Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Köpte ett mobilskal (svart saffiano med guldtryck). Bra kvalitet på både skal och gravyr. Så nöjd att jag köpte ett skal till min mamma också 🥰 Äntligen ett skal som inte spricker! Tack.

Virksomhedsoplysninger

Kontaktoplysninger

3,9

God

TrustScore 4 ud af 5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

3,9

Alle anmeldelser

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestilte i mai, har enda ikke fått pakken...

Bestilte noe i starten av mai herfra, og kundeservice sende melding noen dager senere om at det hadde skjedd en feil og at de ikke hadde inne varene jeg bestilte. Jeg prøvde å sende melding senere men de svarte aldri. Jeg har prøvd å sende dem melding gjentatte ganger etter dette, men de har enda ikke svart eller sendt noe pakke.. Det dårligste jeg har opplevd. Var en stor bestilling, og jeg sitter igjen med å føle meg "scammet". Fraråder alle å bestille herfra.

3. maj 2023
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Dårlig kundeservice

Enkelt å bestille, og et stort utvalg deksler. Jeg fikk mail dagen etter jeg hadde bestilt (og betalt), der det stod at de var utsolgt for det ene dekselet jeg hadde bestilt. Etter det har jeg ikke hørt noe mer. Nå har det gått 3 uker uten svar. Har sett på Instagram-brukeren deres, og ser at det er flere som opplever lang svartid på meldinger og e-poster de sender. Virkelig veldig uproft, og er spent på om jeg i det hele tatt får dekslene jeg bestilte!

1. maj 2023

God kundeservice

Bestilte deksel med kortlomme, kom ganske raskt. Fikk produkt det var feil på så jeg sendte en mail med bilde til kundeservice. Fikk svar samme dag om at nytt deksel var på vei. Pga påsken tok forsendelsen noe lenger tid, som også var forventet, men den kom nok en gang raskt.

Alt i alt: fornøyd med leveringstid, kontakt med kundeservice, pris og utseendet på produktene.

18. april 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Svært treg leveranse- ikke verdt pengene

Bestilte deksel i januar og fikk det aldri. Sendte dem mail midtveis i februar og etterspurte dekselet. Da fikk jeg melding om at den var nå blitt sendt. Altså det tok ca. Én måned å få dekselet. Jeg tror det ville tatt lenger tid hvis jeg ikke sendte mail.
Jeg har iPhone 14 og dekselet har ikke forhøyning rundt kameraene slik ALLE andre deksler til iPhone 14 har. Så det gjør kameralinsene veldig utsatt. Initialene mine er også blitt svake etter ca. tre ukers bruk. Veldig fine deksler og en sykt bra idé men slik det er nå er det Ikke verdt pengene.

20. februar 2023

Ikke verdt det!

Bildene på Instagram osv. ser veldig fine ut, i virkeligheten er kortholderen på BEGGE dekslene helt skeive! Ser ikke ut! I tillegg ba jeg om skrift i sølv og fikk i gull. Tok nesten 2 uker fra jeg bestilte og til de var i postkassa.

8. februar 2023

Bestilte et mobildeksel

Bestilte et mobildeksel, men så ombestemte jeg meg og fikk kansellert den noen dager senere. Jeg betalte 300 kr for dekslet, og etter jeg kansellerte fikk jeg aldri pengene jeg betalte tilbake!! Prøvd å kontakte dem, men dem svarer ikke, eller sier de ikke kan hjelpe!

Anbefales absolutt ikke!

14. februar 2023

Grei kvalitet

Grei kvalitet, får det man betaler får. Tok 4 dager før det var i posten
Ser det er flere som ikke har fått pakken sin, så anbefaler å betale med klarna :)

3. januar 2023

Bestilte julegave til mamma, FEIL NAVN STAVET

Bestilte julegave til mamma. Kom i posten i dag. Navnet er stavet FEIL!!!! Vet ikke om de svenskene på jobb har tatt juleferie litt for tidlig? Nå må jeg kjøpe ny julegave. Kan jo ikke gi en gave med FEIL NAVN. STYR UNNA.

Vil også legge til at hvis man kommenterer innleggene deres på Instagram som ikke er positivt for bedriften, så sletter de kommentaren din. De svarer deg rett og slett ikke👍🏼

20. december 2022

Hadde fin kvalitet

Min hadde kjempe fin kvalitet og har holdt kjempe lenge. Merke bakpå med navnet mitt ble kjempe fint. Jeg er utrolig fornøyd. Levering var rask og var her etter 4 dager da jeg hadde gratis levering med 4-8 dager. Det eneste som kan være er at dekselet dessverre ikke dekker hele skjermen på siden helt nederst. Men ellers, kjempe fornøyd. 😊

12. december 2022

Håpløs nettbutikk

Håpløs nettbutikk. De reklamerte for «Buy one, get one». Det tok 1,5 måned før jeg hørte noe som helst. De lovet så økonomisk kompensasjon fordi det hadde tatt så lang tid.
Deretter tok de kontakt med meg på en søndag på grunn av noe trykk som ikke kunne gjøres, og fordi jeg ikke svarte i løpet av 1,5 timer så tok de avgjørelsen av å halvere bestillingen min og betalingen, og tilbudet og den tidligere lovede kompensasjonen uteble. Nå har det gått to måneder siden bestilling, og jeg har enda ikke fått noen av varene jeg bestilte. Kun mottatt to fakturaer som er helt feil.

2. oktober 2022

Aldri mer!!!

Dårlig kvalitet på produktet.Dekselet ble ødelagt kort tid etter bruk.Prøvde å reklamere for produktet og fått tilbakemelding i over en måned på at de skal sende meg et nytt uten at noe er skjedd.Verste servicen jeg har vært borte i gjennom netthandel.
Det er dårlig kvalitet på produktet og elendig service !!!

26. august 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fikk et deksel med mørke merker i…

Fikk et deksel med mørke merker i hjørnet på det hvite dekselet, veldig dårlig kvalitet og ekstremt dårlig kundeservice. Ble tilbudt nytt deksel, men det ønsket ikke jeg pga dårlig kvalitet, men pengene tilbake. Det fikk jeg ikke. Styr unna!!
Anbefaler alle ideal of sweden

4. juli 2022

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.