Ni har en mycket bra service och att ni verkligen hjälper mig när jag behöver som mest eftersom visste jag inte hur jag skulle gjort annars. Tack så hjärtligt.
Lokation
Skift lokationÄngsgärdsgatan 21, 721 30 Västeras, SE
Se, hvad kunderne siger
Det var enkelt och tydligt att bli kund på webbsidan. Personalen var trevlig och hjälpsam. Snabba svar via mejl från det lokala kontoret i Västerås. Det var smidigt att hitta sitt förråd som var rent... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Om Shurgard Self Storage - Västerås
Skrevet af virksomheden
At Shurgard, we understand that everyone's storage needs are different. That's why we offer a variety of unit sizes and features to choose from. Whether you're storing furniture for a move, seasonal items, or business inventory, we have a solution for you.
Our facilities are clean, well-lit, and secure. We offer large access hours to your unit, so you can come and go as you please. We also have a variety of security features in place to protect your belongings, including CCTV cameras, gated entry, and app access.
Shurgard is committed to providing our customers with the best possible storage experience. That's why we offer a variety of convenient features, such as online reservations and online bill pay.
If you're looking for a secure and affordable storage solution, Shurgard is the right choice for you.
Contact us today to learn more about our storage options and to reserve a unit on our website.
For Every Move In Life
Skrevet af virksomheden

- 350+ self storage stores across Europe
- We operate in urban areas with the majority of our stores located in capital and major cities across Europe.
- Access 7 days a week
- Access your storage unit via the Shurgard App, and rest assured that only you hold the key to enter your unit.
- Moving boxes and storage supplies
- We offer moving boxes and storage boxes in different sizes as well as bubble wrap, tape and protection covers at most of our branches.
- Expert advice
- Over 30 years of experience in the self-storage industry.
- Online contract
- Experience a fully digital move-in: book your unit and complete your payment online to head straight to your storage unit.
- Our App simplify your storage experience
- Open gates. Pay invoices. Manage your account. Do it all with your phone.
- Free online reservation
- All our storage unit prices are displayed online and the reservation on our website is entirely free. No credit card needed.
Kontaktoplysninger
Ängsgärdsgatan 21, 721 30, Västeras, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 98 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ni har en mycket bra service och att ni…
Supernöjd
Supernöjd! Väldigt bra service/kundtjänst och bra bemötande. Enkel åtkomst till förråden och tydliga instruktioner för att komma igång.
Professionellt bemötande
Professionellt bemötande. Kunnig och lyhörd för kundens önskningar. Allt hanterades till kundens fulla belåtenhet.
Fantastiskt service
Fantastiskt service! Sunny som hjälpte mig var otroligt professionell och hjälpsam. Han tog sig tid att förklara allt och guida mig igenom alla stegen fram till att appen tom var installerad. Verkligen helt över förväntan!
Agenten va så duktig att jag tom försökte värva över honom till företaget jag arbetar för och vår kundservice 😀
Lättillgängligt och bra service
Snabba och tydliga svar och trevligt…
Snabba och tydliga svar och trevligt bemötande i största allmänhet.
Jätte bra för allt
Klockren service hjälpte till med allt…
Klockren service hjälpte till med allt och fick svar på frågorna på en gång och var smidigt och enkelt klockrent
Att allt gick så smidigt och snabbt när…
Att allt gick så smidigt och snabbt när man ville hyra och lätt att få tag på personal genom telefon.
Helt otroligt hjälpsam och trevlig…
Helt otroligt hjälpsam och trevlig personal, enda företaget jag varit med om som ringer och frågar, om hur man som kund upplever att det fungerar efter man börjat använda deras tjänster, samt att om man har några frågor eller funderingar är det bara att ringa.
Det enda de behöver jobba på är att göra deras hemsidor för betalning säkra, lika för appen. För betalnings sidorna saknar helt säkerhet vilket inte är särskilt bra… men i övrigt är det en trygg och bra tjänst man får så tummen upp från mig!
Snabbt och enkelt
Ordnade allt på webben och med telefonkontakt med en duktig medarbetare på Shurgard. Bytte till ett mindre förråd än det jag bokat. Samt ordnade alla formaliteter. Allt var klart den 29 augusti när jag flyttade in. Lika enkelt att öppna porten med hjälp av en app i telefonen. Låset fanns på plats och bara sätta dit och låsa. Några dagar senare ringde åter en medarbetare upp mig och frågade hur länge jag räknade med att hyra förrådet. Förklarade även om brytpunkter och uppsägning. Fick även ett sms med vidare instruktioner. Tack för detta!
Nöjd kund
Allt har fungerat bra.Förrådet var lätt att komma fram till, appen var lätt att använda och mina kontakterna med Shurgard har varit bra med trevlig och tillmötesgående personer.
Bra tillgång till förrådet och…
Bra tillgång till förrådet och lättillgängligt! Snabbt att hyra och inte överdrivna priser.
Enkel snabb hantering och tillgång till…
Enkel snabb hantering och tillgång till lagerutrymmen.
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.