Signofsweden Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Jättefin plånbok, men kvaliteten var tyvärr kass. 6 månader efter köp och materialet är helt uppslitet på flera ställen. Gravyren är nästan helt bortsliten den med. Synd med så otroligt dålig kvalitet... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har beställt flera korthållare och passfodral hos Sign of Sweden och alla produkter har varit så fina. Har beställt i olika färger, både till mig själv och som present till familj och vänner. Är super... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Smidig beställning, supersnabb leverans och fina produkter! Blev en väldigt uppskattad present!! Produkterna kom i fina tygpåsar och det enda som egentligen skulle förhöja upplevelsen ytterligare, ä... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beställer ofta presenter i form av korthållare med gravyr för att sedan addera några presentkort i kortfickorna. Snygg och personlig present till födelsedagar eller student. Har alltid fått allt i tid... Se mere

God

TrustScore 4 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 40 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

29 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte kwaliteit en slechte service

Slechte kwaliteit en slechte service. Geen reactie meer op diverse mails. Hoesje na paar weken al kapot aan het raken (stukjes rubber laten los, materiaal verkleurt). Had er twee besteld, kan ik ‘mooi’ 3 maanden vooruit voor 35,-….

1. september 2022

Besvarelse fra Signofsweden

Hi Sammy, I will help you, ofcourse you will be sent new cases if you are not happy with the ones you got. Can I have your email? Could not find your name in our system, please write your email here and I will help you ! Kind regards ELLEN

Oseriös sida

Beställde en produkt som visade sig vara slut efter att jag betalat. De skrev och ville att jag skulle byta till en annan produkt, vilket jag inte ville. Utan jag ville ha mina pengar tillbaka istället, men eftersom det är olika som svarar varje gång så fick jag upprepa mig flera gånger. De svarade att jag borde byta till en annan flera gånger och jag fick skriva tre gånger att jag bara ville ha mina pengar tillbaka. Till slut svarade de mig inte på flera veckor och när de sedan svarade så skylde de på tekniska problem. Otroligt oseriös kundtjänst som inte kan ta något ansvar.

25. august 2022

Besvarelse fra Signofsweden

Hej Marilene, vi beklagar verkligen att det blev struligt och att du fick upprepa ditt budskap flera gånger, vi tar till oss denna kritik, och tackar för att du gav oss ett omdöme! Vi skulle gärna vilja ha ditt ordernummer, då vi inte kan hitta ordern. Det driver oss som bolag framåt, och gör att vi kan utvecklas! Ha en fin dag! Mvh Ellen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väldigt bra och snabb leverans

Väldigt bra och snabb leverans . Klickade i standar leverans men behövde varorna snabbare så skickade iväg ett Mail och fick produkterna skickade samma dag ! Så fina och bra kvalitet på allt rekommendera verkligen

3. august 2022

Besvarelse fra Signofsweden

Tack snälla Jennifer för din recension, vi blir glada av att du uppskattar den snabba leveransen! Ha en fin dag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Toppenbra service med snabb leverans

Beställde mobilskal av Sign of Sweden som levererades snabbt och smidigt. Hade frågor innan som besvarades direkt via mail.

Mobilskalet var riktigt fint med toppen kvalité.
Kan verkligen rekommendera Sign of Sweden nästa gång du vill handla.

1. august 2022

Dålig kvalitet

Dålig kvalitet, men bra kundservice.

31. juli 2022

Besvarelse fra Signofsweden

Hej Ellinor! Tack för din ärlighet, det hjälper oss! Vi hade problem med en leverans av skal från vår leverantör, som inte mötte våra kvalitetskrav. Dessa skal säljs nu inte längre hos oss. Beklagar att du drabbades av detta, givetvis ska vi erbjuda toppkvalitet! Ha en fin dag!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Reklamerade två skal som gick sönder i…

Reklamerade två skal som gick sönder i plastsvetsen vid kanten, verkar som om flera har detta problem, fick två nya skal via supporten 👍
Bra och snabb hjälp

28. juli 2022

Besvarelse fra Signofsweden

Tack för din ärlighet, det hjälper oss! Vi hade problem med en leverans av skal, som inte mötte våra kvalitetskrav. Dessa skal säljs nu inte längre hos oss. Beklagar att du drabbades av detta, givetvis ska vi erbjuda toppkvalitet! Ha en fin dag!

Riktigt dålig kvalitet

Usel hållbarhet på så dyra skal. Fick svar från kundservice att skalen slits efter normal användning. Haft mitt skal i ca 7 månader.kompensationen som de erbjuder är att få köpa nytt skal för 49kr. Kommer inte köpa igen och rekommenderar heller ingen annan att göra det.

