Lokation
Skift lokationRietveldenweg 54A, 5222 AS Den Bosch, NL
Se, hvad kunderne siger
Heb via shurgard mijn parkeerplaats gehuurd en ben door Iris versteging Den Bosch wederom goed geholpen. Vriendelijk personeel en de toegang via de app werkt uitstekend ben er goed over te spreken.
Concurrerende prijs, digitaal snel af te handelen en in de praktijk een zeer nette ruimte in den Bosch. Vriendelijke receptie medewerkers en zeer snel toegankelijk. Alles snel via een app. Daar hou i... Se mere
Erg tevreden over Shurgard Den Bosch. Vooraf goede uitleg en vriendelijk contact. Box en gebouw zijn erg schoon en goed beveiligd. Karretjes en parkeermogelijkheden in en voor het gebouw zijn ook pri... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Shurgard Self Storage - Den Bosch
Skrevet af virksomheden
At Shurgard, we understand that everyone's storage needs are different. That's why we offer a variety of unit sizes and features to choose from. Whether you're storing furniture for a move, seasonal items, or business inventory, we have a solution for you.
Our facilities are clean, well-lit, and secure. We offer large access hours to your unit, so you can come and go as you please. We also have a variety of security features in place to protect your belongings, including CCTV cameras, gated entry, and individual unit alarms.
Shurgard is committed to providing our customers with the best possible storage experience. That's why we offer a variety of convenient features, such as online reservations, online bill pay, and a free move-in truck.
If you're looking for a secure and affordable storage solution, Shurgard is the right choice for you.
Contact us today to learn more about our storage options and to reserve a unit on our website.
For Every Move In Life
Skrevet af virksomheden

- 340+ self storage stores across Europe
- We operate in urban areas with the majority of our stores located in capital and major cities across Europe.
- Access 7 days a week
- Access your storage unit via the Shurgard App, and rest assured that only you hold the key to enter your unit.
- Moving boxes and storage supplies
- We offer moving boxes and storage boxes in different sizes as well as bubble wrap, tape and protection covers at all our branches.
- Expert advice
- Over 30 years of experience in the self-storage industry.
- Online contract
- Experience a fully digital move-in: book your unit and complete your payment online to head straight to your storage unit.
- Our App simplify your storage experience
- Open gates. Pay invoices. Manage your account. Do it all with your phone.
- Free online reservation
- All our storage unit prices are displayed online and the reservation on our website is entirely free. No credit card needed.
Kontaktoplysninger
Rietveldenweg 54A, 5222 AS, Den Bosch, Holland
Har besvaret 98 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Top geholpen door Iris
Excelente atencion de Iris
Excelente atencion de Iris, siempre amable y muy predispuesta.
Hizo todo el proceso facil y rapido.
¡muchas gracias!
Iris en de receptie heeft mij…
Iris en de receptie heeft mij uitstekend geholpen met de transfer van mijn opslag! Verder heeft ze ook alle andere mogelijke opties laten zien op locatie!
Fijne hulp en rondleiding gehad van…
Fijne hulp en rondleiding gehad van Iris. Dankjewel!
Top service
Ben al vaker hier terug gekomen, maar de service van deze keer echt top! Iris heeft me super geholpen en heel vriendelijk en behulpzaam! Echte aanrader Den Bosch (en Nick van een ander filiaal die ik telefonisch gesproken heb) Toppers!
Vriendelijke en behulpzaam personeel
Vriendelijke en behulpzaam personeel, goedkoop, schoon en veilig.
Heb via shurgard mijn parkeerplaats…
Top vrouw die iris
Fijne communicatie
Fijne communicatie, goede ingerichte locatie, prijs kwaliteit vind ik erg goed.
Gemakkelijk online reserveren en direct naar opslag kunnen!
In de ochtend mail /reservering gedaan. Konden meteen terecht. Toegang is heel gemakkelijk en eigen ruimte goed bereikbaar!
Goed geinformeerd & behulpzaam
Medewerkers waren enorm behulpzaam en legden alles van te voren goed en duidelijk uit. Er werden ook gelijk duidelijke alternatieven geboden voor eventuele problemen die we tegen zouden kunnen komen, waardoor we goed voorbereid en met vetrouwen in het weekend zelfstandig aan de slag konden.
We hebben een box gekozen aan de hand van de tips op de website en die bleek precies het juiste formaat te zijn, dus ook de website was super duidelijk en handig.
Supergastvrij en servicegericht
Supergastvrij en servicegerichte organisatie en personeel. Inrichting en proces waarin weinig fout lijkt te kunnen gaan.
Top medewerkers!
Wij werden fijn geholpen door Iris en Dayna. Ze hielpen zelfs met de Shurgard app,, want er waren problemen hiermee.
Uiteindelijk de app met hulp van hen kunnen installeren.
Goede informatie gekregen over de procedure/prijzen voor de opslag etc.
De box was schoon en er is goede verlichting in het gebouw en de box.
Super vriendelijke en professionele hulp
Wij wisten niet dat we binnenkort een app moesten gaan gebruiken en wisten ook niet goed hoe. We hebben gebeld en zijn heel vriendelijk en professioneel door de stappen heen geloodst. Super fijn, dank je wel!
Unit gehuurd in Den Bosch
Unit gehuurd in Den Bosch. Mooi groot en schoon gebouw. Met de auto binnen naar de unit rijden is super. De medewerkers zijn heel aardig en meer dan bereid om informatie te geven en te helpen.
Kan Shurgard zeker aanbevelen.
Alles werkt zoals beloofd.
Prima service voor tijdelijke opslag…
Prima service voor tijdelijke opslag tijdens een verbouwing.
Vriendelijk personeel!
Ik gebruik de services van Shurgard allang…
Ik gebruik de services van Shurgard since 2009. Eerst in Eindhoven en later in Den Bosch. Dit zegt genoeg, neem ik aan, dat ik zeer tevreden ben met hun services.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.