Shopwithlindner Anmeldelser

3,0

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse. Mine varer ankom lidt senere end forventet, men jeg blev hele tiden holdt godt opdateret og fik hurtige, venlige og hjælpsomme svar på mine spørgsmål. Servicen... Se mere

Et fødselsdags ønske blev købt. Cooling Stick ( Perfekt temperature . Every Time. De kan ikke bruges til alle rose og hvidvins flasker. Nogle flasker er der 5 cm til bunden, andre kan de ikke br... Se mere

Varerne kommer direkte fra Kina, så det skuffer selvfølgelig at vinkøleren kan købes på Temu til en fjerdedel af prisen. Jeg giver en stjerne for at jeg fik varerne på 9 dage modsat dem der skrive... Se mere

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

16 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Laaaaannng leveringstid. Kommer den?

Jeg bestilte en vinåbner 12.2. Allerede dagen efter fik jeg at vide, den var sendt. Jeg sporer den hver dag og hver gang står der, den er et nyt sted. Skulle bruge den som gave. ALT FOR LANG leveringstid. Gad vide om jeg får den?
Det er nu 5.3. 🙄

5. marts 2026

Kan ikke bruges til alle flasker , Spild af 299 kr

De kan ikke bruges til alle rose og hvidvins flasker. Nogle flasker er der 5 cm til bunden, andre kan de ikke bruges til, da de rammer bunden, og så løber det ud før hældetuden. Måtte sende billeder og film til firmaet . Har fået 2 nye EFTER mange skriverier der skulle være bedre , men det eneste der er lavet om, nu er der er der en prop med til hældetuden og en ny pakning . 299kr. er de ikke værd. Har skrevet med dem siden sidst i 2025 . min første pakke var på vej 19.7.2025

19. juli 2025

Svindlere!

Svindlere!
De sælger temu varer, og tilbyder retur/fortrydelse, men man sender til en "fake" adresse i Sverige, hvor posten ikke kan aflevere pakken, så sendes den retur på din regning. ( dobbelt fragt så ).

10. december 2025

ADVARSEL!!!

ADVARSEL!!!! Køb ikke fra denne hjemmeside, billig kina produkt som ikke lever op til EUs krav til fødevarekontraktmaterialer. Deres kundeservice er en bot og når man så endelig efter gentagende forsøg får et menneske til at svare - så stopper de blot med at svare når de ikke kan redegøre for at de ikke lever op til EUs (og DKs ) krav.

Hvis det havde været muligt at give 0 stjerner så havde jeg gjort det.

26. januar 2026

Dette er et scam…

Dette er et scam…. Køb ikke dette produkt!

Modtog aldrig min ordre - hvorefter deres kundeservice siger de vil gensende. Sender et link som påståedes er DAO men det stemmer ikke! Har nu forsøgt siden august at få en afklaring.

Og skriv endelig ikke jeg skal kontakte jeres kundeservice (DET HAR JEG GJORT)

20. august 2025

Varerne kommer direkte fra Kina

Jeg giver en stjerne for at jeg fik varerne på 9 dage modsat dem der skriver de aldrig har fået deres varer. Jeg giver yderligere en stjerne for sælgers evne til at være overbevisende om at det er et godt tilbud, hvorfor jeg købte 2+2 vinkølere.

17. november 2025

Købte dette som en lille overraskelse…

Købte dette som en lille overraskelse til min kone efter vores bryllup, og hun kunne ikke lade være med at smile. Hun viste det straks frem til sine veninder, hvilket var sjovt at se. Ærligt talt blev det en gevinst for os begge jeg får også lidt ro og fred nu, haha. Hvis du leder efter en hurtig måde at score point derhjemme, så er dette sagen.

13. august 2025

Super glad for købet

Super glad for købet! Den gør lige præcis hvad den skal og ser bare fed ud på bordet. Leveringen gik fint, faktisk hurtigere end jeg troede. nemt at bestille, alt fungerede bare. Handler gerne her igen en anden gang.