Jag har inte fått några nya skal.
Inga nya skal. Bara snackar sk**t
Varför svarar ni ens på ett omdöme och inte kommunicerar via mejl? Bara för att alla andra skall se att ni ”låtsas” vårda era kundrelationer? Vilket blufföretag!

26. juli 2022

Besvarelse fra Signofsweden

Hej igen Helen, vi skickade nya skal till dig, och har mailat dig för att fråga om feedback kring dina nya skal och att du mottog dessa, vi ser fram emot ditt svar och tackar återigen för att du uppmärksammade oss kring hur du upplevt vår service. Vi lär oss av alla feedback vi kan få :) Tack! Mvh Ellen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Don't buy from this site

Don't buy from this site. You won't get your cover, and they will charge you. I keep getting emails about if i want to change the color of an ordered case, as the one I bought is sold out. I want to cancel the order if I can't get the one I paid for, but they are not able to cancel orders...

26. juli 2022

Besvarelse fra Signofsweden

Hi! Because of technical issues, it was possible to order cases that were out of stock :( This is not possible anymore and we are so sorry that this made the shopping experience really bad :( have a good day!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag fick för över en månad sen en…

Jag fick för över en månad sen en defekt produkt, helt plötsligt slutade kundservice att svara och jag har fortfarande inte fått tillbaka pengarna för min trasiga produkt. Under all kritik.

12. juli 2022

Besvarelse fra Signofsweden

Hej Emma, Har du inte fått svar? Det är inte ok! Vi ska givetvis återkoppla, maila igen, så ska jag se till att vi prioriterar ditt ärende. Ha en fin dag!

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit. Silicone rand aan scherm lost al na 2 weken, ook rond de camera komt alles los. lichte kleuren worden vuil in jeansbroek/handtas. Na 2 maanden helemaal op en klaar voor de vuilbak.

5. juni 2022

Besvarelse fra Signofsweden

Hello, unfortunately I cannot see you name, you reported without name, however, I would like to help you so please send us an email or write you email adress here, and I will contact you to help you :) Kind regards ELLEN

Katastrofalt

Katastrofalt. För 37 dagar sen la jag min beställning, och för en månad sen jag fick meddelande om att beställningen är påväg. Har varit i kontakt med kundtjänsten som är totalt usel, och som hävdar att det nog kan ha tappats bort på posten.

Trots detta fick jag nu meddelande om att varan inte finns i lager, och därför aldrig kan ha skickats iväg.
Under all kritik och är fascinerad över hur människor som jobbar i kundtjänst kan vara så icke-service minded.

30. maj 2022

Besvarelse fra Signofsweden

Hej! Vi skickar med Postnord som ibland tyvärr tappar bort paketen, detta är ett allvarligt problem och vi reklamerar alla ärenden till Postnord när detta sker. När vi sedan skulle skicka på nytt så var produkten slut, vilket va oerhört tråkigt såklart :( Beklagar detta, och att du fått en dålig upplevelse av oss och vår service. Beställer du igen någon gång... lovar jag en finare upplevelse! Ha en fin dag!

Ekstremt dårlig produkt

Ekstremt dårlig produkt. Dekslet sprekker og løsner etter få mnd. Ikke kjøp! Å reklamere hjelper heller ikke, da må man betale for et nytt produkt - men med en rabattkode som ikke er bærekraftig.

3. maj 2022

Besvarelse fra Signofsweden

Hej Nora! När man haft skalen väldigt länge, så kan förslitning ske, men givetvis ska vi ta emot reklamationen, du kan alltid skicka in till oss för kontroll av produkterna. En kraftig rabatt kan erbjudas om man exempelvis haft skalet i två år, och det är trasigt pga användning. Ha en fin dag!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Weggegooid geld en slechte service

Ik heb 2 customized telefoonhoesjes besteld, deze zijn ook aardig snel geleverd. Ze zien er mooi uit, MAAR de ene paste niet en de andere is beschadigd geleverd. Nadat ik dit heb gemeld zijn mij nieuwe telefoonhoesjes beloofd, maar 2 weken later waren deze nog steeds niet geleverd. Inmiddels heb ik al 7 mails uitgestuurd en ben ik bijna 3 maanden verder. Ik word steeds aan het lijntje gehouden. Eindstand: nog steeds geen oplossing.
Ik heb mijn klacht eerder al bij Klarna gemeld en de rekening nog niet betaald omdat er problemen zijn, maar de rekening staat nog wel open! Ik wil graag dat mijn rekening gecrediteerd wordt. Ik heb hoesjes moeten kopen voor mijn nieuwe iPhone via een andere aanbieder en hoef absoluut niets meer toegestuurd te krijgen van Sign of Sweden, daar zijn ze nu te laat mee.

19. april 2022
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra kundservice

Jättebra och snabb kundservice när jag reklamerade ett mobilskal! Fick ett nytt på någon dag 👍🏼

10. marts 2022
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.