hej jeg er ny ejer af shopsimple.dk og har ikke noget med de gamle ejere at gøre jeg håber dem som ikke har fået deres varer sagsøger de tidligere ejere af denne webshop mvh. paw bjerremann
Tog chancen og lagde en handel her på siden via annonce på Instagram. Fandt mine sommer- ynglings- sandaler til 1/3 pris af hvad andre tager. Bagefter blev jeg noget forskrækket da jeg kigg... Se mere
Bestilte en vare (GPS ur til min datter) fredag og kunne hente den ved postnord udlevering onsdag. Hurtig tilbagemelding ved både henvendelse på Facebook og pr. mail. Det eneste der måske kunne gør... Se mere
Hej alle sammen dette domæne har den tidligere ejer frigivet jeg har købet dette domæne pr 31 januar , og ikke noget med tidligere ejer at gøre. jeg håber for dem som er blevet snydt sagsøger den t... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi har siden 2006 beskæftiget os med at importere fra til Danmark og solgt videre til andre B2B kunder, vi synes derfor det er på tide at privat kunderne får gavn af vores vilde priser. Deraf opstod Shopsimple.dk konceptet. Vi tilbyder både e-mail support og telefonsupport i alle hverdage.
Tømmergade 15, 6830, Nørre Nebel, Danmark
- info@shopsimple.dk
- shopsimple.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Super dårlig service eller rettere ingen service
Varer skulle ifølge hjemmeside være leveret inden 2-7 dage efter 15 dage annullerede jeg ordren ved at sende mails til de 3 shop simple mail adresser jeg kunne finde samt kontaktede dem over facebook også, nu har de så sendt varen her en måned efter og simpelthen ignoreret mails og facebook beskeder så godt råd hold jer langt væk fra shop simple, kunne selv have fået den vare hjem fra Kina hurtigere og billigere og tror sku det er sådan de operere modtager ordre får varen hjem fra Kina og sender den så Ud

Super god handel.
Super god handel.
jeg havde gerne givet 10 stjerner hvis muligt. Super god hjemmeside, SUPER hurtig levering, dejlig vare som levede HELT OP TIL FORVENTNINGERNE og rigtig gode priser. Jeg købte et overvågningskamera og glæder mig til at tage det i brug. Jeg kan varmt anbefale andre at handle hos Shopsimple.dk, det er i hvert fald ikke sidste gang jeg har været forbi jeres side. 1000 tak, og så lige op til jul, hvor alle har travlt.
Vi bestilt vores el-scooter til …
Vi bestilt vores el-scooter til knægten.
Annonce på facebook
Der gik ca 1 mdr før den kom.
Vi meget tilfredse og knægten er glad..
skulle man sige noget så var en lidt hurtigere levering være godt...
men i har overholdt jeres betingelser så vi tilfredse
God jul
Bestilte 3 varer - fik 1 uden penge retur......!!!
Bestilte 3 varer. 1 vare leveret og beløbet for ALLE 3 varer er trukket fra min konto. Jeg har skrevet flere mails nu til shopsimple - INGEN respons overhovedet. TYVERI!!!! Dårlig kundeservice el. mangel på samme. Hvordan kan man drive virksomhed på den må se?? Ærgrer mig over at jeg ikke tjekkede trustpilot før jeg handlede. Der mistede I en kunde mere..
Svar;
Det fremgår ingen steder i mailen med ordrebekræftelse fra jer at man ikke kan svare.. så det passer ikke. Den mail I sender fra og jeg svarede på er den I nævner nedenfor blot med EU i enden - men I kan da også få en med DK i enden.
Det ændrer ikke på at I har hævet penge for ALLE 3 varer selvom jeg kun har modtaget den ene.
Så hvad sker der med min ordre??
VH og S.U.

Besvarelse fra Shopsimple
Vildledende billeder af varen, vis den vare man modtager
Handlen foregik sådan set ok, levering også ok, men det "Trådløst kamera ( styres fra mobilen)" er vist på et billede fra sikkerthjem alarmsystemer, den virker ikke sammen med systemet, det er meget vildledende.

Besvarelse fra Shopsimple
Har handlet der uden problemer indtil forkert og mangler i levering
Har handlet der uden problemer indtil jeg fik en forkert levering. Fik 1 stk forkert farve sandaler og 1 par for lidt. Skrev til dem den 12.9.17, at jeg kunne leve med den forkerte farve, men self. Gerne ville have det manglende par - svar samme dag, beklagede og ville sende dem. 25.9.17 rykker jeg - svar samme dag, ville rykke lager. 24.10.17 skrev jeg mail - intet svar. Den 13.11.17 skrev jeg på facebook side - opslag blev slettet. 15.11.17 lavede jeg et nyt opslag, at det andet var slettet. Det blev også slettet. Har skrevet pænt i begge opslag og har kopi af dem. På grund af 79 kr mister de en kunde. Man undres
Hold jer langt fra Shop simple!!
Hold jer langt fra Shop simple!!
Bestilte en cykel 2 gange. Den kunne ikke leveres til tiden og hver gang jeg skrev til dem var leveringstiden udskudt. Det var en gave til min søn, som han blev meget ked af ikke at få..
Til sidst bad jeg dem om at annullere min ordre. Dette fik jeg bekræftet på mail. Nogle uger efter bliver jeg kontaktet af en fragtmand der stod på min adresse med en cykel!! Jeg bad ham om at tage den med retur. Sendte en mail til Shop Simple om at jeg denne oplevelse. Selvfølgelig kom der ikke noget svar, men i stedet har de trukket pengene fra min konto! Jeg tænker at jeg vil melde dem til Politiet, hvis ikke de refundere mine penge. Nu er det efterhånden mange mennesker der er blevet snydt, så nu er det vist på tide at dette bliver stoppet!!

