Har atter købt specialcreme hos Shopping4net.com. Der gik - som første gang - et par dage før posten arriverede med pakken. Alt forløb efter planen. Har spekuleret ang. flere bad reviews: Der kan... Se mere
Bestilte Stelton Forest salt og peberkværn pr. 22/10 2017. Forventet leveringstid mellem 2 og 5 dage. Pengene blev trukket 24/10 2017. Der gik 10 dage inden varen nåede frem! Så pas på med at bestil... Se mere
Trods min skepsis mod firmaet, som var affødt af den noget middelmådige karakter herinde på Trustpilot, foretog jeg den 6. maj en bestilling af diverse varer på Shopping4net.com. Jeg bestilte... Se mere
Svarer typisk inden for 24 timer
Har handlet flere gange hos firmaet, men efter KORREKT bestilling af vare kom en forkert udgave af varen. Meget mailkorrespondance om en vare til en værdi af ca kr. 150 for mig og meget mindre for dem, var der ingen tilbud pr kulance "vi sender da lige den rigtige varer u/b, nej nej - en mur af tavshed. Handler der IKKE igen og vil stærkt fraråde andre til at handle der.

Besvarelse fra Shopping4net
Nøj, for et ringe firma!!!
Køb: 2x EvaSolo fuglefoderrør, hvor en plastdel flækker indenfor 24 måneder.
Først afslog de fordi varen har været brug over et år.
- Hvilket den ikke har, fordi jeg først tog den i brug lææænge efter køb.
Men UANSET har man også 24 måneders reklamationsret i Sverige!!!
Så siger de at jeg har håndteret den uvarsomt.
- Hvordan kan de konkludere det, når røret har været anvendt som det skal (hænger i en wire)
Siden jeg hængte det op - har fuglene spist og jeg har fyldt frø i, uden at tage det ned. Har ikke været tabt eller håndteret på anden uvarsom måde.
Foderrøret er simpelthen kun anvendt som det er beregnet til.
Simpelthen håndteret på aller varsomste måde!
Plastdelen må have haft en svaghed - det andet rør, jeg købte, fejler ikke noget.
Så forslår de at jeg limer den…
Seriøst???!!
Sikke en kundeservice at foreslå at lime en vare, som er gået i stykker indenfor 24 måneder efter køb (og ikke engang anvendt i over 1 år)
Lime en vare, som komme i kontakt med fødevarer - Kan godt være, det kun er fugle, der skal spise deraf, men alligevel…!!!
Lad os så sige at virker at lime den, hvad så når frostvejret kommer, så holder limen nok alligevel ikke. Ikke en holdbar løsning..
“En stark tejp hjälper säkerligen också.”
- En stærk tape??
Dén kundeservicemedarbejder burde vist istedet søge job med håndarbejde med alle de underlige forslag på en vare, som de burde erstatte.
KONKLUSION:
Jeg køber selvfølgelig aldrig hos Shopping4net igen - Mere ringe (og mærkelig) kundeservice skal man lede længe efter!
_________________________
Update efter svar fra Shopiing4net…
Jøsses, først dårlig service - bagefter lyver de og forsøger samtidig at få kunden til at fremstå som mindre klog, og hævde at jeg har misforstået de svenske mailsvar.
- man kan undre sig over, at de godt kan svare på dansk her på Trustpilot, men ikke når man henvender sig kundeservice.
Deres svar her på Trustpilot lyder bl.a.:
“Vi har ikke sagt, at du har tabt eller brugt varen uagtsomt, men kun skrevet om reglerne vedrørende reklamationsretten”
Men de har sjovt nok skrevet følgende til mig:
“Går varan sönder under ovarsam hantering, är detta inte ett reklamationsärende tyvärr.”
JEG HAR ABSOLUT IKKE HÅNDTERET VAREN UAGTSOM og hvis ikke foderrøret skulle kunne hænge ude i al slags vejr, SKAL DET NÆVNES PÅ EMBALLAGEN!
Hvorfor den jo selvfølgelig ikke skal gå i stykker indenfor reklamationsretten 24 måneder!

