som gjorts personliga med gravyr. Vi tar dock till oss din feedback angående processen, och ska absolut bättra oss! Ha en fin helg och hör av dig om du vill ha rabatt på ny, istället för den felaktiga som beställts. Har kollat och vårt senaste svar saknar vi svar på, så kolla mailen, så hjälper vi dig såklart :) Trevlig helg önskar vi dig. Mvh ELLEN

Mycket bra service

Mycket bra service, köpte ett skal som efter en tid gick sönder och fick snabbt svar och de skickade nytt skal direkt.
Trevligt och bra bemötande.

7. januar 2023
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Fin men sämre service....

Beställde ett jättefint kortfodral till min man i julklapp, snabb leverans och fin kvalitet!
Det enda som var dåligt var att jag hittade på hemsidan att det var 2 för 1, man kunde bara lägga ett till i varukorgen så skulle den summan dras av automatiskt i kassan, det gjorde den dock inte! Och självklart vågade jag då inte slå igenom ordern. Det va nog bra att jag inte gjorde det för jag har mailat ett par gånger utan svar för att höra hur jag ska göra nu...
Om det inte vore för den detaljen hade ni fått 5 stjärnor, kundservice är viktigt för en bra upplevelse!

11. december 2022

Noll i betyg

Noll i betyg. De är helt värdelösa, dålig kvalite, noll i service, obeskrivlig kass när det gäller leveranssäkerhet samt att de skriver osanning när man kontaktar de med sitt ärende. Köpte en julklapp till min dotter och passade på o köpa ett skal till mig själv, dagen innan julafton dyker mitt skal upp men inte dotterns. Då svarar de efter jul att den andra var slut o de betalade tillbaka mina pengar- 1. Ett stort lögn, 2. Jag fick aldrig någon info om detta så jag kunde köpa ngt annat. Beställ aldrig ngt från de om du vill få en produkt för dina pengar.

26. december 2022

Besvarelse fra Signofsweden

Hej! Tack för din feedback. När en produkt är slut mailar vi alltid, och återbetalar givetvis, vilket skett här. Beklagar att produkten var slut, vi ska ta till oss din feedback, att produkter som är slut givetvis inte ska gå att köpa, här skedde ett tekniskt fel. Beklagar detta. Önskar dig en fin helg! ELLEN

Jätte fina produkter

Jätte fina produkter! Köpte korthållare till mig o min son. Vi är så nöjda!

19. oktober 2022

Besvarelse fra Signofsweden

Hej Fatima, åh stort tack, vad glada vi blir! Ha en fin helg!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.