Besvarelse fra Shopsimple
jeg har bestilte et ur til min datter …
jeg har bestilte et ur til min datter den 4 Agust 2017
ingen vare en til nu !!!! har skrev mange e-mile uden held . de svar ikke på vores e-mail , og de blokkede os fra deres fb
vi har kvitting på vore betalling , vi har bkræfteslse fra dem ang vores bestilling i min e-mail, og jeg har kvitting på mobilpay at det er betalt.
Den små 338 kr som er betalt til jer , glæde mig at det er kun små penge og ikke en stor beløb . Vil ALDRIG anbefale jer til andre og vil Aldrig handle med jer mere resten mit liv. jeg syns det er en mode tyveri
DET ER JERES BKRÆFETELS E-MAIL TIL OS ; VI HAR OGSÅ KVITTING PÅ BETALLING ;
Vi har modtaget din ordre, og den er nu ved at blive ekspederet. Du kan se dine ordredetaljer nedenfor.
Ordre nr. DK24488
Produkt Antal Pris
GPS ur til dit barn - Grøn 1 299,00 DKK
Subtotal: 299,00 DKK
Fragt: 39,00 DKK via Fast sats
Betalingsmetode: MobilePay
Total: 338,00 DKK (inkluderer 67,60 DKKMoms)
Kundeoplysninger
Melissa Barik
Fårupvej
7300 Jelling
Sport’s bh.
God oplevelse. Har fået mine varer på 3 dage, og rigtig fine bh’er. 5 stk for 99kr.9839239
Jeg bestilte et grydesæt den 29/9 og …
Jeg bestilte et grydesæt den 29/9 og har stadig ikke modtaget det og det skulle kun tage 2-7 dage at modtage det ikke fed når man tror at man for sin vare og skal bruge den som gave også man kan kigge langt efter sin vare. Handler aldrig hos shopsimple.dk mere.

Besvarelse fra Shopsimple
Manglende levering - tyveri af penge
Den 18. oktober bestilte jeg varer fra Shopsimple.dk. Der står leveringstid 2-3 dage. I dag den 30. oktober har jeg stadigvæk ikke modtaget mine varer. Har rykket adskillige gange og fået mail tilbage af Tina - at den vil blive ekspederet.
Pengene ER trukket fra min konto - der har Shopsimple været hurtige.
Ingen information fra firmaet - bare MEGA dårlig service og tyveri af penge.

Glad kunde
Fremragende service, og meget hurtig levering. Skal helt klart handle der igen 👍🏼
bilkamera
købt et bilkamera i marts måned og 3 måneder efter virkede det ikke mere, Har prøvet at kontakte firmaet via email, Facebook og telefonisk flere gang uden respons ( telefon nummer 71992713 eksisterer ikke ) Dårlig produkt og uden garanti.

Helt uacceptabelt.
Helt uacceptabelt.
Vare og levering var sådant set OK, men siden købet i juni er jeg blevet læsset til med reklamemails. Trods gentagne afmeldinger på linket og direkte henvendelser bliver de ved med at komme. Sommetider flere om dagen.
Giv aldrig din mailadresse til dette firma.
God service ;-)
vi har købt 1 cykel
vi har købt 1 cykel. Da vi samlede cykel havde den flere fejl, og vi vil gerne sende den tilbage for at få en anden men det står på hjemmesiden at de skal først kontaktes inden man sende vare retur. Vi har sendt dem mail og de GARANTERE svar inden for 24 time og det er ikke sket, har skrevet til dem 11.10, meget useriøst.
Nu står vi med 1 cykel som vi ikke kan bruge, en dreng som har brug for en cykel og "firma" som vi ikke kan kommer i kontakt med :-(((((
DK 29188 Overvågningskamera
DK 29188
Har forsøgt flere gange, at komme i kontakt med firmaet, hvilket ikke er lykkedes, hverken på mail eller telefon som ikke eksistere. Overvågningskamera er sendt retur iflg, aftale med en medarbejder.
Kameraet er sendt den 5.10 og jeg kan se de har modtaget det den 6.10. Pengene har de lovet at sende retur, hvilket ikke er sket. Har kontaktet banken for evt. Indsigelse.
Efter vi har talt med banken er beløbet kommet retur.

Besvarelse fra Shopsimple
Bestilte 2 styks værktøjs kufferter den …
Bestilte 2 styks værktøjs kufferter den 26/9, der stod 1-2 leveringsdage, meeeen, har ligesom IKKE modtaget noget endnu???? Har shopsimpel en forklaring??? Har skrevet mail til jer 3 gange, men intet svar tilbage!!!
Jeg ville købe en cykel til mig selv og …
Jeg ville købe en cykel til mig selv og kærsten men skulle vide noget med stel højde så jeg kontaktede Shopsimple.dk der hjælp mig til det rette valg bestilte 2 cykler de kom dagen efter og vi er meget glade for dem
Søren Houmark
Jeg købte for lidt under en måneds tid …
Jeg købte for lidt under en måneds tid siden et gps ur til Min datter, hun fik det så her i torsdags, og så virker det ikke. på trods af at det har ligget i en kasse siden vi modtog det. det tændte og så virkede det i et par timer og på trods af hun hverken har leget vildt eller noget, gik det i sort, og vil ikke tænde selvom det er blevet opladet.
''billigt bæ.''
det eneste positive er da at Vi modtog varen hurtigt.