Signofsweden Anmeldelser 228

4,2

Har beställt flera korthållare och passfodral hos Sign of Sweden och alla produkter har varit så fina. Har beställt i olika färger, både till mig själv och som present till familj och vänner. Är super... Se mere

Smidig beställning, supersnabb leverans och fina produkter! Blev en väldigt uppskattad present!! Produkterna kom i fina tygpåsar och det enda som egentligen skulle förhöja upplevelsen ytterligare, ä... Se mere

Beställer ofta presenter i form av korthållare med gravyr för att sedan addera några presentkort i kortfickorna. Snygg och personlig present till födelsedagar eller student. Har alltid fått allt i tid... Se mere

Voor de derde keer keer hetzelfde hoesje besteld. Vorige twee perfecte hoesjes. Nu een heel ander hoesje gekregen dat totaal niet past, echt een goedkope variant van de vorige hoesjes, terwijl het 3... Se mere

4,2

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Pretty bad quality products

Pretty bad quality products. Glued on fake leather casing that comes loose fast. Quality of letters is also not great and rubs off in a couple of months.

Pretty products though and quite cheap.

19. marts 2026

Horrible quality to a ridiculous price

Horrible quality to a ridiculous price. Looks nothing like the picture, DONT BUY

13. februar 2026

Hi,

We take reviews seriously, but we have not been able to identify any order connected to the name shown on Trustpilot — across any of our stores/systems.

If you have placed an order with Sign of Sweden, please email hello@signofsweden.com with your order number and the email address used at checkout so we can confirm the purchase and investigate properly. If you can’t find the order number, the email used at checkout is enough for us to look it up.

If the item doesn’t match your expectations or differs from the product photos, we want to make it right

I orderd a laptopcase on the 18th of…

I orderd a laptopcase on the 18th of December and I did not received my package yet…
We are the 6th of January?? They say fast delivery…
They also do not answer on my emails..
The track and trace does not work!!!

6. januar 2026

Hi Sara,
Just a quick note first: if you emailed the no-reply address (it’s an automated mailbox), we unfortunately won’t see it — which would explain why you haven’t received an answer.

Please email us at hellosignofsweden@gmail.com with your order number, and we’ll help you right away.

I’ve also checked your order and you chose our standard/free shipping option, which is untracked, so the tracking link won’t show updates.

Thanks for your patience — we’ll make this right.

Fantastiska korthållare

Fantastiska korthållare, så fina att ge bort tex i present, personliga med namn och jätte bra kvalitet. Har köpt och gett i present flera gånger och alltid uppskattat.
Snabb och enastående kundservice!

25. november 2025

Snabb service

Snabb service, trevligt bemötande

27. oktober 2025

Hej Jasmine! Stort tack för din recension! Ha en fin kväll, mvh Sign-teamet

Är så nöjd med produkten

Är så nöjd med produkten! Beställde en plånbok till min kusin med hans initialer och han själv älskar den också. Så fint skrivet och elegant för alla åldrar, precis som på bilden :)

30. september 2025

Besvarelse fra Signofsweden

Hej Sanna, Kul att kusinen är nöjd, då är vi nöjda! Ha en fin dag, vi hörs! Mvh Ella, Sign of Sweden

Grymma!

Sjukt bra service och toppen köp😆

2. november 2025

Hej Matheo! Tack! Mvh Ella, Sign of Sweden