Besvarelse fra Shopping4net
Købte nogle solcelle lamper, som ikke virkede som på billedet. De lyser ikke op. Fik først at vide, at jeg kun kunne forvente, at de lyste som på billedet på deres hjemmeside, hvilket jeg ville have været ovenud tilfreds med, jeg købte dem jo i den tro, at de ville afgive… lys ligesom på produktbilledet. Så sendte jeg et billede for at illustrere, hvor lidt de “lyste op”. Så fik jeg at vide at det var pynte lamper hvor det ikke var meningen de skulle lyse. Jeg reagerede indenfor 24 timer og påberåbte mig min fortrydelsesret som dansk lovgivning foreskriver. Den mente shopping4net.com ikke, at de skulle honorere. Fik et flabet svar om, at man ikke måtte pakke en vare ud og teste dens funktion og så bytte den, hvis man “ikke kunne lide den”. (I Danmark må man godt pakke en vare op og teste den, så der tager de også fejl). Svarede dem at det handler om to lamper der ikke lyser. Så er der jo ingen idé i at købe en lampe.
Spar jeres penge og handl hos firmaer, der vil respektere de forbrugerregler og den lovgivning vi har her til lands.
EDIT:
De har skrevet et svar herunder, hvor de siger at man ikke må returnere lamper bla, men det er heller ikke korrekt. Det eneste man ikke må returnere er specialfremstillede varer, mad, koncertbilletter osv. "Forbrugeren har som udgangspunkt altid 14 dages fortrydelsesret, når forbrugeren køber varer på nettet. Der er dog enkelte undtagelser, fx ved levering af mad og drikke eller billetter til et kulturarrangement på en bestemt dato. Det følger af § 18, stk. 2, i forbrugeraftaleloven".
"Forbrugeren har som udgangspunkt ret til at få alle de penge tilbage, forbrugeren har betalt til sælgeren for varen. Det følger af § 22, stk. 1, i forbrugeraftaleloven"
Jeg har flere gange skrevet til deres kundeservice og bedt om en returlabel, men de svarer slet ikke tilbage, hvorfor det er nemt for dem at skrive her, at de gerne vil tage det retur, men så slet ikke svarer på mails.
Slutteligt skal det siges, at jeg ikke "har taget varen i brug". Jeg har åbnet æskerne, sat solcellelamperne ud i solskin for at oplade, konstateret næste dag, at de ikke afgiver lys og pakket dem ned i deres kasser igen, fordi jeg stadig afventer en returlabel og mine penge tilbage. Fortrydelsesretten har man i DK upåagtet af, hvad dette scam firma siger.
Jeg har nu kontaktet Eva Solo og gjort dem opmærksom på problemet med denne forhandler af deres produkter.

Besvarelse fra Shopping4net
Helt utroligt hvordan dette svindlerfirma prøver at forsvarer sig, med løgn på løgn!!
Jeg krummer tæer på deres vegne!! Hvis man skriver til dem på messenger, får man de mest ubehøvlet svar og så blokerer de!!
Lad være med at handle her.. Det er et svindlerfirma!!
Edit:
Ja, jeg har smurt virksomheden og det fortsætter jeg med!!

Besvarelse fra Shopping4net
Snyde firma .😡Man får ikke sine penge tilbage ,når man sender en pakke retur . Fup og svindel . !! Som skrevet i mail,har jeg ikke hentet pakken på grund af sygdom,så jeg har selvfølgelig ikke en kvitering for returnering !

Besvarelse fra Shopping4net
Jeg bestille for en måned siden en fødselsdags gave (legekøkken), som blev givet i lørdag og der er så en del der er ødelagt og jeg reklamer søndag og får besked på at der er gået en måned og at jeg skal sende billede af æsken og det gør jeg så. Og får af vide fordi der er gået en måned kan jeg få 50kr i gavekort som jeg naturligvis takker nej til. Og fortæller dem at om der er gået 1 eller 6 måneder skal et produkt ikke være ødelagt, det er virkelig under al kritik. Deres produkter er dårlig kvalitet som man kan læse på de andre kommentar og det må man leve med, virkelig under al kritik. Anbefaler ikke at handle produkter hos dette firma.

