RobinSamse Shop Anmeldelser 21

3,6

Havde et problem med et produkt købt på hjemmesiden, og tager kontakt til kundeservice, ( på en lørdag ). Der gik kun få timer så kommer der svar, at pengene vil blive tilbageført indenfor nogle få d... Se mere

Jeg har bestilt en signeret bog,- men har intet hørt,eller modtaget. Har sendt en mail og rykket for det.og stadig intet hørt. Når de har modtaget pengene er de fuldstændigt ligeglade med folk... Se mere

3,6

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Fantastisk kundeservice

Havde et problem med et produkt købt på hjemmesiden, og tager kontakt til kundeservice, ( på en lørdag ). Der gik kun få timer så kommer der svar, at pengene vil blive tilbageført indenfor nogle få dage.
Jeg kan varmt anbefale at handle på Robinsamse.dk 😎👍

16. august 2025

Fantastiske bøger og mennesker

Jeg er normalt ikke god til at få læst men robinsamses bøger er virkelig gode. De gør det sjovt at læse for mig. Det var virkelig god service og der er intet at klage over. Robinsamse er også nogle man ikke skal være skeptiske om de er så flinke og går op i det de lavet.

Ps jeg har set jer lige siden jeg var lille og tit når jeg hat lyst til at spille slimerancher eller raft sætter jeg altid jeres episoder af raft og slimerancher

29. juli 2025

Super service - Tak!

Tusind tak for jeres fine merch, servicen var hurtig og i top! Knægten der fylder år i næste uge, bliver nu meget glad - Tak for jer 🥳

7. marts 2025

God oplevelse og god kvalitet

Min datter blev så glad for hendes ting og hun følger jeg dagligt på YouTube. Hun fik både sengetøj og kawaii numse krus, sengetøj sendt vi retur uden problemer, da hun fik 2 sæt i julegave. Sengetøjet er i lækker kvalitet og super blødt.

3. januar 2025

Jeg har bestilt en signeret bog,- men…

Jeg har bestilt en signeret bog,- men har intet hørt,eller modtaget.

Jeg anmelder dem til politiet. Så deres svindelforetagende kan blive stoppet

Hold jer langt væk fra sådan et svindelforetagende

11. april 2024
RobinSamse Shop-logo

Besvarelse fra RobinSamse Shop

Som kunden angiver har de bestilt ordren den 11. April, hvor vi normalt ville have afsendt ordren om fredagen dagen efter. Dette skete desværre ikke grundet flytning af lager og det er selvfølgeligt vores fejl at kunden ikke var underrettet.

Som kunden skriver har de skrevet en anklagende mail til os tidlig søndag morgen. Denne har vi ikke set da det er weekend. Da jeg modtager mailen vedr trustpilot reagerer jeg og forsøger at tage kontakt til kunden for at komme i dialog.

Kunden ønsker desværre ikke dialog og svarer udeluklende med nye trusler om politianmeldelser og retsforfølgelse. Kunden ønsker heller ikke at uddybe hvordan vi har svindlet dem.

Vi ved ikke rigtigt hvad vi skal stille op i den her situation. Vi har annulleret kundens ordre som ønsket. Da vi kun hæver penge ved afsendelse har ingen penge forladt kundens hænder i processen.

Varmeste anbefaling herfra

Ganske fin levering og brugervenlig hjemmeside. Min lillebror er fan af RobinSamse, jeg tror klart han bliver begejstret for sin julegave. I må endelig tilgængeliggøre resten af jeres bøger så min lillebror kan udvide sin kollektion.

1. december 2023

Kæmpe ros til dem!

Bestilte fødselsdagsgave til min datter der er kæmpe fan, jeg skrev i bemærkning om der kunne komme autograf på, det kom der. Jeg bestilte i torsdags og allerede lørdag var pakken klar til afhentning. Min datter var ellevild!