20. august 2025

Jeg blev faktisk lidt irriteret over at…

Jeg blev faktisk lidt irriteret over at det tog fem dage før pakken kom. synes ærligt det kunne ha gået lidt hurtigere. men da den så endelig kom må jeg indrømme at jeg blev positivt overrasket. produktet virker som det skal og føles solidt. har brugt det et par gange nu

14. august 2025

Rigtig tilfreds

Rigtig tilfreds! Jeg er virkelig rigtig tilfreds med produktet. Det virker præcis som det skal og føles bare super smart. Det kom endda lidt tidligere end jeg havde regnet med, hvilket var en rigtig god overaskelse. Alt fungere glat fra bestilling til levering, og jeg handler gerne her igen.

4. august 2025

Lad være med at købe herfra

Lad være med at købe herfra.
For det første er det godt skjult at denne formodentlige svenske hjemmeside sender deres varer fra Kina.

Da jeg så modtog mine varer lignede de slet ikke det som de reklamerede med på hjemmesiden. Da jeg konfrontere dem med dette tilbyder de dog at fremsende mig nogle nye uden beregning.
Men det rejser jo bare andre spørgsmål som hvorfor fik jeg ikke dem i første omgang ? Hvorfor kan jeg pludselig først få de rigtige efter jeg har brokket mig.

Da jeg så ønsker at returnere og få mine penge retur skal jeg returnere varen til Kina hvilket så kan være lige meget da det koster det samme som varen i sig selv.

12. august 2025

Shopwithlindner.dk took my money and never delivered.

I never received my package - wine cooler.

Shopwithlindner.dk took my money and never delivered.
______________

Jeg modtog aldrig min pakke - en vinkøler.

shopwithlindner.dk stjal mine penge og leverede aldrig.

Opfølgning:
Jeg har skrevet utallige mails med jeres kundeservice, men de mener, at det er PostNord der skal erstatte den manglende levering.

Det vil PostNord ikke, så jeg står tilbage som Sorteper uden produkt og pengene vil I heller ikke refundere.

2. juli 2025

Hej!

Tak for din henvendelse – det lyder bestemt ikke godt, at du ikke har modtaget din vinkøler. Vi forstår din frustration og vil meget gerne hjælpe med at finde ud af, hvad der er sket.

Kontakt venligst vores kundeservice på contact@shopwithlindner.com så hurtigt som muligt, så vi kan undersøge sagen nærmere og hjælpe dig med en eventuel tilbagebetaling eller levering.

Tak for din tålmodighed – vi ser frem til at løse dette sammen med dig!

Lindner & Co.

Alt for lang leveringtid og de må gerne…

Alt for lang leveringtid og de må gerne synliggøre leveringstiden meget bedre, feks ved produktet. Nu skal man faktisk lede efter leveringstiden for at finde den. For det meste er en leveringstid på ca. 2-4 dage og når det ikke er noteret ved selve varen, så går man ud fra at det ca. 2-4 dage. Min vare blev afsendt den 29. maj og jeg modtog den den 23. juni

23. juni 2025

Hej,

Tak for din feedback – og vi forstår fuldt ud din frustration over den lange leveringstid. Det skal selvfølgelig ikke være nødvendigt at lede efter information om levering.

Siden du lagde din ordre, har vi både skiftet leverandør og lager, hvilket har forbedret vores logistik betydeligt. I dag er vores leveringstid typisk 5–10 hverdage, og vi arbejder på at gøre leveringstiden endnu tydeligere ved selve produktet.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os – det hjælper os med at blive bedre.

Tvivlsom hjemmeside

Jeg er meget utilfreds med leveringstiden. Det er foreløbig over 3 uger siden jeg bestilte 2 vinkølebarer, men de er fortsat undervejs. Jeg ved ikke om jeg helt tror på, de kommer… Jeg havde desværre ikke tjekket trustpilot før jeg købte på Shopwithlindner. Find et andet sted at handle.

22. juni 2025

Hej,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse – det er selvfølgelig ikke sådan, det skal være.

Vi beder dig kontakte vores kundesupport, så vi kan undersøge sagen nærmere og hjælpe dig videre.
Vi ønsker kun tilfredse kunder og vil meget gerne rette op på det her.

Varen kommer ikke, svindel

Varen kommer ikke, ikke dansk firma. Svare ikke på henvendelser. Svindel

21. maj 2025

Hej,

Vi ønsker kun tilfredse kunder og vil meget gerne rette op på det her.