Jättefin plånbok, men kvaliteten var tyvärr kass. 6 månader efter köp och materialet är helt uppslitet på flera ställen. Gravyren är nästan helt bortsliten den med. Synd med så otroligt dålig kvalitet... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Har beställt flera korthållare och passfodral hos Sign of Sweden och alla produkter har varit så fina. Har beställt i olika färger, både till mig själv och som present till familj och vänner. Är super... Se mere
Smidig beställning, supersnabb leverans och fina produkter! Blev en väldigt uppskattad present!! Produkterna kom i fina tygpåsar och det enda som egentligen skulle förhöja upplevelsen ytterligare, ä... Se mere
Virksomheden har svaret
Beställer ofta presenter i form av korthållare med gravyr för att sedan addera några presentkort i kortfickorna. Snygg och personlig present till födelsedagar eller student. Har alltid fått allt i tid... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 40 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Är så nöjd med produkten
Är så nöjd med produkten! Beställde en plånbok till min kusin med hans initialer och han själv älskar den också. Så fint skrivet och elegant för alla åldrar, precis som på bilden :)

Bra och snabb leverans
Bra och snabb leverans.
Kvalitén kändes rejäl, present till svärmor!

Besvarelse fra Signofsweden
Super bra kvalitet och snabb leverans 😍

Besvarelse fra Signofsweden
Min beställning av datafodral kom…
Min beställning av datafodral kom snabbt. Superfin kvalitet och service. Jag gav bort det som en födelsedagspresent till en vännina. Kommer att beställa fler saker. Fint att få möjligheten att göra något personligt med namnprägling.

Super duper bra!!!!🥳😊😍
Världens bästa ställa att handla julklappar ifrån!! Supersnabb leverans och väldigt snabb och bra kundservice! Kan definitivt rekommendera Sign of Sweden till andra!

Besvarelse fra Signofsweden
They are very fast to answer on their…
They are very fast to answer on their mail. So good

Besvarelse fra Signofsweden
An amazing company with top quality…
An amazing company with top quality best of best

Besvarelse fra Signofsweden
Otroligt smidig och bra kommunikation
Otroligt smidig och bra kommunikation, det var personligt och trevligt att konversera med dom via email!

Besvarelse fra Signofsweden
Bästa Ellen!!😃Hon hjälpte barnen att…
Bästa Ellen!!😃Hon hjälpte barnen att pappa bli sååå glad på hans dag.

Een hele slechte klantenservice
Een hele slechte klantenservice, geen telefoonnummer te achterhalen en geen reactie op emails.
Hoesje betaald maar staat zogenaamd nog in shopping bag en er wordt gezegd dat order en betaling niet zijn ontvangen ondanks toegestuurde foto van bank transactie.
Jacqueline van Leerdam

Kwaliteit is slecht
Aardige klantenservice maar het product valt echt tegen. Helemaal versleten na een paar weken alsof het al 10 jaar oud is.

Besvarelse fra Signofsweden
Fick hjälp väldigt snabbt och super…
Fick hjälp väldigt snabbt och super trevlig kundtjänst

Skräp
Inte så bra passfodralet var ett ” plastfodral ” för 355 spänn. Köps i kina för 25 kr Max Köper inget från denna sida igen

Serviceinriktad personal
Väldigt serviceinriktad personal. Jag skrev fel tryck och de gav mig en generös rabatt för att jag skulle kunna beställa igen. Supertrevliga!

Besvarelse fra Signofsweden
Wooow så snygga korthållare de gör!
Wooow så snygga korthållare de gör!! Rekommenderar så starkt <3

Jättenöjd!
Beställde en korthållare med gravyr till min sambo och han blev jättenöjd! Snabb leverans också!

Besvarelse fra Signofsweden
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.