29. april 2023

Skriver et sødt brev til Roninsamse

UPDATE: Robin og Samrita var så søde, at sende en ny plakat med personlig hilsen på.
Hvilket er MEGET stort og ekstra service de yder.❤❤❤ HAN BLEV SÅ LYKKELIG. ❤❤ slet ikke til at skyde igennem.
Tusind tak for det.❤❤❤❤❤
Skriver et sødt brev til Roninsamse, at jeg har en søn på 10 år, som er autist og som er KÆMPE fan af jer om i vil være med til, at give ham en unik oplevelse her til jul. Jeg skriver at jeg vil bestille en hottie og en plakat hvis de så vil skrive en personlig hilsen på plakaten. Og jeg selvfølgelig betaler hvad det skal koste.
Robin svarer tilbage. Vi sender altid et postkort med autograf med, men hvis du vil have en personlig hilsen på plakaten skriver du det bare I særlige bemærkninger.
Jeg laver en ordre på en hottie og en plakat. Og skriver i særlige bemærkninger som Robin sagde jeg skulle og henviser til mailen.
Jeg modtager en fin fin hottie og fin fin plakat. MEN INGEN personlig hilsen hverken på plakat eller kort.
Jeg skriver til Robin, at jeg faktisk er rigtig rigtig ked af det, og havde glædet mig til, at kunne se glæden i min søns øjne med en hel unik hilsen TIL HAM fra hans store store idol. Han ser jeres videoer og elsker når I ligger nyt op.
Robin svarer tilbage. Det kan jeg ikke forstå det ikke er på plakaten er du sikker på det ikke er på kortet så
Jeg tager et billede af både plakat og postkort( hvilket er en fortrykt kort) så ikke noget unikt over det. Som viser INGEN ting på hverken plakat eller kort. ( ej hellere en autograf på plakat ) og sender til Robin.
Skriver flere gange og bliver bare ignoreret.
Er faktisk utrolig skuffet over, at man lover noget, men ikke holder det.
HUSK uden jeres fans/følgere var i her ikke. Så husk at behandle dem ordentligt.

12. december 2021

Julegave til min lillebror :)

Jeg bestilte 3 plakater til min lillebror. Der er blevet skrevet autografer og min lillebrors navn på en af plakaterne. Det tog 2 dage fra jeg bestilte dem til at jeg modtog dem. Plakaterne er i god kvalitet og lavet af tykt og holdbart materiale. Jeg kan 100% anbefale deres shop til andre der overvejer at købe deres merchandise :)

28. november 2021

Good Merch! :D

Kvaliteten som deres merch har, er top dollar! Jeg har brugt MANGE, penge ved dem, og stormen stopper nok aldrig XD
Og så det bedste ved deres tøj er det bliver produceret af en website der hedder Firstgrade hvor jeg også shopper mig fattig.

Respons til emails? Pretty hurtigt like den email jeg sendte til dem her i aftes, fordi jeg skulle spørger om deres kopper kunne komme i en industri opvasker, dukkede op efter 5 minutter, jeg var shocked, fordi jeg aldrig har fået en email så hurtigt (altså fra andre sælgere)

Såååååååå, hvad har jeg ellers at sige?
Well, hvis i godt kan li´ det de laver, og vil gerne suport dem, så stærkt anbefaler jeg deres shop.

Undskyld for mit blandede Dansk og Engelsk :D

30. juli 2021

Leverer ikke varen og svarer ikke på mails

Bestilte en Halloween hoodie 16/10. Idag til halloween har vi intet hørt og varen er end ikke afsendt. Jeg har skrevet til support men der får man heller ikke svar.

31. oktober 2020
RobinSamse Shop-logo

Besvarelse fra RobinSamse Shop

​Normalt med disse trøjer sælger vi dem kun i en uge. Denne her gang har vi forsøgt os med hele måneden.
Det har desværre haft den lidt uheldige sideeffekt at det har været meget svært at følge med og at folk desværre får forkerte forventninger.
Vores leveringer har været meget i takt med hvordan det normalt har været, hvor at der normalt har gået 2-3 uger efter bestilling.

Alle trøjerne laves per bestilling som oplyst og her får dem som har bestilt først, selvfølgeligt deres ordre først.
Desværre har Corona pandemien ikke været venlig ved vores leverandør og vi har virkeligt arbejdet hårdt efter at kunne få dem alle ud inden Halloween som desværre ikke har været muligt for os.
Vi kan ikke trylle og når trøjerne ikke dukker op hos os, så kan vi ikke bare sende luft ud til kunderne.

Jeg forstår godt i er skuffet, men det er desværre den risiko man tager når man køber en bestillingsvare.

Meget professionelt

Jeg bestilte en halloween t-shirt, som DAO mistede i forsendelse. Robin gjorde et kæmpe stort arbejde med at få løst problemet på en super professionel måde. Der var hurtig svar på mine mails og t-shirten levede fuld ud op til forventningerne. Fem stjerner herfra!

1. november 2019
Vis anmeldelser på alle sprog. (21 anmeldelser)