Besvarelse fra Shopping4net
Hurtig levering af et Mylan produkt mod vorter. Desværre fejl i produktet og efter ønske fra firmaet skulle vi video filme og forklare pr mail den manglende funktion i produktet. Firmaet skrev derefter, at de ville sende en returkuvert til produktet. Men intet er sket og der er nu gået over en måned og fortsat stilhed. Vi er vant til produktet, men fremover køber vi på apoteket og ikke hos Shopping4net.

Besvarelse fra Shopping4net
Trukket penge for bestilling 29. oktober, hvor varerne skulle være sendt. Opdager hurtigt, at forsendelsen aldrig kommer videre fra lager og kontakter Bring, der er kurerfirma, hvor man tilråder at kontakte Shopping4net, da pakken er væk. Trods adskillige henvendelser til kundeservice hos Shopping4net, bruges her adskillige dage på at få samme info hos Bring, nemlig at pakke er forsvundet. Der loves sende ny pakke (5. november), men stadig intet sket. Tænk, at man ikke gør noget ekstra for at få sendt pakken efter det, der er sket. Også tjekket min profil hos Shopping4net, hvor kun den forsvundne forsendelse står som ekspederet. Spørgsmålet er, om pakken nogen sinde bliver sendt??? Virkelig utroligt, hvor dårlig service, man enkelte gange udsættes for ved nethandel. Mon der er muligt at få sine penge tilbagebetalt, hvis pakken ikke afsendes overhovedet? Kan her på Trustpilot se, at en del andre kunder har haft problemer. Man skal nok holde sig til netfirmaer, hvor man ved, at der uden vrøvl og snakken efter munden, rent faktisk arbejdes effektivt på at løse et problem, når dette opstår.

Besvarelse fra Shopping4net
Meget usympatisk, uhøflig kundeservice. På ingen måde interesseret i at fastholde kunder.
Handler der af den grund aldrig igen.
Billigst og hurtig levering. Bestilte og 2 dage efter kom varen.

Super hurtig levering. 👍
Fantastiske priser.😊
Yep hurtig pakning samme dag jeg har bestilt og hurtig levering.
Elsker svenskerne..tack so mücke🤭

Besvarelse fra Shopping4net
Det burde være helt tydeligt, at det er en et svensk firma du handler med, og de derfor, modsat danmark, har lov til at hæve det beløb du har købt for ved bestillingen, og det selvom den svenske forbruger ombudsman opfordre firmaer til først at hæve penge, når varen er sendt. Det er det, man kalder god forretnings moral.
Shopping4net er billige, men de har ekstrem lange leveringstider.
Jeg bestilte min varer 1 januar og den blev leveret 14 januar. Når jeg rykkede for forsendelsen, fik jeg en snak fra de varme lande, og at de HÅBEDE jeg snart ville få det jeg havde bestilt.
Der er virkelig plads til forbedring.
Mvh. Helmer

Besvarelse fra Shopping4net
Købte kogekedel og modtog ordrebekræftelse - 14 dage senere kom besked om at der var sket en teknisk fejl med prisen og ordren var annulleret
Jeg kan ikke forstå at man ikke er ansvarlige nok til overholde de ordrer der er bekræftet

Besvarelse fra Shopping4net
Bestille i weekenden hvor der stod at de ville afsende mandag d. 11/1, det gør de så ikke, dog får jeg en mail d. 12/1 at det er pakket - men så er der ikke sket det mindste siden!!
Bestilte fordi jeg skulle bruge det til mit barns fødselsdag i weekenden - det tvivler jeg stærkt på at nå!
Vil bestemt ikke handle her igen hvis det skal være så usikkert!

Besvarelse fra Shopping4net
Lade være med at købe ved denne butik,få rykker hele tiden, Også selv om det hele er betalt.
Bliv VÆK

Besvarelse fra Shopping4net
Her må i aldrig handle!!!
De snyder jer ved, at sende rykkere ud, som er helt uberettigede.