Sidea.dk  Anmeldelser

4,7

Jeg har handlet op til flere gange hos SIDEA.dk Første køb var Hexagon håndvægte og jeg fik en fantastisk service, produktet leveret til tiden. Alt i alt en rigtig god oplevelse! Dette ført... Se mere

Her får man service og kvalitet i absolut topklasse! Er glad for mine varer og vender gerne tilbage igen :) Specielt en stor tak til Kenneth som ser kunden i øjenhøjde og er behjælpelig med alt, tak :... Se mere

Hurtig levering og virkelig god service. Pedan som forhandler Sidea er bare flere niveauer over alle andre. Tak til jer🙏🏻

Det er første og bestemt heller ikke sidste gang, at jeg handler hos Sidea. Positiv købsoplevelse og sublim kundeservice. Grundet den store efterspørgsel på træningsudstyr i denne periode var de... Se mere

1. Butik med fitnessudstyr

Sidea er et Italiensk brand, grundlagt i 1999. Brand´et blev skabt med et ønske om at kunne tilbyde et komplet sortiment af træningsudstyr indenfor funktionel, hold og styrketræning, hvor pris, funktionalitet og design er sat i fokus. En del af Pedan A/S Sidea dk er en del af Pedan A/S, som er danmarks førende leverandør af fitnessudstyr. Virksomheden blev grundlagt i 1974 og ligger i Køge. Vores mission er "at give så mange som muligt de bedste forudsætninger for at leve en aktiv og sund livsstil igennem motion". Vores organisation består bl.a. af dedikerede konsulenter, marketingsupport, egne montører & serviceteknikere, så vi altid er i stand til at servicere dig ud fra de ønsker, du måtte have.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

17. december 2025

Besvarelse fra Sidea.dk

Kære Peter, vi håber du er meget tilfreds med dit nye udstyr! Tak for den pæne anmeldelse.

Annullering af ordre

Jeg fik leveret en forkert vare og kunne ikke få den jeg havde bestilt og betalt for, før jeg havde sent deres fejl tilbage og de havde modtaget den "firmaets politik"
endte med at annuller min ordre da jeg ikke ønsker at handle med et firma der ikke vil levere det man har betalt for før man har rettet deres fejl.

26. november 2023

Kære Jasper

Jeg vil på vegne af Pedan A/S undskylde din oplevelse.

Vores returnerings- og byttepolitik kan i nogle tilfælde virke låst.
Men før vi kan afsende en ny varer, er vi desværre nødt til at modtage den gl. og inspicere en evt. fejl.

Rigtig godt kvalitet på produktet dog…

Rigtig godt kvalitet på produktet dog kan de være på den dyrere side men er ikke blevet skuffet inu.

Super hurtig levering.

13. februar 2022

Besvarelse fra Sidea.dk

Tak for anmeldelsen Jonas - godt at fornemme, at du syntes, at pris og kvalitet hænger sammen.
Go' dag.

Rigtig god kundeservice

Den vare vi havde købt havde desværre en lille defekt ved ankomst. Da vi henvendte os til Sidea fik vi hurtigt svar og oplevede efterfølgende en særdeles god og reel kundeservice. Jeg handler gerne ved Sidea igen.

11. januar 2022

Mange tak for roserne Vibeke