Tengvallsgatan 39, 703 47 Örebro, SE
Super bra hjälp och bemötande från Sunnu Rebecca (ck) och Karin. Oerhört bra service. Trodde initialt att recensionerna var lite överdrivna då man läst, men visat sig vara mycket bättre i verkligheten... Se mere
Enkelt att boka förrådet via hemsidan, bra service vid ankomst. Väldigt bra information och mycket lätt att öppna via appen. Vi behövde snabbt ha ett förråd då hyresvärden ska renovera vatten och avlo... Se mere
Bra återkoppling hela vägen från första kontakt tills dess förrådet kom till bruk. Kändes tryggt att förvara sina saker, enkel lösning och tydliga regler som gör upplevelsen och förvaringen enkel oc... Se mere

Tengvallsgatan 39, 703 47, Örebro, Sverige
Svarer typisk inden for 24 timer
Karin hjälpte med att få ett förråd och har svarat på alla mina frågor.
Utmärkt service och bemötande från personalen! Fin och fräsch anläggning.
Appen ville inte fungera under vissa kväller så att fick t.o.m kontakta kundtjänst för att komma ut från områden. Huvud dörren till förrådet krånglade också till då magneten inte fungerat. Jättejobbigt att hålla både vagnen och dörren. Har sagt till personalen men den har inte åtgärdats på 2 månader jag hyrt hos er.

Besvarelse fra Shurgard Self Storage - Örebro
Trevliga och hjälpsamma personal, mycket smidigt att hyra.
Väldigt smidigt att hyra. Super trevligt bemötande på plats och väldigt bra service. Jag är supernöjd med förrådet, väldigt bra!
Mycket trevligt och hjälpsamt bemötande, jag är mycket nöjd Shurgard kund.
Smidig lösning med teknik i framkant och en grym kundtjänst. Rekommenderas!
Mycket bra service ovh trevligt bemötande från Sunny.Önskar att det finns fler som han.Topp class rakt igenom
Fantastisk personal, enkelt på alla sätt och vis. Rent och snyggt!
Lysande service och utomordentligt bemötande av Sunny. Vi är mycket tacksamma över att med kort varsel kunnat flytta in bohaget i förrådet. Jag kan med gott samvete varmt rekommendera Shurgard Örebro! Tack! 🫡
Jag mötte denna hjälpsamma kille vid namn Sunny. Fantastiskt bemötande, lugn, trevlig och väldigt hjälpsam.
Enkelt att boka ett förråd online. Fick väldigt bra service av Sunny som både var trevlig informativ och lyhörd.
Karin var till stor hjälp. Klargör stegen utförligt och ger bra service.
Väldigt proffsigt bemötande av Sunny. Välinformerande och trevligt. Super fina lokaler, smidig tillkomst. Rekommenderas!
Trevlig och service minded personal!
Smidig och enkel hemsida och jättebra kundservice både på telefon och på plats! Supernöjd!
Trevlig och hjälpsam personal. Inget att klaga på. Kundtoalett ett plus.
Farsen fortsätter... Jag har väntat på mina pengar i 22 veckor! Fredag 24 oktober ringer Örebro och lovar att pengarna kommer veckan därpå. Måndag 27 oktober ringer en kollega och frågar om jag kan hämta pengarna i Danmark, vilket jag avböjer eftersom det är en 6 timmars bilresa enkel väg. Hon lovar mig att pengarna kommer samma vecka... det har gått 4 veckor nu, man kan inte lita på något av vad de säger! Ett stort internationellt företag och de gör narr av mig varje gång jag pratar med dem.
De ljuger för mig varje gång, det är djupt osympatiskt vad de här människorna håller på med.

Besvarelse fra Shurgard Self Storage - Örebro